- Reaction score
- 375
Λογικά σε 48 ωρες από τώρα θα έχω ολοκληρώσει την θέαση της πρώτης μου ταινίας σε 4K oled! Παρασκευή παραλαμβάνω λογικά και αγωνιώ!
Ποιά ταινία θα είναι;Λογικά σε 48 ωρες από τώρα θα έχω ολοκληρώσει την θέαση της πρώτης μου ταινίας σε 4K oled! Παρασκευή παραλαμβάνω λογικά και αγωνιώ!
Το σκληρό π**ί της νιότηςΠοιά ταινία θα είναι;
Προτεινόμενες ρυθμίσεις:Λογικά σε 48 ωρες από τώρα θα έχω ολοκληρώσει την θέαση της πρώτης μου ταινίας σε 4K oled! Παρασκευή παραλαμβάνω λογικά και αγωνιώ!
Μου θέλετε και auro3d.Το σκληρό π**ί της νιότης
αυτό μόνο με ακουστικά βλέπεταιΜου θέλετε και auro3d.
Λεω να ενοικιάζω το the Martian ή το ghost in the shell που αν και δε το γνωρίζω σαν ταινία, διαβάζω πως έχει πολύ καλή εικόνα και προτείνεται γενικά για δοκιμή τηλεοράσεων λόγω χρωμάτων κτλ.Ποιά ταινία θα είναι;
Λεω να ενοικιάζω το the Martian ή το ghost in the shell που αν και δε το γνωρίζω σαν ταινία, διαβάζω πως έχει πολύ καλή εικόνα και προτείνεται γενικά για δοκιμή τηλεοράσεων λόγω χρωμάτων κτλ.
Πάμε στοίχημα πόσο θα κάνει του χρόνου τέτοιο καιρό?στις 75 ιντσες που ειναι ακομα απαγορευτικες οι oled nai qled
Θα έχει και black frame insertion ...Πάμε στοίχημα πόσο θα κάνει του χρόνου τέτοιο καιρό?
μακαρι να δωσω την 65αρα oled να παρω 75.απλα μου εκανε εντυπωση η φωτεινοτητα στις qled
Καλές θεάσεις!H τηλεοραση εφτασε! Ειδα 5 λεπτακια πο την ταινια Ghost in the shell.
Αυτο που εχω να πω απο το λιγο που ειδα ειναι πως πραγματι, στα 2.5 μετρα μια 55 ιντσων τηλεοραση ειναι η ελαχιστη που μπορει να αποδωσει αυτο για το οποιο την αγορασε κανεις, 4k υψηλής ποιότητας! Περασα ηδη ενα update που βρηκε αυτοματα η τηελοραση αλλα δεν ξερω αν εχει βγει και κανενα αλλο. Ενα παληκαρι αρκετα σχολια πιο πριν ειχε πει πως το τελευταιο update διορθωσε κατα πολυ την αποδοση αλλα πρεπει να το βαλω χειροκινητα στην τηλεοραση (με usb stick υποθετω).
Παμε ομως και στο αρνητικο του μεγεθους. Παρακολουθωντας λιγο τα ελληνικα καναλια μεσω του ote tv, μου φανηκε πως η τηλεοραση ειναι αρκετα μεγαλη. Με ξενισε το μεγεεθος της. Οχι, δεν ειναι η ποιοτητα τοσο κακη αλλα μου φαινεται πως θα δυσκολευτω να δω ξανα απλα καναλια στην τηλεοραση.
Να ΤΟΝΙΣΩ πως οσα συμπερασματα ανεφερα ειναι μετα απο θεαση 5 λεπτων uhd 4k blu ray ταινιας (ghost in the shell), καθως και 3-4 λεπτα τηλεορασης (ελληνικα καναλια), οποτε υα συμπερασματα που εβγαλα προς το παρον σαφως και θα αλλαξουν.
Θα δω σημερα 2 ταινιες λογια σε uhd 4k blu ray και αυριο θα σας πως και παλι εντυπωσεις.
Υ.Γ.: Δεν προλαβα ακομη να παιξω x box one x, οποτε να περιμενετε κι απο εκει τις εντυπωσεις μου View attachment 87475 .
Εχεις ελεγξει αν η τραπεζικη καρτα με την οποια εκανες την αγορα γραφει επανω "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ", ετσι? Εμενα μου τα βαλανε κιολας τα λεφτα.Καλές θεάσεις!
Τελικά δεν άντεξα, και την παρήγγειλα κι εγώ. Αύριο παραλαμβάνω, μεθαύριο την κρεμάω στη θέση της Pioneer.
Άντε να δω τώρα τι θα την κάνω την 50" Kuro...
Ενδιαφέρεται κανείς;
Den exei giagia - pethera na vlepei sto kouzinaΆντε να δω τώρα τι θα την κάνω την 50" Kuro...