65'' και άνω τηλεόραση ή καλή 43'' και προτζέκτορας;

Reaction score
8.347
Διορθωσε με φιλε μου δημητρη αν κανω λαθος...1 περιπου μετρο αποσταση των μπροστα ηχειων απο πισω τοιχο τους...
Αλλο περιπου 1.5 μετρο τα αυτια μου απο τα πισω ηχεια....αυτο που μενει δεν ειναι 2.5μ περιπου???
φιλε μου ,στην αρχη μα ς ειπες θελω κατι να βλεπω στα 2,5 μετρα και σου λεω παρε μια τηλεόραση.Τωρα μετα την κουβέντα σε κοβω καθαρά για προτζεκτοράκια.Μονο με προβόλι θα εχεις κινηματογραφικη αισθηση όπως το εθεσες,Η τηλεόραση είναι για άλλες δουλειες.Επειδή δεν ξερω το χωρο σου,θα σε συμβουλευα να τηλεφωνήσεις σε έναν καλο μαγαζι όπως του Βαγγελη Λαμπρου που θα σου δωσουν τις κατάλληλες συμβουλές,κι εχουν πειρα για βελτιστη εγκατάσταση.

http://www.projecting-art.com/

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.003
Θα με πεις λιγο παρορμητικο αλλα εκλεισα κατι κλιπς...ελπιζω να μην:headbang:
Διαβασα καλα σχολια, εκτιμω οτι μιλαω με ενα σοβαρο ανθρωπο, ειπα να μην μπλεξω και τα συστηματα μου...
Και εγω ελπίζω να μην :headbang:

Reaction score
15.543
Διορθωσε με φιλε μου δημητρη αν κανω λαθος...1 περιπου μετρο αποσταση των μπροστα ηχειων απο πισω τοιχο τους...
Αλλο περιπου 1.5 μετρο τα αυτια μου απο τα πισω ηχεια....αυτο που μενει δεν ειναι 2.5μ περιπου???
γιατι ....στα πισω ηχεια δεν θα αφησεις χωρο απο τον τοιχο ;
[DOUBLEPOST=1515014795][/DOUBLEPOST]
Θα με πεις λιγο παρορμητικο αλλα εκλεισα κατι κλιπς...ελπιζω να μην:headbang:
Διαβασα καλα σχολια, εκτιμω οτι μιλαω με ενα σοβαρο ανθρωπο, ειπα να μην μπλεξω και τα συστηματα μου...
αναλογα τα κλιπς .!!!!

ολα αυτα τα ηχεια που τα εχεις Ηλια ;

Reaction score
523
Θα τα παρω αυριο....
3 kl650 για μπροστα
2 kl525 για πισω
Και θα δουμε για ποσα ακόμα θα πάμε..
[DOUBLEPOST=1515014984][/DOUBLEPOST]Σιγουρα δεν ειμαι προτζεκτορακιας...
Το σκεφτομαι ομως...

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.003
Θα τα παρω αυριο....
3 kl650 για μπροστα
2 kl525 για πισω
Και θα δουμε για ποσα ακόμα θα πάμε..
Το σκεφτομαι ομως...
Θα τα εντοιχίσεις;

Reaction score
8.347
Το σκεφτομαι ομως...
εγω βλέπω ότι πας βλέπεις τηλεοράσεις και ανεβαινεις ιντσες για να εχεις κινηματογραφικη αισθηση.
Δεν θα εχεις.Ουτε με 85αρα .Η τηλεοραση είναι τηλεόραση,ειναι ένα γυαλι μπροστα σου,θα εχεις τα φωτα αναμενα,δεν είναι σινεμά.Η κινηματογραφικη εικονα θελει και το σκοταδι και το πανι.Γιατι νομιζεις ολοι εδώ εχουν προβόλια?ολοι κινηματογραφικη αισθηση θελαμε.

Reaction score
523
Θα τα εντοιχίσεις;
Με κολαζεις dimifooti....
Ειπα να το παω σιγα σιγα...αλλα κακες παρεες κανω μου φαινεται....:rofl:
[DOUBLEPOST=1515015978][/DOUBLEPOST]
εγω βλέπω ότι πας βλέπεις τηλεοράσεις και ανεβαινεις ιντσες για να εχεις κινηματογραφικη αισθηση.
Δεν θα εχεις.Ουτε με 85αρα .Η τηλεοραση είναι τηλεόραση,ειναι ένα γυαλι μπροστα σου,θα εχεις τα φωτα αναμενα,δεν είναι σινεμά.Η κινηματογραφικη εικονα θελει και το σκοταδι και το πανι.Γιατι νομιζεις ολοι εδώ εχουν προβόλια?ολοι κινηματογραφικη αισθηση θελαμε.
Φιλε μου δημητρη, οπως ειπα παω ψαχνοντας...δεν γνωριζω...προσπαθω να ξεκαθαρισω τις επιθυμιες μου....
Χαιρομαι για τις υποδειξεις...οπως ειπα με βοηθουν...

