- Reaction score
- 84.985
ΑυτόΝα Παρει τηλέφωνο τον καστρουνη ώστε να τον καθοδηγήσει
ΑυτόΝα Παρει τηλέφωνο τον καστρουνη ώστε να τον καθοδηγήσει
Μπορείς αυτό το αντικειμενικό να μας πεις πως και που αποδεικνύεται?Εφοσον θα παίξουν πολύ καλύτερα, τότε απαιτείται. Το εξήγησα. Πιθανόν να μην το εκφράζω αρκετά καλά, αλλά ελπίζω να έγινε κατανοητό.
Η υποκειμενική εμπειρία ειναι παντελώς άχρηστη πληροφορία. Αυτο που αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε κάποιον άλλο και αντιστρόφως. Ο φίλος ρωτάει για συμβουλές, όχι για το τι αρέσει υποκειμενικά στον ένα και στον άλλο.
Το οτι τα εντοιχισμένα παίζουν καλύτερα ειναι αντικειμενικό, όχι υποκειμενικό.
Και για τα συγκεκριμένα πρέπει να βρεθεί ενας τρόπος να παίξουν καλύτερα.
Όχι. Εχει ήδη απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ. Έπρεπε να είναι κοινός τόπος πλέον.Μπορείς αυτό το αντικειμενικό να μας πεις πως και που αποδεικνύεται?
εδώ είναι κατηγορία τηλεοράσεων,και νομίζω αυτή η συζήτηση είναι καθαρα για άλλη κατηγορια.Όχι. Εχει ήδη απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ. Έπρεπε να είναι κοινός τόπος πλέον.
Ο @Bhutia αν εχει όρεξη να συμμετέχει ειναι καλός στο να τα εξηγεί ξανά και ξανά, και να βάζει και τα αντίστοιχα λινκς. Οι άλλοι βαρέθηκαν την επανάληψη και εξαφανίστηκαν.
Όχι. Εχει ήδη απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ. Έπρεπε να είναι κοινός τόπος πλέον.
Ο @Bhutia αν εχει όρεξη να συμμετέχει ειναι καλός στο να τα εξηγεί ξανά και ξανά, και να βάζει και τα αντίστοιχα λινκς. Οι άλλοι βαρέθηκαν την επανάληψη και εξαφανίστηκαν.
σαφώς και ανήκει στις εγκαταστάσεις,ο φιλος στην ουσια θελει να διαμορφώσει ένα δωματιο και δεν εχει αποφασίσει καθολου τι θελει να κανει.Με κούρασες με τις τιβί. Ίσως το μεταφέρω στις Εγκαταστάσεις-Εφαρμογές αύριο.
Ίσως όχι.
Ο εντοιχισμος των ηχείων όταν αυτά το επιτρέπουν είναι πολυ καλύτερος γιατί γλιτώνεις πολλά από την ηχητική φροντίδα του χώρου, κυρίως στα μπάσα. Δεν χρειάζεται τόση πολύ δουλειά και κόστος ώστε να μαζέψεις τα προβλήματα πυ θα δημιουργήσει η άλλη επιλογή.Να με συμπαθάς, αλλά το να διατείνεσαι ότι τα (συγκεκριμένα) ηχεία απαιτείται να εντοιχιστούν επειδή τάχα παίζουν πολύ καλύτερα, και να προσπαθείς να υποστηρίξεις αυτή σου την άποψη απλά επαναλαμβάνοντας την, την θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαιη.
Δεν θα επανέλθω, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, ο καθένας επίσης δύναται να την αξιολογεί...
Δε νομιζω οτι υπηρχε λογος για μεταφορα σε εγκαταστασεις-εφαρμογες, μιας και εγω δεν αναφερθηκα πουθενα για εντοιχισμους κλπ κλπ.... αλλα φιλοι συμφοριτες.Με κούρασες με τις τιβί. Ίσως το μεταφέρω στις Εγκαταστάσεις-Εφαρμογές αύριο.
Ίσως όχι.
Εντυπωσιακη συλληψη φιλε μου...σαφώς και ανήκει στις εγκαταστάσεις,ο φιλος στην ουσια θελει να διαμορφώσει ένα δωματιο και δεν εχει αποφασίσει καθολου τι θελει να κανει.
Γιατι κωστα?Δεν προτεινω ηχοπερατη οθονη σε αυτη την αποσταση θεασης που θελει ο Ηλιας.
Το σκεφτομουν αυτο φιλε μου....Bάλε τα pl300 που έχουνε και ωραίο κεντρικό και περιφεριακά
Θα μου το αναλυσεις και λιγο?Έσαρ7011, ενεργά κρκάκια, τζεϊμπιελάκια ή γιαμαχάκια, μογκαμάκι ή μπελντενάκι, κόλλα, blu tack, διπλής, μια τιβίτσα 55', έτοιμος.
