Denon bar x4400h HDMI πρόβλημα

Reaction score
1.430
Μπράβο βρε φίλε και αγχώθηκα! :party:
Τι έφταιγε τελικά?
Μπράβο βρε φίλε και αγχώθηκα! :party:
Τι έφταιγε τελικά?
Έβαλα ένα repeter so hdmi γιατί είναι πολύ μακρύ. Άλλαξα μια ρύθμιση στον προβολέα που έλεγε ddc που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι....Τώρα τι να πω...παλιός προβολέας καινούργιος ενισχυτής νομίζω αυτό φταίει..(πάντως και στην τηλεόραση είχα θέματα που όσο αυτή είναι μια panasonic plasma σχετικά παλιά) .κακώς πάντως που οι εταιρίες βάζουν ένα σωρό κλειδωματα σε μια ήδη πολύ κακή σύνδεση όπως είναι το hdmi από όλες τις απόψεις.handshakes και κολοκύθια..εδώ δε φτάνει το σήμα αν είναι πάνω από 4..5 μέτρα το ψιψινια και τα κοκοκοψαρα μας μαραναν. ...
[DOUBLEPOST=1513962453][/DOUBLEPOST]
Πως αρχηγέ μας;;; Έσπασες το HDCP ;;;
(Ρωτάω γιατί έχω κι εγώ κανα δυο (DVI-I + VGA + Line In) οθόνες, που ούτε για να παίζουν DIGEA δεν βρήκα εύκολο τρόπο... :( )
Ένα repeter που είχα ξεχασμένο σε ένα συρτάρι είπα να δοκιμάσω και έπιασε

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
το ψιψινια και τα κοκοκοψαρα μας μαραναν. ...
Ta pspsinia ke ta kokoropsara είναι ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ, κι όχι η "τέλεια" εικόνα και ήχος που ψάχνουμε εμείς....
Το HDCP είναι ο λόγος που η τεχνολογία κάνει "άλματα" :gotcha: κάθε ΄πρωτοχρονιά στις TV και στους AVR... 8-):(
Κι όχι ότι οι κατασκευαστές κατέκτησαν κάποια νέα κορυφή που δεν την ξέραν πέρσι... :drinks:

Reaction score
1.430
Για να καταλάβω..τι ζουμί έχει το Hdcp?? Ειδικά όταν δεν μπορώ να δώ καν εικόνα;;

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
Για να καταλάβω..τι ζουμί έχει το Hdcp??
:) Σόρρυ, δεν πήγαινε ειδικά στο δικό σου θέμα το σχόλιο!
Γενικά σχολίαζα!
Απλά, αν μας διαβάσει και κανένας περαστικός, να ξέρει πως
προστασίες και κλειδώματα βγάζουν σταδιακά εκτός, συσκευές προηγούμενης γενιάς...
[Τώρα με το HDMI 2.2 και το 8Κ, φοβάμαι πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα.
8Κ δε θα έχουμε, αλλά τη ζωή δύσκολη σε παλιούς AVR θα την κάνουμε...
Και σίγουρα σε παλιότερα PC, πιστεύω.
Τα PC βέβαια, μπορούν πάντα να παίζουν "σπασμένα"]
:drinks:

Reaction score
1.430
Βρε τα pc γίνονται....το θέμα είναι με τις κλειστές συσκευές...δε γίνεται να πετάς έτσι συσκευές που κάνανε ένα σκασμό λεφτά επειδή αλλάξανε ένa handshake κάπου το οποίο δεν έχει και καμία σημαντική προσθήκη....εμένα με ενδιαφέρει η καίει εικόνα και ήχος..οι αυτοματισμοί είναι για να λες ότι παταω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή

Reaction score
1.391
Βρε τα pc γίνονται....το θέμα είναι με τις κλειστές συσκευές...δε γίνεται να πετάς έτσι συσκευές που κάνανε ένα σκασμό λεφτά επειδή αλλάξανε ένa handshake κάπου το οποίο δεν έχει και καμία σημαντική προσθήκη....εμένα με ενδιαφέρει η καίει εικόνα και ήχος..οι αυτοματισμοί είναι για να λες ότι παταω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή
Τουλάχιστον να έβγαινε μια κορμάρα μοντέλο.....

Reaction score
248
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με τον Denon X5200 αλλά και τον παλιότερο 4308. Δεν έχω δει ποτέ την «επιφάνεια εργασίας» του PS3, ούτε του PS4 στον προβολέα, (EPSON 5000). Aν βάλω δισκάκι, Dvd ή bluray, πρέπει πρώτα να ανοίξω την tv, στην οποία δίνει επίσης ο ενισχυτής, με κλειστό τον προβολέα και να τον ανοίξω μετά, αφού εμφανιστεί σήμα στην tv, για να παίξει. Έχω δοκιμάσει όλους τους δυνατούς μαθηματικούς συνδυασμούς ρυθμίσεων εξόδου του PS3 και του ενισχυτή, (native, passthrough, upconvertion to 1080p, κλπ), δεν έχω δει φως....και το καλώδιο μου είναι 12m DVI-DVI με μετατροπείς σε HDMI, το οποίο παίζει απροβλημάτιστα από κάθε άλλη πηγή, π.χ. δορυφορικά. Ξέρει ή σκέφτεται κάτι κανείς?

Reaction score
1.430
Ασυμβατότητα συσκευών σε συνδυασμό με μεγάλο μήκος καλωδίου...δοκίμασε ένα repeter να ενισχύσει το σήμα μήπως καταφέρεις κάτι...Αλλά γενικά δεν υπάρχει γιατρειά σε αυτά.Εγώ όταν είχα το OPPO στην έξοδο με τον qυdeo Η εικόνα χανόταν και ξανάρχονται κάθε 2 λεπτά..Στην άλλη έξοδο όλα κανονικά....τι καλώδια δοκίμασα τι ριπιτερ...τίποτα...Και τώρα στον denon εικόνα είδα από την monitor 2...Στην αρχή στη monitor 1 έβλεπα με πράσινα χιόνια...μετά έστρωσε και αυτή....τι να πεις...

Reaction score
248
Θα δοκιμάσω και την hdmi 2,αν και δεν νομίζω να γίνει κάτι. Για repeater δεν θα ασχοληθώ, ελπίζω στην επόμενη αναβάθμιση με νέο προβολέα και το oppo 205 να λυθεί. Έως τότε θα κάνω τα...μαγικά που κάνω και τώρα! Παρόμοιο πρόβλημα έχει και ένας φίλος με PS3, Denon και Epson 9200, μόνο που αυτός βλέπει σήμα στον προβολέα, δεν βλέπει στην tv!!

Reaction score
1.391
Εγώ δόξα τω θεώ δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα...
Θέλω να ρωτήσω πως και αν μπορώ να δηλώσω στην επιλογή τιουνερ ας πούμε άλλη έξοδο εικόνας...

Reaction score
248
Κάπου στο μενού στις εισόδους θα Βρεις την επιλογή RENAME, οπότε επιλέγεις την είσοδο που θες και της αλλάζεις όνομα........, (αν κατάλαβα καλά τι ζητούσες)!

Reaction score
1.391
Δε θέλω να αλλάξω όνομα σε είσοδο..
Θέλω σε 2 διαφορετικές εισόδους να βάλω την ίδια έξοδο εικόνας

Reaction score
248
Δε θέλω να αλλάξω όνομα σε είσοδο..
Θέλω σε 2 διαφορετικές εισόδους να βάλω την ίδια έξοδο εικόνας
Δεν καταλαβαίνω γιατί το θες αυτό, αλλά, αν εννοείς ότι θες να δώσεις με HDMI δύο φορές το ίδιο σήμα, προφανώς, θες ένα HDMI Splitter, με μία είσοδο και δύο εξόδους.

Reaction score
29.542
Θέλω να ρωτήσω πως και αν μπορώ να δηλώσω στην επιλογή τιουνερ ας πούμε άλλη έξοδο εικόνας...
Δεν τα γράφεις σωστά και μας μπερδεύεις.
Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις.
[DOUBLEPOST=1514225406][/DOUBLEPOST]Από πάνω ο SAKIS K έχει απόλυτο δίκιο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.277
Γίνεται, δες το manual ...δεν το θυμαμαι απέξω και δεν το έχω πρόχειρο.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.277
Τελικα το έχω πρόχειρο στο κινητο...

Οταν παίζει ράδιο πάτα το option και από κει video select για να διαλέξεις από ποια είσοδο θα έχει εικόνα.

Reaction score
1.391
Δεν καταλαβαίνω γιατί το θες αυτό, αλλά, αν εννοείς ότι θες να δώσεις με HDMI δύο φορές το ίδιο σήμα, προφανώς, θες ένα HDMI Splitter, με μία είσοδο και δύο εξόδους.
οχι δε θελω αυτο..
θελω οταν ακουω ραδιο να εxω την επιφάνεια εργασίας του pc και οχι το πανελ του av
[DOUBLEPOST=1514230435][/DOUBLEPOST]
Τελικα το έχω πρόχειρο στο κινητο...

Οταν παίζει ράδιο πάτα το option και από κει video select για να διαλέξεις από ποια είσοδο θα έχει εικόνα.
ok θα το τσεκαρω ευχαριστω !
[DOUBLEPOST=1514230660][/DOUBLEPOST]μηπως υπάρχει και η περίπτωση να αλλάξουμε τον τιτλο του θέματος με την συγκατάθεση βεβαία του κωστα , σε "denon avr x4400h" ?
γιατι αυτο το "πρόβλημα" σε καινούριο μηχάνημα τέτοιου βεληνεκούς με πληγώνει...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.277
ok θα το τσεκαρω ευχαριστω !
Έχω μπερδευτεί νόμιζα οτι εχεις μαραντζ, αυτό που σου έγραψα είναι για τον μαραντζ, τσέκαρε το μανιουαλ για ντενον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.880
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis