- Reaction score
- 83.990
Άτιμο ρουμ γκέινΕπι 2 αλλά σε ~300 κυβικά και 60 τετραγωνικά συν 25+ χωλ χωρίς πόρτες. Απο τα 20Hz και κάτω η γραμμή πάει σχεδόν κάθετα.
Δεν υπάρχει κράτος
Άτιμο ρουμ γκέινΕπι 2 αλλά σε ~300 κυβικά και 60 τετραγωνικά συν 25+ χωλ χωρίς πόρτες. Απο τα 20Hz και κάτω η γραμμή πάει σχεδόν κάθετα.
Όχι χωρίς λόγο, θα μπει πίσω απ' τον καναπέ μου.Πλάκα θα έχει να παροπλίστηκε το Epik χωρίς λόγο...
βρε τα σφραγίσματα να μένουν στη θέση τους...τα όργανα έχουν μια ελαστικότητα όσο να ναιΠως είναι τα 16 σε ταινίες; Θυμάμαι όταν είχα πάει στον termatogazi τις καταλάβαινα τις χαμηλές γιατί χάιδευαν τα εσωτερικά όργανα...
εσύ δεν είχες κάτι James κάποτε? πως δεν κράτησες κανένα για τον καναπέ?Όχι χωρίς λόγο, θα μπει πίσω απ' τον καναπέ μου.
Ένα sub ήταν, με 4 δεκάιντσα.Τέλειο, αλλά όχι για τον χώρο μου.εσύ δεν είχες κάτι James κάποτε? πως δεν κράτησες κανένα για τον καναπέ?
Σκέφτεται να το κρεμάσει με τροχαλία....εσύ δεν είχες κάτι James κάποτε? πως δεν κράτησες κανένα για τον καναπέ?
Δλδ παίζει να τρυπήσει κανένας ηλιακός πάλι;Όχι χωρίς λόγο, θα μπει πίσω απ' τον καναπέ μου.
Γιατί εσύ πόσα κατεβαίνεις;Πως είναι τα 16 σε ταινίες; Θυμάμαι όταν είχα πάει στον termatogazi τις καταλάβαινα τις χαμηλές γιατί χάιδευαν τα εσωτερικά όργανα...
ενώ το epik υπάρχει περίπτωση να παίξει καλύτερα σε καναπέ κατάσταση?Ένα sub ήταν, με 4 δεκάιντσα.Τέλειο, αλλά όχι για τον χώρο μου.
Τα ηχεία James βρίσκονται στο σύστημα της υπόγας.
θα τα ανεβάσει σετάκι με το ταχύπλοοΣκέφτεται να το κρεμάσει με τροχαλία....
Και εκείνο έπαιζε τέλεια για καναπέ, αλλά όχι για κανονικό στο χώρο μου. Το πήρε ο Μανώλης όταν αγόρασα το δεύτερο SVS.ενώ το epik υπάρχει περίπτωση να παίξει καλύτερα σε καναπέ κατάσταση?
σε βλέπω να πηγαίνεις για τρίτοΚαι εκείνο έπαιζε τέλεια για καναπέ, αλλά όχι για κανονικό στο χώρο μου. Το πήρε ο Μανώλης όταν αγόρασα το δεύτερο SVS.
Oύτε παιδιά να ήτανσε βλέπω να πηγαίνεις για τρίτο
Και άλλο θα πάρεις βρε αχόρταγε μετά λες για μένα. ...Όχι χωρίς λόγο, θα μπει πίσω απ' τον καναπέ μου.
Προς το παρόν θα μπορώ να σου πω για τα 13. Δύσκολο βήμα τα 16 για τον χώρο μου. Και πολύ μεγάλο κυριολεκτικά γιατί προς το παρόν χωροταξικά δεν μπορεί να μπει τέτοιο θηρίο, άσε που δεν ξέρω κι αν χρειάζεται.Πως είναι τα 16 σε ταινίες;
Καλά, αυτός είναι μια κατηγορία μόνος του.Θυμάμαι όταν είχα πάει στον termatogazi τις καταλάβαινα τις χαμηλές γιατί χάιδευαν τα εσωτερικά όργανα...
Στο ντουλαπάκι κοίταξες;Κανονίστε να μου έρθει καμία κλήση , θα σας σκίσω
Δοκίμασες καθόλου τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα από το "Edge of Tomorrow" ??Προς το παρόν θα μπορώ να σου πω για τα 13. Δύσκολο βήμα τα 16 για τον χώρο μου. Και πολύ μεγάλο κυριολεκτικά γιατί προς το παρόν χωροταξικά δεν μπορεί να μπει τέτοιο θηρίο, άσε που δεν ξέρω κι αν χρειάζεται.
Ω, ναι!Δοκίμασες καθόλου τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα από το "Edge of Tomorrow" ??
Απάντηση: Zizik's Maxi Home Theater
Να δώσω 2 χιλιάρικα για 5 κwλο-Hz? 400€ το Hz? :111::136: