- Reaction score
- 76.565
Ο λόγος είναι η τιμή.Mηπως να καλυφθεις σε περιοχες που αδυνατουν τα svs? τα γνωριζεις και τα δυο σαμπ καλα νομιζω...
http://www.data-bass.com/data?page=system&id=50&mset=48
Ο λόγος είναι η τιμή.Mηπως να καλυφθεις σε περιοχες που αδυνατουν τα svs? τα γνωριζεις και τα δυο σαμπ καλα νομιζω...
φαντάζομαι χαρά που θα έκανες..
Φυσικά.ακομα τα μπλου ρει τα εχεις για βαση στηριξης?
στο καπακι του σαμπ θα εβγαζα οτι εξαρτηματα εχει πανω του και θα του περναγα μια μεμβρανη μαυρο ματ.Φυσικά.
Αν ενοχλείσαι Τασούλη, πάνε φτιάξε μου μια βασούλα, βάψ' την και φέρτηνα. Και ένα καπάκι για τη θέση του ενισχυτή του sub. Με S ή SL παρακαλώ.
Αύριο θα πάρω το πολύμετρο να δω, γιατί κι εγώ είχα απορία για την παράλληλη με mono.Αν σου πω κοιταξα να σε πειραξω και τωρα ειδα τη συνδεσμολογια , σοβαρα τωρα... ετσι ηταν μαμα? τι ωμικη εχει εκαστο μεγαφωνο? εχει δοκιμαστει παραλληλη συνεσμολογια και ως μονο-γεφυρωμενος ο τελικος?
(ετσι δε θα παρεις και αλλο καλωδιο,βαλτα διπλα τα ζευγη αγγαλιτσα να τρεχουν να αυξησεις και το παχος...ωπ η ετσι ειναι? δε μπορω να καταλαβω εαν δε δω τον ενισχυτη)
Nα σου φτιάξω εγώ μία να τελειώνεις;Αν ενοχλείσαι Τασούλη, πάνε φτιάξε μου μια βασούλα, βάψ' την και φέρτηνα.
Nα σου φτιάξω εγώ μία να τελειώνεις;
Τούμπανο είναι! !Όλα.-
View attachment 87033
View attachment 87031
Για όποιον ανησυχεί για το ενισχυτάκι:
View attachment 87032
Του κάρφωσα τα καλώδια να μην τραβιούνται εύκολα.
Μια μέρα μακρινή θα τα αλλάξω απο μέσα.
Μωρό μου εσύΚοράκι.