65'' και άνω τηλεόραση ή καλή 43'' και προτζέκτορας;

Reaction score
281
Εφοσον θα παίξουν πολύ καλύτερα, τότε απαιτείται. Το εξήγησα. Πιθανόν να μην το εκφράζω αρκετά καλά, αλλά ελπίζω να έγινε κατανοητό.

Η υποκειμενική εμπειρία ειναι παντελώς άχρηστη πληροφορία. Αυτο που αρέσει σε μένα δεν αρέσει σε κάποιον άλλο και αντιστρόφως. Ο φίλος ρωτάει για συμβουλές, όχι για το τι αρέσει υποκειμενικά στον ένα και στον άλλο.
Το οτι τα εντοιχισμένα παίζουν καλύτερα ειναι αντικειμενικό, όχι υποκειμενικό.
Και για τα συγκεκριμένα πρέπει να βρεθεί ενας τρόπος να παίξουν καλύτερα.
Μπορείς αυτό το αντικειμενικό να μας πεις πως και που αποδεικνύεται?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.000
Μπορείς αυτό το αντικειμενικό να μας πεις πως και που αποδεικνύεται?
Όχι. Εχει ήδη απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ. Έπρεπε να είναι κοινός τόπος πλέον.

Ο @Bhutia αν εχει όρεξη να συμμετέχει ειναι καλός στο να τα εξηγεί ξανά και ξανά, και να βάζει και τα αντίστοιχα λινκς. Οι άλλοι βαρέθηκαν την επανάληψη και εξαφανίστηκαν.

Reaction score
8.347
Όχι. Εχει ήδη απαντηθεί πολλάκις στο φόρουμ. Έπρεπε να είναι κοινός τόπος πλέον.

Ο @Bhutia αν εχει όρεξη να συμμετέχει ειναι καλός στο να τα εξηγεί ξανά και ξανά, και να βάζει και τα αντίστοιχα λινκς. Οι άλλοι βαρέθηκαν την επανάληψη και εξαφανίστηκαν.
εδώ είναι κατηγορία τηλεοράσεων,και νομίζω αυτή η συζήτηση είναι καθαρα για άλλη κατηγορια.
Γενικα πιστεύω ότι δεν εχει και μεγαλη σημασια στην προκειμενη περίπτωση,τα ηχεια σαφως και παιζουν ΚΑΙ εντοιχισμένα συνεπώς η ουσία είναι αυτή δεδομενου ότι βολεύει για την συνολικη εγκατάσταση περιορισμενου χωρου που συζητάμε.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Με κούρασες με τις τιβί. Ίσως το μεταφέρω στις Εγκαταστάσεις-Εφαρμογές αύριο. :p
Ίσως όχι.

Reaction score
281

Να με συμπαθάς, αλλά το να διατείνεσαι ότι τα (συγκεκριμένα) ηχεία απαιτείται να εντοιχιστούν επειδή τάχα παίζουν πολύ καλύτερα, και να προσπαθείς να υποστηρίξεις αυτή σου την άποψη απλά επαναλαμβάνοντας την, την θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαιη.

Δεν θα επανέλθω, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, ο καθένας επίσης δύναται να την αξιολογεί...

Reaction score
8.347
Με κούρασες με τις τιβί. Ίσως το μεταφέρω στις Εγκαταστάσεις-Εφαρμογές αύριο. :p
Ίσως όχι.
σαφώς και ανήκει στις εγκαταστάσεις,ο φιλος στην ουσια θελει να διαμορφώσει ένα δωματιο και δεν εχει αποφασίσει καθολου τι θελει να κανει.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.769
Να με συμπαθάς, αλλά το να διατείνεσαι ότι τα (συγκεκριμένα) ηχεία απαιτείται να εντοιχιστούν επειδή τάχα παίζουν πολύ καλύτερα, και να προσπαθείς να υποστηρίξεις αυτή σου την άποψη απλά επαναλαμβάνοντας την, την θεωρώ τουλάχιστον επιπόλαιη.

