- Reaction score
- 15.543
ευτυχεις ιδιοκτητες denon avr 8500 απολαμβανουν απο σημερα το 5.1 η 7.1 σε 13.1
Αυτό ισχύει για τους περισσότερους!!!Καλό αλλά πρέπει να είναι κάποιος πολύ τυχερός, ώστε να έχει την δυνατότητα να τοποθετήσει στον χώρο του 16 ηχεία! (έτσι μέτρησα - εκτός αν τα TML-R, δεν είναι ηχεία). Προσωπικά θα έτρωγα παντόφλα σίγουρα!
Enjoy the most complete surround sound experience with latest audio formats Dolby Atmos, DTS:X and Auro-3D built-in. Most remarkably, the 9 channel amplification allows for setting up a 7.1.2 or 5.1.4 3D experience out of box. The AVR-X4400H even supports 7.1.4 speaker configuration by adding an external stereo amplifier thanks to its 11.2 channel processing capability.Μια ερωτησούλα; βλέπω τον DENON AVR-X4400H, ο οποίος λέει ότι είναι 9.2 ch! εγώ όμως μετράω (χωρίς τα sub), 11 εξόδους ηχείων! τι συμβαίνει; είναι 9.2, ή 11.2, το .2 υποτίθεται ότι είναι τα SUB, ή κάνω λάθος;
<<adding an external stereo amplifier>> που; στις pre out? τότε γιατί έχει τις εξόδους ηχείων κανονικά, εκτός εάν εννοεί ότι συνδέουμε ενεργά! αυτό και εάν είναι μ@λ@κία!!!
Απλά δεν σου παρέχει ενσωματωμένο ενισχυτη για τα δυο αυτά κανάλια .Enjoy the most complete surround sound experience with latest audio formats Dolby Atmos, DTS:X and Auro-3D built-in. Most remarkably, the 9 channel amplification allows for setting up a 7.1.2 or 5.1.4 3D experience out of box. The AVR-X4400H even supports 7.1.4 speaker configuration by adding an external stereo amplifier thanks to its 11.2 channel processing capability.
Υπάρχουν για να μπορείς απο το menu να επιλέξεις δυο μόνιμα συνδεδεμένες διατάξεις. Για παράδειγμα, 5.1.4 με 2 κήπου/βεράντας, 5.1.4 ή 7.1.2.Μια ερωτησούλα; βλέπω τον DENON AVR-X4400H, ο οποίος λέει ότι είναι 9.2 ch! εγώ όμως μετράω (χωρίς τα sub), 11 εξόδους ηχείων! τι συμβαίνει; είναι 9.2, ή 11.2, το .2 υποτίθεται ότι είναι τα SUB, ή κάνω λάθος;
αστα αυτα Λιακο.....τον γλυκοκοιταζειςΜια ερωτησούλα; βλέπω τον DENON AVR-X4400H, ο οποίος λέει ότι είναι 9.2 ch! εγώ όμως μετράω (χωρίς τα sub), 11 εξόδους ηχείων! τι συμβαίνει; είναι 9.2, ή 11.2, το .2 υποτίθεται ότι είναι τα SUB, ή κάνω λάθος;
Κάτι σαν κι αυτό δηλαδή!Ναι βρε Κώστα μου, έλεγα για μια ''αναβάθμιση'' για λίγο πιο δυνατό (σε watt), ενισχυτή, και λόγω αυτού, να έχει και σωστά ηχεία! γιατί τώρα έχω τα back surround, σαν Atmos, ήθελα λοιπόν να έχει τα back κανονικά, και τέσσερα επάνω! δηλαδή αυτό σημαίνει 11.2 (λόγω των 2 sub), γι' αυτό έψαχνα! αλλά το πράγμα ανεβαίνει πολύ, απ' ότι βλέπω!
Και το ερώτημα που με καίει ρε φίλε (τελείως εκτός θέματος), αποθήκη μεγάλη (εντελώς απαραίτητη) στο εξοχικό; ή ενισχυτής; το λέω εδώ μέσα, γιατί δεν τολμάω να το πω μέσα στο σπίτι!
την αποθηκη με τον ενισχυτη μεσα