- Reaction score
- 15.543
Μια χαρά είναι ο ταπεινός Γιαμαχάκος μου. Αν θέλω Ωωροματικά χώρου, μπορώ κι από σούπερ μάρκετ.
Ταινίες ακόμα δεν βλέπω, και το ανοίξαμε το θέμα του Ωωρο εδώ σχεδόν τέσσερα χρόνια.
κρίμα ρε γαμώτο, δεν κάνει για μέναAt a price point of 3.999, - EUR, it would be a sin to attach a cheap speaker package for 300, - €
θα ειναι πληρες πλεον το auro3d με το 13.1....αν και παει ως 15.1 ...λες !!!κρίμα ρε γαμώτο, δεν κάνει για μένα
για να δούμε εκείνο το CH πως θα το φτιάχνουν να παίζει...
Το TrueHD είναι καλύτερο δλδ η βάση του Atmos!με πιανει ενα ριγος μοιλς βλεπω τετοιο σημα εισοδου !!!
...να παω στον γιατρο ;
δεν με βλεπω να μου ξεφευγει
View attachment 87383
Oικονομία στη φωτό μας κάνεις καλέεγω παλι ενα κεντρικο εκει στο φως μπορω να το βαλω
η βαση ειναι σε ολα τα forma ιδια ....τι εννοεις μισοπολυκαναλε ;Το TrueHD είναι καλύτερο δλδ η βάση του Atmos!
TrueHD + Atmosη βαση ειναι σε ολα τα forma ιδια ....τι εννοεις μισοπολυκαναλε ;
Αυτους με τα λειψα συστηματα που δινουν το κακο παραδειγμα δεν τους μπορω καθολου .τι εννοεις μισοπολυκαναλε ;
και με 10(5 κάτω - 5 πάνω...άντε και ένα vog για το τσακίρ κέφι να πάμε στα 11).1 είμαι εντάξει εγώ, το CH είναι το κρίσιμο στοιχείο και περιμένω με αγωνία τα πρώτα reviews επί αυτού του θέματος.θα ειναι πληρες πλεον το auro3d με το 13.1....αν και παει ως 15.1 ...λες !!!
κατι θα κανουν και αυτοι καποια στιγμη...απλα πρεπει να αλλαξουν ηχεια - avΑυτους με τα λειψα συστηματα που δινουν το κακο παραδειγμα δεν τους μπορω καθολου .
ναι...ενα 11.1 ειναι οκ για το 80%και με 10(5 κάτω - 5 πάνω...άντε και ένα vog για το τσακίρ κέφι να πάμε στα 11).1 είμαι εντάξει εγώ, το CH είναι το κρίσιμο στοιχείο και περιμένω με αγωνία τα πρώτα reviews επί αυτού του θέματος.
Το θεωρώ πολύ δύσκολο στην υλοποίηση του, ειδικά με τα συνήθη εργαλεία EQ που έχουν οι AVR.