Δεν θα επανέλθω, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του, ο καθένας επίσης δύναται να την αξιολογεί...
Ο εντοιχισμος των ηχείων όταν αυτά το επιτρέπουν είναι πολυ καλύτερος γιατί γλιτώνεις πολλά από την ηχητική φροντίδα του χώρου, κυρίως στα μπάσα. Δεν χρειάζεται τόση πολύ δουλειά και κόστος ώστε να μαζέψεις τα προβλήματα πυ θα δημιουργήσει η άλλη επιλογή.
Αυτά δεν είναι απόψεις αλλά κουκιά μετρημένα. Καθόλου τυχαίο άλλωστε που όλα τα studios που έχουν σχεδιαστεί από μηχανικούς ήχου εχουν όλα εντοιχισμενα.

Για τα τη και πως υπάρχει και το search πάνω δεξιά. Υπάρχει πάρα πολύ πληροφορία ( Εκπαίδευση θα έλεγα ), τσάμπα, από αυτούς που έφαγαν τα χρόνια τους και τα λεφτά τους για να μάθουν επειδή γούσταραν, και που πλέον μας ανοίγουν τα μάτια χωρίς να ζητήσουν τίποτα.

Reaction score
523
Ίσως όχι.
Δε νομιζω οτι υπηρχε λογος για μεταφορα σε εγκαταστασεις-εφαρμογες, μιας και εγω δεν αναφερθηκα πουθενα για εντοιχισμους κλπ κλπ.... αλλα φιλοι συμφοριτες.
Ο δικος μου προβληματισμος μια χαρα ηταν τοποθετημενος εκει που τον ειχα βαλει...παρακαλω λοιπον τον εκλεκτο ζιζικ να επαναφερει το θρεντ μου εκει που το εβαλα για να μαζεψω και αλλες γνωμες για το ερωτημα μου.
Αν ο διαχειριστης εκτιμα οτι πρεπει να βγαλει κατι, ας ειναι τα ασχετα σχολια τα οποια τον ωθησαν να αλλαξει το θρεντ.
Ευχαριστω.
[DOUBLEPOST=1515091990][/DOUBLEPOST]
σαφώς και ανήκει στις εγκαταστάσεις,ο φιλος στην ουσια θελει να διαμορφώσει ένα δωματιο και δεν εχει αποφασίσει καθολου τι θελει να κανει.
Εντυπωσιακη συλληψη φιλε μου...
Συγνωμη αλλα κανεις λαθος....αν θελω να διαμορφωσω δωματιο ξερω πολυ καλυτερα απο ολους σας πως θα το κανω οπως λεει και ο dimifootis...λογω επαγγελματος. (Πολιτικος Μηχανικος)
[DOUBLEPOST=1515092080][/DOUBLEPOST]
Δεν προτεινω ηχοπερατη οθονη σε αυτη την αποσταση θεασης που θελει ο Ηλιας.
Γιατι κωστα?
[DOUBLEPOST=1515092275][/DOUBLEPOST]
Bάλε τα pl300 που έχουνε και ωραίο κεντρικό και περιφεριακά
Το σκεφτομουν αυτο φιλε μου....
[DOUBLEPOST=1515092366][/DOUBLEPOST]
Έσαρ7011, ενεργά κρκάκια, τζεϊμπιελάκια ή γιαμαχάκια, μογκαμάκι ή μπελντενάκι, κόλλα, blu tack, διπλής, μια τιβίτσα 55', έτοιμος. :D
Θα μου το αναλυσεις και λιγο?
Ευχαριστω

Reaction score
8.347
Δε νομιζω οτι υπηρχε λογος για μεταφορα σε εγκαταστασεις-εφαρμογες, μιας και εγω δεν αναφερθηκα πουθενα για εντοιχισμους κλπ κλπ.... αλλα φιλοι συμφοριτες.
Ο δικος μου προβληματισμος μια χαρα ηταν τοποθετημενος εκει που τον ειχα βαλει...παρακαλω λοιπον τον εκλεκτο ζιζικ να επαναφερει το θρεντ μου εκει που το εβαλα για να μαζεψω και αλλες γνωμες για το ερωτημα μου.
Αν ο διαχειριστης εκτιμα οτι πρεπει να βγαλει κατι, ας ειναι τα ασχετα σχολια τα οποια τον ωθησαν να αλλαξει το θρεντ.
Ευχαριστω.
[DOUBLEPOST=1515091990][/DOUBLEPOST]
Εντυπωσιακη συλληψη φιλε μου...
Συγνωμη αλλα κανεις λαθος....αν θελω να διαμορφωσω δωματιο ξερω πολυ καλυτερα απο ολους σας πως θα το κανω οπως λεει και ο dimifootis...λογω επαγγελματος. (Πολιτικος Μηχανικος)
[DOUBLEPOST=1515092080][/DOUBLEPOST]
Γιατι κωστα?
κατ αρχην προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε οκ?ανοιγεις ένα θεμα ,να παρω τηλεόραση η προβολέα.Κατευθειαν εισαι εκτος θεματος στις τηλεοράσεις.Αυτος που ποσταρει στις τηλεορασεις λεει θελω μια 50 αρα παιδια ,ποια να παρω?
πηγες και παραγγειλες ηχεια.ανοίγεις ΕΣΥ όχι κανενας άλλος ολοκληρη συζητηση για ΗΧΕΙΑ που είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και μας παρακαλας μαλιστα να σου δωσουμε συμβουλες.
Μετα σου λενε ότι μπορεις να τα εντοιχίσεις και αρχιζεις να λες μηπως πηρες λαθος ηχεια.Κρινε εσυ αν στεκουν αυτά που λες,οτι καναμε λαθος να σε μεταφερουμε.Και να ξερεις ότι αν ειχες κανει τη συζητηση για τα ηχητικα στη σωστη κατηγορια πιθανότατα θα ειχες πολύ περισσοτερες γνωμες.

Reaction score
523
Βασικά ο φίλος πρέπει να βάλει μπατζετ
Να Παει σε 2 -3 έτοιμες υλοποίησεις σε παιδιά από φόρουμ να δει
Να αποφασίσει εάν θα είναι dedicate ο χώρος η όχι
Εάν θέλει να βλέπει μηχάνηματα η όχι
Εάν θέλει εντάσεις η όχι
Αλλά βασικά πρώτα πρέπει να φτιάξει τον χώρο
Προβολι ασυζητητί επίσης
Να Παρει τηλέφωνο τον καστρουνη ώστε να τον καθοδηγήσει
Πρώτου αγοράσει οτιδήποτε
Εχει βαλει μπατζετ, μενει τριπολη δυσκολο να ενοχλησω ωρες που μπορω....ανθρωπους που δε ξερω....εχω πει dedicated...εντασεις φυσιολογικες για 45αρηδες....δε με ενδιαφερει να βλεπω μηχανηματα ή οχι...
[DOUBLEPOST=1515092742][/DOUBLEPOST]
κατ αρχην προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε οκ?ανοιγεις ένα θεμα ,να παρω τηλεόραση η προβολέα.Κατευθειαν εισαι εκτος θεματος στις τηλεοράσεις.Αυτος που ποσταρει στις τηλεορασεις λεει θελω μια 50 αρα παιδια ,ποια να παρω?
πηγες και παραγγειλες ηχεια.ανοίγεις ΕΣΥ όχι κανενας άλλος ολοκληρη συζητηση για ΗΧΕΙΑ που είναι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ και μας παρακαλας μαλιστα να σου δωσουμε συμβουλες.
Μετα σου λενε ότι μπορεις να τα εντοιχίσεις και αρχιζεις να λες μηπως πηρες λαθος ηχεια.Κρινε εσυ αν στεκουν αυτά που λες,οτι καναμε λαθος να σε μεταφερουμε.Και να ξερεις ότι αν ειχες κανει τη συζητηση για τα ηχητικα στη σωστη κατηγορια πιθανότατα θα ειχες πολύ περισσοτερες γνωμες.
Οκ ευχαριστω.
Ζητω συγνωμη.
Και φυσικα δεν ξαναρωταω τιποτα...
Μακαρι να εξαντλειτε και στην καθημερινοτητα σας, το απόλυτο σας...
Θα γινει ο κοσμος καλυτερος...
Keep rolling...

