TV LG, όχι ότι να 'ναι όμως

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Παιδια χωρις πλακα τωρα. Σκεφτομουν την αγορα μιας 65αρας LG oled, προς αντικατασταση της Samsung ue46"ES 8000 που εχω τωρα.
Μετα απο αυτο:, πλεον δεν εχει νοημα. Δεν εχω το κουραγιο να ψαξω, η να δω οτιδηποτε αλλο. ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!!
Θα περιμενω οσο χρειαστει....
[DOUBLEPOST=1512212527][/DOUBLEPOST]ΥΓ. Το μελος Alex 200 πρεπει να το απομακρυνω αμεσα απο το περιβαλλον μου, ειναι κακιστη επηρροη..

Reaction score
674
Εγω δεν φταιω σε τιποτα Νίκο μου. Την ειδα χθες στον Κωτσοβολο στο Mall και μου επεσε το σαγονι! Διπλωνει σαν σελιδα απο χαρτι! Και με εικόνα υπεράνω κάθε συγκρισης με οτιδήποτε εχω δει. Και μόλις πηρα καινουρια γαμωτο......

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Εγω δεν φταιω σε τιποτα Νίκο μου. Την ειδα χθες στον Κωτσοβολο στο Mall και μου επεσε το σαγονι! Διπλωνει σαν σελιδα απο χαρτι! Και με εικόνα υπεράνω κάθε συγκρισης με οτιδήποτε εχω δει. Και μόλις πηρα καινουρια γαμωτο......
..και θεωρησες σκοπιμο να το αναφερεις αμεσως, γνωριζοντας ωστοσο ποσο.........αδυνατος χαρακτηρας ειμαι!
Συγχαρητηρια!!!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Είναι απαραίτητο να είναι wallpaper? Και οι άλλες πάνω κάτω το ίδιο πάνελ έχουν b7, c7, e7 κ.λ.π.
..περα απο το παχος του πανελ, 1χιλ!, που απο μονο του ειναι εντυπωσιακο, κυριως ειναι επιδειξη τεχνολογιας απο την LG. Υπαρχει κατι αναλογο απο αλλη εταιρια;
Δε γνωριζω..

Reaction score
4.327
Για τα άλλα μοντέλα της lg λέω. Βασικά μόνο αυτή κατασκευάζει oled panel και δίνει και στη sony. Απ' ότι είδα οι w7 ξεφεύγουν πολύ σε τιμή...

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Απ' ότι είδα οι w7 ξεφεύγουν πολύ σε τιμή...
..5.999€ για 65". Προς το παρον, λεω για αρχη να αγορασω το τηλ/ριο, και βλεπουμε! (αστειευομαι βεβαιως:)).

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Τόσο είχαν οι πρώτες plasma περίπου που τώρα δεν βλέπονται,οπότε όποιος θέλει να περιμένει ..θα περιμένει!:p

Reaction score
674
Νομιζω ότι ειναι 6999 Ευρω για την 65αρα. Και τα ρεστα για τσιχλες για να επανερθει το αιμα στον εγκεφαλο. Το μασημα εχει σώσει ανθρώπους.
[DOUBLEPOST=1512220996][/DOUBLEPOST]
Τόσο είχαν οι πρώτες plasma περίπου που τώρα δεν βλέπονται,οπότε όποιος θέλει να περιμένει ..θα περιμένει!:p
Σωστα. 6500 ειχα παρει την PIONEER 43αρα το 2004. Και μετα ξεκινησε η επανασταση των LCD......

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Σωστα. 6500 ειχα παρει την PIONEER 43αρα το 2004. Και μετα ξεκινησε η επανασταση των LCD......
Η "επανάσταση των LCD" αφορούσε την κατανάλωση, το βάρος και τις υψηλότερες σε σχέση με τις plasma τιμές, γιατί απο εικόνα ήταν και είναι για κλάματα. :p

Reaction score
11.206
Δεν βρίσκω τη χρησιμότητα για μια τηλεόραση ΟΥΤΕ να είναι λεπτή, ΟΥΤΕ να κάμπτεται ΟΥΤΕ φυσικά να υπάρχει ξεχωριστό κουτί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα χωριστά.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Εγώ τις βρίσκω καταπληκτικές δυνατότητες, αν βέβαια δεν πάσχει απ' αυτές η ποιότητα εικόνας.
Όσο θέλεις curved, ή flat ανάλογα με την επιθυμητή απόσταση και χρήση. :)

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.755
Δεν βρίσκω τη χρησιμότητα για μια τηλεόραση ΟΥΤΕ να είναι λεπτή, ΟΥΤΕ να κάμπτεται ΟΥΤΕ φυσικά να υπάρχει ξεχωριστό κουτί με τα υπόλοιπα εξαρτήματα χωριστά.
Υπέροχες είναι !!
Την κολλάς στον τοίχο , ξεμπλέκεις από τα έπιπλα ΤV .
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι κατεβάζεις την οθόνη του προβολέα ακριβώς μπροστά της.

Reaction score
674
Η "επανάσταση των LCD" αφορούσε την κατανάλωση, το βάρος και τις υψηλότερες σε σχέση με τις plasma τιμές, γιατί απο εικόνα ήταν και είναι για κλάματα.
Πολύ σωστά! Η εικόνα από τις plasma πήρε χρόνια να ξεπερασθεί. Και φθάσαμε σήμερα να κρεμάμε ταπισερί στον τοίχο. Και ας έχει από κάτω το δέκτη με τις εισόδους. Καλύτερα έτσι. Άμεση πρόσβαση παντού και design οθόνης αξεπέραστο.

Reaction score
5.479
εγώ αντίθετα δεν βλέπω τίποτε ιδιαίτερο στις LCD σε σχέση με τις καλές plasma του παρελθόντος (συγκρίνω την δικιά μου Panasonic PZ85E με διάφορες),...και μην πω ακόμη και με τις καλές CRT!!....για τις OLED..εντάξει συμφωνώ. Αλλά και αυτές σε μερικά χρόνια 500 ευρώ θα κάνουν! Και μετά θα βγούν τα inorganic LED, τα διαστημικά LED και πάει λέγοντας..

melina

Cargo 200
Reaction score
43.049
να η επόμενη αναβάθμιση, όταν φτάσει στις 130" παίρνω μια τέτοια και good bye προβολέα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao