Light bleeding...Θα μου την αλλάξουν? H e l p!

Reaction score
638
Και μια 43 που είδα της σειράς 5 μια χαρά είναι..
Υπαρχουν διαφορετικοι τυποι edge led μπορει η διαταξη των led να ειναι μονο σε μια πλευρα του πανελ ή σε δυο στις πανω και κατω πλευρες ή στις πλαγιες δεξια και αριστερα ή και στις τεσσερις πλευρες . καθε μια διαταξη δινει διαφορετικο αποτελεσμα .
Ολα εξαρτώνται απο το κοστος ....
Καλο ειναι να ρωταει και να ψαχνει κανεις πριν αγορασει μετα ειναι αργα για δακρυα ....
Εαν στικακι με μερικες καρτελες αρκει ....

Εδω μερικες πληροφοριες για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι

https://www.cnet.com/news/led-lcd-backlights-explained/

Reaction score
1
Μήπως έχετε τη καλοσύνη να μ προτείνετε εταιρείες κ μοντέλα που στο μεγαλύτερο ποσοστό δε το παρουσιάζουν κ τόσο το εν λόγω πρόβλημα ? Για να δω τι θα πάρω τελικά δλ !

Reaction score
6.204
Μήπως έχετε τη καλοσύνη να μ προτείνετε εταιρείες κ μοντέλα που στο μεγαλύτερο ποσοστό δε το παρουσιάζουν κ τόσο το εν λόγω πρόβλημα ? Για να δω τι θα πάρω τελικά δλ !
Oled

Reaction score
638
Ξεκινας απο το οικονομικο θετεις τα ορια σου και ψαχνεις να βρεις τα διαθεσιμα μοντελα των εταιριων στην κατηγορια τιμης που διαθετεις ...
Διαβαζεις παρουσιασεις για τα μοντελα για να δεις τον τυπο του πανελ που εχουνε . Σε γενικες γραμες σε τηλεορασεις των 50 και ανω ιντσων και σε τιμη μεχρι τα 1000 Ευρω παιρνεις δωρο και σιντακι με την συννεφουλα ( το προβλημα που αντιμετωπιζεις χαιδευτικα ) του Σαββοπουλου . Καλυτερα OLED .....
Υπαρχουν και οι μεταχειρισμενες με εγγυηση κοιτα στις αγγελιες εχω μια OLED για αμεση αγορα παιζει και πιστωτικη δοσεις .

Reaction score
6.204
Ξεκινας απο το οικονομικο θετεις τα ορια σου και ψαχνεις να βρεις τα διαθεσιμα μοντελα των εταιριων στην κατηγορια τιμης που διαθετεις ...
Διαβαζεις παρουσιασεις για τα μοντελα για να δεις τον τυπο του πανελ που εχουνε . Σε γενικες γραμες σε τηλεορασεις των 50 και ανω ιντσων και σε τιμη μεχρι τα 1000 Ευρω παιρνεις δωρο και σιντακι με την συννεφουλα ( το προβλημα που αντιμετωπιζεις χαιδευτικα ) του Σαββοπουλου . Καλυτερα OLED .....
Υπαρχουν και οι μεταχειρισμενες με εγγυηση κοιτα στις αγγελιες εχω μια OLED για αμεση αγορα παιζει και πιστωτικη δοσεις .

Επειδη και εγω ξεκινησα με το οικονομικο και δεν πηρα OLED και τωρα το μετανιωνω... εχω κοψει πλεον τις ευγενιες και το κεω απλα και στεγνα.... απο tv (για σκοτεινο δωματιο μιλαμε παντα) μονο oled. Αν δε φτανουν τα λεφτα μην παρεις τπτ και κανε οικονομια. Αν παλι δε θες να δωσεις τοσα λεφτα με την καμια παρε οτι αλλο να ναι... μικροδιαφορες εχουν...

Reaction score
95
Μερικες φορες μπορει να φταιει και η κακομεταχειριση/ λαθος μετεχειριση πχ να μην την προσεξες οταν την εβγαζες απ το κουτι της.

Reaction score
1
Ερωτηση: Σε γενικές γραμμές οι edge led έχουν πιο πολλές πιθανότητες να εμφανίσουν light bleeding σε σχέση με τις direct led?

Reaction score
95
Ερωτηση: Σε γενικές γραμμές οι edge led έχουν πιο πολλές πιθανότητες να εμφανίσουν light bleeding σε σχέση με τις direct led?
Ακριβως. Γιατι εχουν πολυ μικροτερο ελεγχο των led ( φωτισμου του πανελ)

Reaction score
1
Ακριβως. Γιατι εχουν πολυ μικροτερο ελεγχο των led ( φωτισμου του πανελ)
Πηρα εν τελη την lg 43uj701v // Οκ δε μπορω να πω εξαιρετικη κ σε εικονα κ σε καποια αλλα καλουδια που προσφερει αλλα οκ κατασκευαστικα χανει λιγο anyway

Εκανα το light bleeding test χτες βραδυ και ιδου:

Πως σας φαινεται γτ ειναι αληθεια πως η φωτογραφια το κανει να φεναιται πολυυ χειροτερο ενω δεν ειναι

Δυο ερωτησεις που εχω τωρα:

1) Να την παω κ αυτη πισω ? Χτες την πηρα ! Εχει ακομα τις ζελατινες περιμετρικα

2)Μηπως τελικα ολες οι Tv τυπου LED εχουν λιγο πολυ το ιδιο θεμα ?

Θα ηθελα για αλλη μια φορα τη γνωμη σας...

Αν και για μενα δεν νοειται να πληρωνει καποιος για να παιρνει ελλατωματικο προιον

Σας ευχαριστω

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29