Reaction score
8.347
[DOUBLEPOST=1515092742][/DOUBLEPOST]
Οκ ευχαριστω.
Ζητω συγνωμη.
Και φυσικα δεν ξαναρωταω τιποτα...
Μακαρι να εξαντλειτε και στην καθημερινοτητα σας, το απόλυτο σας...
Θα γινει ο κοσμος καλυτερος...
Keep rolling...
δεν ρώτησες,μας εκανες παρατήρηση και μαλλον με ειρωνικό τρόπο.Ελπιζω να μην συμπεριφέρεσαι ετσι στη ζωη σου με οσους πανε να σε βοηθησουν.Εγω φυσικα σταματώ εδώ.Καλη τυχη με το δωματιο σου.

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
H διαμορφωση ενος δωματιου δεν ειναι θεμα επαγγελματος (μιας και το ανεφερες) αλλα τι θελεις να κανεις/ακουσεις/δεις. Ξεκαθάρισε πρωτα τι θες...και μετα συζητάμε και προτείνουμε πιθανες λυσεις. Σαφως ολοι στην αρχη λενε προτζεκτορας μακρια...δεν ειμαι εγω για τετοια...και μετα ψαχνουν για οθονες προβολης αφου δουν ποσο καλυτεροι εχουν γινει..αν φυσικα εχεις μεινει με την εντυπωση 10ετιας πισω. σου υπενθυμιζω post #40

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.494
Δεν χρειάζονται εντάσεις. Επανήλθε στην κατηγορία τιβί το θέμα, ας συνεχίσουμε για τιβί λοιπόν. :)

Reaction score
4.802
Φιλε μου δυστηχως δεν εχει καμμια σχέση το δωμάτιο που εχι γινει ηχητική μελέτη με κατασκευή σπιτιού ... Εκτος και αν κατασκευάζεις πλωτά πατώματα , αναρτημένα και και και ....
Εαν θελεις να ξερεις μόνο για υλικά θελεις γυρω στα 10000 ευρω χωρις να βαλεις μεροκάματα .
ξερεις σε λίγο θα χάσεις και το δίκιο σου με τον τροπο που αντιδράς .
Εαν δεν κάνω λαθος είχες ανοίξει θεμα για αγορα ελληνικών ηχειων πριν καιρο .
Τελικά πήρες ελληνικά ηχεία μεχρι τωρα η ακομα ?
Φιλικα πάντα ...

Reaction score
15.543
Γιατι κωστα?
τι εγινε ρε παιδια και παει το θεμα περα δωθε στις κατηγοριες !! :D
....μου κουραζετε και τον Ziziκο !!!!
ειρηνη ημιν :lolsign:

ακουστε λιγο yanni :)

εχει να κανει με το Moiré effect Hlλια που διμιουργειτε απο τις τρυπες της οθονης...
....θελει καποια αποσταση για να μην ειναι ορατο ...παιζει ρολο ο προβολεας και η ποιοτητα οθονης.

οπως και ναχει ομως ειναι μικρη η αποσταση για να μην το βλεπεις εστω και λιγο, οποτε θα σε χαλαει ειδικα σε ουρανους και γενικα μεγαλες φωτεινες επιφανειες...

Moire effect.jpg

ετσι οπως σε κοβω, με μια οθονη πλατους 2.5μ απο τα 2.5μ θα κλειστεις μεσα στο δωματιο και δεν θα ξαναβγεις...:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao