- Reaction score
- 4.327
Την έχω δει πολλάκις, αλλά τώρα θέλω action.Δες αυτη την τριλογια να ''ερθεις'' ... https://www.rogerebert.com/reviews/great-movie-three-colors-trilogy-blue-white-red και μετα το γυριζεις ξανα στις περιπετειες...
Και μολις μου ''περασες'' την ιδεα να ριξω μια ματια παλι στο holy motors... Καλα δεν ημουν?
Μηδενική οικολογική συνείδηση. Τόσο χαρτί και πλαστικό για το τίποτα...
ZABRISKIE POINT, 1970,
- ψυχεδελικό , αναρχοερωτικό δράμα από τον Michelangelo Antonioni
- όλη η Αμερικανική χίπικη κουλτούρα μέσα από τον φακό του μεγάλου Ιταλού , ο οποίος σκοράρει μέσα στην έδρα τους
- αυτά που στο Χόλιγουντ εκφράζονται υπογείως μέσω υπονοούμενων , εδώ φωνάζουν και καρφώνουν ωμά και ξεκάθαρα
- ταινία τροφή για σκέψη και συζήτηση . . . πόσο μάλλον σήμερα όπου πλέον έχουμε την εξέλιξη και κατάληξη αυτής της τάσης
- εάν δεν την δείτε . . . τουλάχιστον ακούστε την . . . απίθανο ost . . .
–The Pink Floyd*Heart Beat, Pig Meat3:09–The Kaleidoscope*Brother Mary2:38–The Grateful DeadExcerpt From Dark Star2:30–The Pink Floyd*Crumbling Land4:12–Patti PageTennessee Waltz3:02–The YoungbloodsSugar Babe2:10–Jerry GarciaLove Scene7:04–Roscoe HolcombI Wish I Was A Single Girl Again1:53–The Kaleidoscope*Mickey's Tune1:38–John FaheyDance Of Death2:39–The Pink Floyd*Come In Number 51, Your Time Is Up4:57
- καλή θέαση . . . 7,5+/10
ΥΓ : - τα πρώτα βινύλια κυκλοφόρησαν με την γνήσια κινηματογραφική αφίσα της Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Υπερβολικός
Χάλι !
Βαθμός: 1/10
- παντοφωνική όπως και στην πραγματικότηταη έκρηξη ήταν σε stereo?