stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Αυτά είναι.Απο Δευτέρα θα έρθει ο Καστρουνέλος να το ταιριάξουμε με τ' άλλα. Καλά που δεν έδωσα το FBQ2496.
Αυτά είναι.Απο Δευτέρα θα έρθει ο Καστρουνέλος να το ταιριάξουμε με τ' άλλα. Καλά που δεν έδωσα το FBQ2496.
Αύριο το μεσημέρι έρχεται, ελπίζω να έχει ξεκουμπιστεί μέχρι τις 9 για να δω κάτι.
Τυράκι μερακλίδικο:
View attachment 87369
Έχω μόνο μικρά εξελάργια και θα κλέψω απ' το ένα SVS. Αν χρειαστούν μεγαλύτερα, θα βάλω τα παλιά μου τρίμετρα εξελάρ σε αρσιέι με κάτι εξελάρ αντάπτορζ για κάνα-δγυό χρόνια.
Πάντως δεν ταιριάζει καθόλου με τον χώρο στείλε το Κρήτη να τελειώνεις. ...Αύριο το μεσημέρι έρχεται, ελπίζω να έχει ξεκουμπιστεί μέχρι τις 9 για να δω κάτι.
Τυράκι μερακλίδικο:
View attachment 87369
Έχω μόνο μικρά εξελάργια και θα κλέψω απ' το ένα SVS. Αν χρειαστούν μεγαλύτερα, θα βάλω τα παλιά μου τρίμετρα εξελάρ σε αρσιέι με κάτι εξελάρ αντάπτορζ για κάνα-δγυό χρόνια.
Ανταλλαγή με το SVS;Πάντως δεν ταιριάζει καθόλου με τον χώρο στείλε το Κρήτη να τελειώνεις. ...
Τι π.........Σ καράβι και αεροπλάνο δεν έχει τέτοια ώρα. ....Ανταλλαγή χέρι με χέρι μόνο.
Πες τώρα για να πω στο Μανώλη να έρθει άλλη μέρα.
Μήπως έχει και την κεφαλή του αβουγουδου επάνω;Δε θα λες μετρητά. Η νομισματική μονάδα του site είναι τς 550 ευρώ
Μήτσο, τώρα που καίγεται χτύπα τον, και μοιραζόμαστε τη διαφορά.Τι π.........Σ καράβι και αεροπλάνο δεν έχει τέτοια ώρα. ....
Αλλά αν είναι να μου το δώσεις θα πάρω το αεροπλάνο να έρθω για πες?
Όχι μην βάλεις αντάπτορζ.Θα χάσεις σε ατάκα!Αν χρειαστούν μεγαλύτερα, θα βάλω τα παλιά μου τρίμετρα εξελάρ σε αρσιέι με κάτι εξελάρ αντάπτορζ για κάνα-δγυό χρόνια.
Εννοείται.Μήτσο, τώρα που καίγεται χτύπα τον, και μοιραζόμαστε τη διαφορά.
Ανταλλαγή χέρι με χέρι μόνο.
Πες τώρα για να πω στο Μανώλη να έρθει άλλη μέρα.
Τι π.........Σ καράβι και αεροπλάνο δεν έχει τέτοια ώρα. ....
Αλλά αν είναι να μου το δώσεις θα πάρω το αεροπλάνο να έρθω για πες?
Μήτσο, τώρα που καίγεται χτύπα τον, και μοιραζόμαστε τη διαφορά.
σαν τα τζανκια κανετε ρεεεεεΕννοείται.
Την κάτω!Μήπως έχει και την κεφαλή του αβουγουδου επάνω;
Εννοείται.