Zizik's Maxi Home Theater

Reaction score
6.497
Oπως τη φανταστικα την αποκριση τους.... τωρα ειναι μονο η τιμη ή και η τιμη που γιατι οχι αλλωστε ...ειμαι παντως της αποψης οτι σε ενα υψηλο συστημα απαιτησεων οι χαμηλες πρεπει να απαραχτουν απο δυο κατηγοριες σαμπ ..
Τα αυτα με χρηση του σαμπσονικ φιλτερ στα 30hz που εχει ο qsc νομιζω οτι θα τονωσουν τα ανωτερα χαμηλα σου ...

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Όλα.-

IMG_20180106_140637.jpg

IMG_20180106_140434.jpg

Για όποιον ανησυχεί για το ενισχυτάκι:

IMG_20180106_140512.jpg

Του κάρφωσα τα καλώδια να μην τραβιούνται εύκολα. :party:
Μια μέρα μακρινή θα τα αλλάξω απο μέσα.

Last edited:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
ακομα τα μπλου ρει τα εχεις για βαση στηριξης?
Φυσικά.
Αν ενοχλείσαι Τασούλη, πάνε φτιάξε μου μια βασούλα, βάψ' την και φέρτηνα. Και ένα καπάκι για τη θέση του ενισχυτή του sub. :p Με S ή SL παρακαλώ.

Reaction score
6.497
Αν σου πω κοιταξα να σε πειραξω και τωρα ειδα τη συνδεσμολογια , σοβαρα τωρα... ετσι ηταν μαμα? τι ωμικη εχει εκαστο μεγαφωνο? εχει δοκιμαστει παραλληλη συνεσμολογια και ως μονο-γεφυρωμενος ο τελικος?
(ετσι δε θα παρεις και αλλο καλωδιο,βαλτα διπλα τα ζευγη αγγαλιτσα να τρεχουν να αυξησεις και το παχος:D...ωπ η ετσι ειναι? δε μπορω να καταλαβω εαν δε δω τον ενισχυτη:thumbsdown:)

• Like
Reactions: PPG

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Φυσικά.
Αν ενοχλείσαι Τασούλη, πάνε φτιάξε μου μια βασούλα, βάψ' την και φέρτηνα. Και ένα καπάκι για τη θέση του ενισχυτή του sub. :p Με S ή SL παρακαλώ.
στο καπακι του σαμπ θα εβγαζα οτι εξαρτηματα εχει πανω του και θα του περναγα μια μεμβρανη μαυρο ματ.

τ'αλλο αστο οπως ειναι! ρισπεκτ! :D

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.565
Αν σου πω κοιταξα να σε πειραξω και τωρα ειδα τη συνδεσμολογια , σοβαρα τωρα... ετσι ηταν μαμα? τι ωμικη εχει εκαστο μεγαφωνο? εχει δοκιμαστει παραλληλη συνεσμολογια και ως μονο-γεφυρωμενος ο τελικος?
(ετσι δε θα παρεις και αλλο καλωδιο,βαλτα διπλα τα ζευγη αγγαλιτσα να τρεχουν να αυξησεις και το παχος:D...ωπ η ετσι ειναι? δε μπορω να καταλαβω εαν δε δω τον ενισχυτη:thumbsdown:)
Αύριο θα πάρω το πολύμετρο να δω, γιατί κι εγώ είχα απορία για την παράλληλη με mono.

• Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Όλα.-

View attachment 87033

View attachment 87031

Για όποιον ανησυχεί για το ενισχυτάκι:

View attachment 87032

Του κάρφωσα τα καλώδια να μην τραβιούνται εύκολα. :party:
Μια μέρα μακρινή θα τα αλλάξω απο μέσα.
Τούμπανο είναι! !
[DOUBLEPOST=1515320483][/DOUBLEPOST]Πάντως νομίζω ότι θα είναι άσχημο στον υπέροχο χώρο σου :D:Dκαλύτερα να το πουλήσεις. ....:whistling::whistling:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid