- Reaction score
- 4.817
Κώστα έχω την εντύπωση ότι το κουρασες .
Και δίκιο να έχεις (αν έχεις ) το έχεις χάσει .
Άποψη μου έτσι ;
Άποψη μου έτσι ;
ολοι εχουν αποψη Μακη μου...γιατι να μην εχεις και εσυ .!!!Κώστα έχω την εντύπωση ότι το κουρασες .
Άποψη μου έτσι ;
mad δεν εχεις δει φωτο απο το σαλονι μου? που να δεις τωρα.......?Θα ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο σαλόνι, σε οικογένεια, έτσι, γεμάτο πάνελ ρε παιδί μου, για να σε ρωτάει και ο καλεσμένος, ''τι είναι όλα αυτά ρε αδερφέ;'' Η γνώμη μου είναι, ότι αυτά που λέτε περί ''φροντισμένου χώρου'', γίνονται μόνον σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για Home Cinema! και αποκλείω να γίνονται, σε ένα απλό καθιστικό που χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια!!! οπότε η συζήτηση γίνεται για τους λίγους και εκλεκτούς, καταλαβαίνεται τι εννοώ!
https://www.artnovion.com/categories/2-residential-hi-fiΘα ήθελα πολύ να δω ένα τέτοιο σαλόνι, σε οικογένεια, έτσι, γεμάτο πάνελ ρε παιδί μου, για να σε ρωτάει και ο καλεσμένος, ''τι είναι όλα αυτά ρε αδερφέ;'' Η γνώμη μου είναι, ότι αυτά που λέτε περί ''φροντισμένου χώρου'', γίνονται μόνον σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για Home Cinema! και αποκλείω να γίνονται, σε ένα απλό καθιστικό που χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια!!! οπότε η συζήτηση γίνεται για τους λίγους και εκλεκτούς, καταλαβαίνεται τι εννοώ!
Το σαλόνι που χρησιμοποιώ ως χώρο AV εννοείς προφανώς.το σαλονι σου γιατρε τι διαστασεις εχει ?
Πιο μεγάλο, ισως 6.10Χ9? (περιπου το 9, βαριέμαι να ψάξω το σχέδιο) και 2.80 ύψος. Μαζί με κουζίνα/ τραπεζαρία.οχι βρε ...το κανονικο σαλονι
Όχι Κώστα. Τωρα είμαι στο ημιυπόγειο, απομονωμένος, δεν με ακούνε πάνω στα υπνοδωμάτια που ειναι στον πρώτο, σε χώρο μη σημαντικό για την οικογένεια.θα μπορουσες να φτιαξεις εκει το συστημα γιατι εισαι στρημογμενος και δεν πηρες και τα ηχεια που ηθελες...
Κώστα έχω την εντύπωση ότι το κουρασες .
Κι εσύ το κούρασες Μάκη!Άντε Κωτσάκη ανέβασε και το δικό σου να ξεστραβωθούμε επιτέλους ...
Γειά σου Μιχάλη παιχταρά, τρίδυμα Auro3d ε;Χαμός με το auro και στα βόρεια.
Ρε παλικάρι μου, σε ψήσανε και σένα έ; είναι να μην μπλέξεις με το AVSite, κάτι σαν τα πα ιδάκια να πούμε, δεν μπορείς μετά να απεξαρτηθείς!!!Ε ναι !!
Εδω κοντευω να κολλησω και εγω!!Ρε παλικάρι μου, σε ψήσανε και σένα έ; είναι να μην μπλέξεις με το AVSite, κάτι σαν τα πα ιδάκια να πούμε, δεν μπορείς μετά να απεξαρτηθείς!!!