Ίσως με λίγο μπλου τακ;αλλά η έλλειψη ταινίας ή αφρού, πλαισίου ή ό,τι σκ@τά μπαίνει εκεί για να εμποδίζει τη διαρροή φωτός απο το backlight LED array.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ίσως με λίγο μπλου τακ;αλλά η έλλειψη ταινίας ή αφρού, πλαισίου ή ό,τι σκ@τά μπαίνει εκεί για να εμποδίζει τη διαρροή φωτός απο το backlight LED array.
Υπαρχουν διαφορετικοι τυποι edge led μπορει η διαταξη των led να ειναι μονο σε μια πλευρα του πανελ ή σε δυο στις πανω και κατω πλευρες ή στις πλαγιες δεξια και αριστερα ή και στις τεσσερις πλευρες . καθε μια διαταξη δινει διαφορετικο αποτελεσμα .Και μια 43 που είδα της σειράς 5 μια χαρά είναι..
OledΜήπως έχετε τη καλοσύνη να μ προτείνετε εταιρείες κ μοντέλα που στο μεγαλύτερο ποσοστό δε το παρουσιάζουν κ τόσο το εν λόγω πρόβλημα ? Για να δω τι θα πάρω τελικά δλ !
Ξεκινας απο το οικονομικο θετεις τα ορια σου και ψαχνεις να βρεις τα διαθεσιμα μοντελα των εταιριων στην κατηγορια τιμης που διαθετεις ...Oled
Επειδη και εγω ξεκινησα με το οικονομικο και δεν πηρα OLED και τωρα το μετανιωνω... εχω κοψει πλεον τις ευγενιες και το κεω απλα και στεγνα.... απο tv (για σκοτεινο δωματιο μιλαμε παντα) μονο oled. Αν δε φτανουν τα λεφτα μην παρεις τπτ και κανε οικονομια. Αν παλι δε θες να δωσεις τοσα λεφτα με την καμια παρε οτι αλλο να ναι... μικροδιαφορες εχουν...Ξεκινας απο το οικονομικο θετεις τα ορια σου και ψαχνεις να βρεις τα διαθεσιμα μοντελα των εταιριων στην κατηγορια τιμης που διαθετεις ...
Διαβαζεις παρουσιασεις για τα μοντελα για να δεις τον τυπο του πανελ που εχουνε . Σε γενικες γραμες σε τηλεορασεις των 50 και ανω ιντσων και σε τιμη μεχρι τα 1000 Ευρω παιρνεις δωρο και σιντακι με την συννεφουλα ( το προβλημα που αντιμετωπιζεις χαιδευτικα ) του Σαββοπουλου . Καλυτερα OLED .....
Υπαρχουν και οι μεταχειρισμενες με εγγυηση κοιτα στις αγγελιες εχω μια OLED για αμεση αγορα παιζει και πιστωτικη δοσεις .
Ακριβως. Γιατι εχουν πολυ μικροτερο ελεγχο των led ( φωτισμου του πανελ)Ερωτηση: Σε γενικές γραμμές οι edge led έχουν πιο πολλές πιθανότητες να εμφανίσουν light bleeding σε σχέση με τις direct led?
Πηρα εν τελη την lg 43uj701v // Οκ δε μπορω να πω εξαιρετικη κ σε εικονα κ σε καποια αλλα καλουδια που προσφερει αλλα οκ κατασκευαστικα χανει λιγο anywayΑκριβως. Γιατι εχουν πολυ μικροτερο ελεγχο των led ( φωτισμου του πανελ)