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.003
Με κολαζεις dimifooti....
Ειπα να το παω σιγα σιγα...αλλα κακες παρεες κανω μου φαινεται....:rofl:
Τα συγκεκριμένα ηχεία απαιτούν εντοιχισμό. Αλλιως κακώς τα πήρες.

Αν δεν το κάνεις θα σου κάνουν απεργίες, διαδηλώσεις γύρω γύρω μες στο σπίτι, θα έρθει και το ΠΑΜΕ με ντουντούκες και φυλλάδια απ έξω απο την πόρτα.
Αναγκαστικά.

Reaction score
523
Τα συγκεκριμένα ηχεία απαιτούν εντοιχισμό. Αλλιως κακώς τα πήρες.

Αν δεν το κάνεις θα σου κάνουν απεργίες, διαδηλώσεις γύρω γύρω μες στο σπίτι, θα έρθει και το ΠΑΜΕ με ντουντούκες και φυλλάδια απ έξω απο την πόρτα.
Αναγκαστικά.
Γιατι φίλε?

Reaction score
15.543
Το σκεφτομαι ομως...
καλα κανεις και το σκεφτεσε γιατι κινηματογραφος ειναι cinemascope.....;)
....και το μεγαλυτερο ποσοστο ταινιων ειναι μακροστενες....και για θεαση στα 2.5μ θες 2μ πλατος οθονης για reference κατασταση και μπορεις να πας ως 3μ πλατος αν δεν εχεις θεμα...

καμια tv δεν θα σου δωσει αυτη την μαγεια του να φτιαξεις το μεγεθος που μπορεις.;)

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.003
Γιατι φίλε?
Γιατι θα παίξουν πολύ πολύ καλύτερα. Ειναι σχεδιασμένα για εντοιχισμό, και αυτο ειναι τεράστιο πλεονέκτημα για να το εκμεταλλευτείς.

Reaction score
523
Γιατι θα παίξουν πολύ πολύ καλύτερα. Ειναι σχεδιασμένα για εντοιχισμό, και αυτο ειναι τεράστιο πλεονέκτημα για να το εκμεταλλευτείς.
Παω λοιπόν Για μασκα γυψοσανιδας με.διαμορφωμενους χωρους για ηχεια και πανι?

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.003
Ο εντοιχισμός θελει σωστή κατασκευή. Ψαξτο. Μην κάνεις πίσω, θα σε αποζημιώσει.
Εντοιχισμός και στα sub.

Και σε βλέπω και για προβολέα τελικά.

Reaction score
8.347
εγω σου ειπα,προβόλι θελεις,ανοιξε τωρα ένα καινουργιο θεμα στα προβολικά,τι προβολικό και τι οθονη να παρω;)

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.003
Και επειδή η μια κίνηση οδηγεί στην επόμενη, και ο εντοιχισμός επιβάλλεται απο την επιλογή των ηχείων, μηπως πρέπει να πάρεις και αλλα δυο για surround back για το 7.1? Θα ειναι δύσκολο να τα βάλεις αργότερα, θα πρέπει να μετακινήσεις τα surround του 5.1 πιο μπροστά και φτου και απο την αρχή.

Δεν γνωρίζω αν τα ηχεία σου μπορούν να εντοιχισθούν πίσω απο ηχοπερατή οθόνη. Θα πρέπει να το ψάξεις. Ειναι και αυτο σημαντικό πλεονέκτημα αν γίνεται, αν όχι για ολα τα μπροστα, τουλαχιστον για το κεντρικό.

Για τελικούς ενισχυτές σου προτείνω πολυκάναλα ncore. Είτε diy https://www.hypex.nl/product/nc252mp-oem/76 για οικονομικά , είτε ATI http://www.ati-amp.com/AT52XNC.php είτε nord https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/nord-one-nc250mp-4-10-channel-amplifier

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.003
Με πρόλαβες. Τους τσέκαρα και γω πρόσφατα. Και οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από nord
Μια φωτό ομως απο μέσα και απο την πίσω μεριά δεν βρίσκω.

Reaction score
14
Όντως αλλά φαντάζομαι μπορεί να σου στείλει αν του πεις.Επισης είχε και 10% αυτές τις μέρες λόγω γιορτών.Παντως σίγουρα speakon και όχι μπορνες αν τον πάρει κάποιος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao