melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.023
τι μηχανάρα πήρε ο άνθρωπας!
Εχει γραφτει στο φορουμ ο ξάδερφος?
Έχει γραφτεί αλλά είναι ανενεργός.Εχει γραφτει στο φορουμ ο ξάδερφος?
Οχιιιιιιι?
Πες του να γραφτει και αμεσως μετα να ανοιξει ένα θεμα:
"Νέο συστημα almost complete (ονομα ξαδερφου)"
Περιμενεις να φτιαξουμε ποπ-κορν και αμεσως μετα ξεκινάς το διηπειρωτικο στησιμο του συστηματος μαζι με τον @Περαστικός.
Στην προσπαθεια συνδραμει και 1308 με ευστοχα σχολια.
Μετα από καμμια 40αρια σελιδες, εμφανιζεις ξαφνικα μια αποκριση συχνότητας καπως ετσι:
Πλήρως παθητικα είναι αυτά. Θα φτανει ο AV?
Δεν τα πήρα ακόμα. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει με τα οικονομικά, αν θα τα βρούμε .Μεγειές Ντόκτορα και καλοάκουστα επί μακρόν!
Μα πήρε τον καλύτερο σε όολο τον κόσμο. Κάθε άλλη επιλογή για τα επόμενα 6-7 χρόνια θα είναι υποβάθμιση.Και να αλλάξει και τον ενισχυτή σε prepro
ΘενκςΩραίος ο ξάδερφος !!
Άντε και στα δικά σου
Δεν σε παίρνει να κάνεις στροφή 360 μοίρες ,ο πρωθυπουργός το λέει μη βαράτε, να βάλεις την οθόνη στο πίσω τοίχο;
Done dealΚάτσε να δούμε τι θα γίνει με τα οικονομικά, αν θα τα βρούμε .
Και στα Definitive παλιότερα, τα ίδια έκανε.Πλάκα πλάκα καλή λύση για να ξεμπερδέψουν από τα πολλαααααα λεφτά του φινιρίσματος.
Καλύτερα να σου βγει το μάτι ,παρά το όνομα...Στην προσπαθεια συνδραμει και 1308
Δες τις μετρησεις, εχουν γίνει πολλά reviews. Άνετα στα 30Hz, χρήσιμα db απο τα 25, ισως και πιο κάτω.Ναι αυτό ακριβώς έκανε.
Πέραν τούτου έχω κάποιες αμφιβολίες για το μπάσσο τους. 2 παθητικοί ακτινοβολητές 8 ιντσών να οδηγούνται από τα 2 6άρια μιντ μπας , δεν μου κολλάει .
[DOUBLEPOST=1511966825][/DOUBLEPOST]Πιο πολύ θα μου πήγαινε αν είχε μικρότερα παθητικά ή μεγαλύτερα μιντ μπαςς.
Πως σαν μεγαφωνα?O @PeterMeni δεν είχε φτιάξει ενα με παθητικούς;
Αυτά τα μαραφέτια τα κροσάρουν κανονικά σαν μεγάφωνα;
Το + ομως, που λεει στην τελευταια σελιδα.
Αυτα τα ξέρει ο Ζαπ. Μου τα εχει εξηγήσει, αλλα φυσικά τα ξέχασα, ή δεν τα κατάλαβα.Υποψιάζομαι ότι οι παθητικοί συντονίζονται από τον αέρα της καμπίνας.
Αντί να βγαίνει από την εξάτμιση συντονίζει με την μεμβράνη και πάλλεται σαν μεγάφωνο.
Γιατί όμως; Τι κερδίζεις; Ποιος είμαι; Που πάω;
Ελπίζω άμεσα, εκτός του κεντρικού που θα μας πάρει μερικές βδομάδες. Απο ΗΠΑ.Πότε παραλαμβάνεις γιατρέ;