κατ αρχην προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε οκ?ανοιγεις ένα θεμα ,να παρω τηλεόραση η προβολέα.Κατευθειαν εισαι εκτος θεματος στις τηλεοράσεις.Αυτος που ποσταρει στις τηλεορασεις λεει θελω μια 50 αρα παιδια ,ποια να παρω?Δε νομιζω οτι υπηρχε λογος για μεταφορα σε εγκαταστασεις-εφαρμογες, μιας και εγω δεν αναφερθηκα πουθενα για εντοιχισμους κλπ κλπ.... αλλα φιλοι συμφοριτες.
Ο δικος μου προβληματισμος μια χαρα ηταν τοποθετημενος εκει που τον ειχα βαλει...παρακαλω λοιπον τον εκλεκτο ζιζικ να επαναφερει το θρεντ μου εκει που το εβαλα για να μαζεψω και αλλες γνωμες για το ερωτημα μου.
Αν ο διαχειριστης εκτιμα οτι πρεπει να βγαλει κατι, ας ειναι τα ασχετα σχολια τα οποια τον ωθησαν να αλλαξει το θρεντ.
Ευχαριστω.
[DOUBLEPOST=1515091990][/DOUBLEPOST]
Εντυπωσιακη συλληψη φιλε μου...
Συγνωμη αλλα κανεις λαθος....αν θελω να διαμορφωσω δωματιο ξερω πολυ καλυτερα απο ολους σας πως θα το κανω οπως λεει και ο dimifootis...λογω επαγγελματος. (Πολιτικος Μηχανικος)
[DOUBLEPOST=1515092080][/DOUBLEPOST]
Γιατι κωστα?
Εχει βαλει μπατζετ, μενει τριπολη δυσκολο να ενοχλησω ωρες που μπορω....ανθρωπους που δε ξερω....εχω πει dedicated...εντασεις φυσιολογικες για 45αρηδες....δε με ενδιαφερει να βλεπω μηχανηματα ή οχι...Βασικά ο φίλος πρέπει να βάλει μπατζετ
Να Παει σε 2 -3 έτοιμες υλοποίησεις σε παιδιά από φόρουμ να δει
Να αποφασίσει εάν θα είναι dedicate ο χώρος η όχι
Εάν θέλει να βλέπει μηχάνηματα η όχι
Εάν θέλει εντάσεις η όχι
Αλλά βασικά πρώτα πρέπει να φτιάξει τον χώρο
Προβολι ασυζητητί επίσης
Να Παρει τηλέφωνο τον καστρουνη ώστε να τον καθοδηγήσει
Πρώτου αγοράσει οτιδήποτε
Οκ ευχαριστω.κατ αρχην προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε οκ?ανοιγεις ένα θεμα ,να παρω τηλεόραση η προβολέα.Κατευθειαν εισαι εκτος θεματος στις τηλεοράσεις.Αυτος που ποσταρει στις τηλεορασεις λεει θελω μια 50 αρα παιδια ,ποια να παρω?
πηγες και παραγγειλες ηχεια.ανοίγεις ΕΣΥ όχι κανενας άλλος ολοκληρη συζητηση για ΗΧΕΙΑ που είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και μας παρακαλας μαλιστα να σου δωσουμε συμβουλες.
Μετα σου λενε ότι μπορεις να τα εντοιχίσεις και αρχιζεις να λες μηπως πηρες λαθος ηχεια.Κρινε εσυ αν στεκουν αυτά που λες,οτι καναμε λαθος να σε μεταφερουμε.Και να ξερεις ότι αν ειχες κανει τη συζητηση για τα ηχητικα στη σωστη κατηγορια πιθανότατα θα ειχες πολύ περισσοτερες γνωμες.
δεν ρώτησες,μας εκανες παρατήρηση και μαλλον με ειρωνικό τρόπο.Ελπιζω να μην συμπεριφέρεσαι ετσι στη ζωη σου με οσους πανε να σε βοηθησουν.Εγω φυσικα σταματώ εδώ.Καλη τυχη με το δωματιο σου.[DOUBLEPOST=1515092742][/DOUBLEPOST]
Οκ ευχαριστω.
Ζητω συγνωμη.
Και φυσικα δεν ξαναρωταω τιποτα...
Μακαρι να εξαντλειτε και στην καθημερινοτητα σας, το απόλυτο σας...
Θα γινει ο κοσμος καλυτερος...
Keep rolling...
,ε οχι ρε Μητσο ,παμε να βοηθήσουμε και να μας τη λεει κι από πανω,συγγνωμη δηλαδή..Chill out guys
τι εγινε ρε παιδια και παει το θεμα περα δωθε στις κατηγοριες !!Γιατι κωστα?