- Reaction score
- 125
Αυτά βλέπω κι αυτά ακούω κάθε μέρα, δεν έχω παράπονο και κανέναν δεν ενοχλώ.
Σε παντρεύομαι!Αυτά βλέπω κι αυτά ακούω κάθε μέρα, δεν έχω παράπονο και κανέναν δεν ενοχλώ.
Σε παντρεύομαι!
Εγω τον ειδα πρώτοςΣε παντρεύομαι!
Λίγο toe in το θέλουν πάντως τα ηχεία σου.Αυτά βλέπω κι αυτά ακούω κάθε μέρα, δεν έχω παράπονο και κανέναν δεν ενοχλώ.
ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ...και κανέναν δεν ενοχλώ
ε, κάνα mp3 παίζει όταν διαβάζω...δε λέω!Πσηφιακα δε βλέπω,ενεργά δε βλέπω, σκύβεις για να πιάσεις τα βινύλια.... αλλά....
Σσσσσσσσσωραιος
Περιττό να πω πόσο εντυπωσιακά είναι όλα!!! Και η συλλογή βινυλίου φαίνεται μεγάλη![DOUBLEPOST=1515012954][/DOUBLEPOST]Εδώ ζωντανά:
Είναι μια παθολογική αγάπη που είχα από μικρός, όταν ξεροστάλιαζα μπροστά στην βιτρίνα της TEAC στην 3ης Σεπτεμβρίου. Τώρα...I'm the Sultan of reel to reelΚαι νόμιζα πως είμαι υπερβολικός που θέλω να αγοράσω και δεύτερο μαγνητόφωνο..........
Συγχαρητήρια!!!!!!!
Όχι αλλά το βρήκα ευκαιρία και το τσάκισα (έχει επιλογή για στέρεο, 50/60 Ηz, 220/110 V)Περιττό να πω πόσο εντυπωσιακά είναι όλα!!! Και η συλλογή βινυλίου φαίνεται μεγάλη!
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το τετρακαναλικό Pioneer. Εχεις αντίστοιχο υλικό, ενισχυτή, ηχεία; θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα υλοποίηση.
Να σαι καλά να τα απολαμβάνεις!
4μελής οικογένεια με μια σύνατξη... κι αυτά που έχω...Αυτα ειναι.... να εισαι καλα φιλε μου να μεγαλώνεις τη συλλογή σου.
(Η συστηματαρα σου και συλλογαρα σου σηκώνουν ενα καλυτερο πικαπακι.)
Ο Luxman δεν αλλάζεται ούτε με σφαίρεςΩραιος να εισαι καλα να τα χαιρεσαι!!!
Δεν ειμαι φιλος των μπομπινοφωνων αλλα κουκλακια ειναι δεν τα δινεις να φτιαξεις ενας σετ προ και 2 μονομπλοκ λαμπατα να ζεσταινεις των χωρο τσαμπα θερμανση, και ρομαντζα απο το φως της λαμπας το βραδυ? λεω μια ιδεα τωρα εγω...
Να 'σαι καλά!επειδή έχω τη τύχη να γνωρίσω από κοντά το Νώτη αλλά και το χώρο του, μιλάμε για ένα ναό της μουσικής με τον...αρχιερέα του!
ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ....Είναι μια παθολογική αγάπη που είχα από μικρός, όταν ξεροστάλιαζα μπροστά στην βιτρίνα της TEAC στην 3ης Σεπτεμβρίου.