stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
τραβα κατ!
Ουώτ ντου γιού προπόουζ;
τραβα κατ!
Ουώτ ντου γιού προπόουζ;
Αφού πέρασα ώρες στην γ@μωαποθήκη, κατέληξα. Δε χωράει σωστά και δε θα ευχαριστηθώ.τραβα κατ!
καλα. θα ερθω με τα μπουγατσακια μου και θα σου φερω και τα μπλουπριντς να μιλησουμε..σοβαρα. οπως παντα.Αφού πέρασα ώρες στην γ@μωαποθήκη, κατέληξα. Δε χωράει σωστά και δε θα ευχαριστηθώ.
Ενδιαφέρον. . .καλα. θα ερθω με τα μπουγατσακια μου και θα σου φερω και τα μπλουπριντς να μιλησουμε..σοβαρα. οπως παντα.
Σε ποια αποθήκη την γνωστή?Αφού πέρασα ώρες στην γ@μωαποθήκη, κατέληξα. Δε χωράει σωστά και δε θα ευχαριστηθώ.
Zηλεύουμε;Χμμμ... κάθε μέρα μαζί είστε Τάσο;
10 μοίρες είναι μόνο, τα μετρήσαμε με τον Μανώλη έτσι.Δημήτρη, και εγώ τα είχα με κλίση προς την θέση ακρόασης, όταν όμως τα έβαλα, κατευθείαν κάτω, νομίζω ότι ''έφτιαξε'' κάτι!
Μόνος μου. Τα σαπούνισα πριν λίγες μέρες και τα έβαψα προχθές.Ο rose την έκανε την δουλειά;
!!!!!!Μόνος μου. Τα σαπούνισα πριν λίγες μέρες και τα έβαψα προχθές.
View attachment 93547
View attachment 93548
Είναι κ@υλα ο χώρος σουΜόνος μου. Τα σαπούνισα πριν λίγες μέρες και τα έβαψα προχθές.
View attachment 93547
View attachment 93548
Μην του βάζεις ιδέες τώρα!! Και εγώ το σκέφτηκα αλλά δεν το έγραψαμισες δουλειες κανεις καημενε
....τραβα μεχρι απεναντι τα δοκαρια να βαλεις και κατι πανω σε αυτα να θεραπευσης τον χωρο σου
θα εκανες σοβαρη δουλεια αν τοκανες..