Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το ζητούμενο είναι να βγάζει η προσοπση τις ζεστές χρρροιες του κσυλου!
εχεις κρητικες ριζες ? μια χαρα τα μιλεις - οπου να 'ναι δα σε καμωμε επιτιμο ...κσυλου
Κρητικές ρίζες όχι, αλλά ποτίζω το λαρύγγι και το στομάχι με ρακί μπας και φυτρώσουν!εχεις κρητικες ριζες ? μια χαρα τα μιλεις - οπου να 'ναι δα σε καμωμε επιτιμο ...
Δεν δείχνουν άσχημα μηχανήματα, μετά βέβαια τα παντρεύτηκες.εχεις κρητικες ριζες ? μια χαρα τα μιλεις - οπου να 'ναι δα σε καμωμε επιτιμο ...
παρολο που ο φιλοσοφος θα σου πει πως "ο προορισμος ειναι το ταξιδι" κτλ. εγω διεφκρινιζω πως ποτιζεις το κεφαλι σου - προσοχη η ρακη εχει εντονες ψυχοδηλωτικες ιδιοτητες - οφκορς δε κατεχω ηντα πινετε επαδα πανω ....το λαρύγγι και το στομάχι
Η ΡΑΚΗ ειναι θυλην ....με ρακί
Μπα , θα τα παρω εγω μετα - αμα δε του κανουνε - εδα που πωπλερωσα τον ενφιά δε με σταματα πραμα ...Δεν δείχνουν άσχημα μηχανήματα, μετά βέβαια τα παντρεύτηκες.
Κατέω το...αλλά δε συμφωνούσε ο άτιμος ο οτοκορρεκτορας!Η ΡΑΚΗ ειναι θυλην ....
ετανα τα κουνητα εχουνε καταστρεψει τη κοινωνια ...Κατέω το...αλλά δε συμφωνούσε ο άτιμος ο οτοκορρεκτορας!
Δεν δείχνουν άσχημα μηχανήματα, μετά βέβαια τα παντρεύτηκες.
Ούτε κάτης ούτε ζημιά.Από την άλλη μεριά , όμως, πσάχνω ταίρι μακράς διαρκείας και όχι εφήμερη σχέση οπότε η απόφαση ούτε έφκολη ούτε προφανής είναι.
Λέω να αναμένω έως ότου τραγουδήσει η ευτραφής κυρία.Άμα είναι τόσο η τελική τιμή =491€ το κάθε ένα, πάρτα με την μία.
Τα μηχανάκια αφτά φαίνεται να έχουν τα πάντα όλα:Το ζητούμενο είναι να βγάζει η προσοπση τις ζεστές χρρροιες του κσυλου!
Αν ναι, βουρ για τον πατσά!
Καλημερα ολουθε, μπορεις να μας δωσεις μια (απλουστευμενη) εξηγηση του γεγονος 'η κανα λινκ να το δουμε λιγο - δεν διαφωνω- εχει περασει καιρος που το ξανατρακαρα και δε θυμουμαι καλα ... επισης μπορει κανεις καλος αθρωπος να μας 'πει αν το B1 buffer-preamp του νελσωνος ικανοποιει αυτη τη συνθηκη ?Δυστυχώς, όμως, όπως και όλα τα διαφορικά πσηφιακά, απαιτεί την ταρίφα των 2,35 Βόλτ για να συγ-κινηθεί στο έπακρο.
χωρισε χωρισε, ετσα 'ναι η ζωη - τελειωνεις το δημοτικο-πας γυμνασιο , τελειωνεις το δημοτικο-πας λυκειο κτλ. κτλ. κτλ.Αρχίζω να πσήνομαι σοβαρά να πάρω διαζύγιο από το ζεύγος προ-τελικού μου και να βρώ έναν καλό και οικονομικό διαφορικό προ μετά φόνου ώστε να τον παντρέπσω με τα χαττοράκια.
Αρχίζω να πσήνομαι σοβαρά να πάρω διαζύγιο από το ζεύγος προ-τελικού μου και να βρώ έναν καλό και οικονομικό διαφορικό προ μετά φόνου ώστε να τον παντρέπσω με τα χαττοράκια.
Τα 2,35 βολτ για φουλ του πάουερ είναι λίρα εκατό, κουμπάρε, από τον στόμα του αλόγου. Το άλλο που λες δεν το κατέω.Καλημερα ολουθε, μπορεις να μας δωσεις μια (απλουστευμενη) εξηγηση του γεγονος 'η κανα λινκ να το δουμε λιγο - δεν διαφωνω- εχει περασει καιρος που το ξανατρακαρα και δε θυμουμαι καλα ... επισης μπορει κανεις καλος αθρωπος να μας 'πει αν το B1 buffer-preamp του νελσωνος ικανοποιει αυτη τη συνθηκη ?
χωρισε χωρισε, ετσα 'ναι η ζωη - τελειωνεις το δημοτικο-πας γυμνασιο , τελειωνεις το δημοτικο-πας λυκειο κτλ. κτλ. κτλ.
ΧαχαχαχαχαΧαρίζεται προενισχυτης λόγω αλλαγής πλεύσης. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλα τα μέλη, με την προϋπόθεση να έχουν μια τούρτα στο άβαταρ και να έχουν διατελέσει επαΐοντες επίκουροι του μεγάλου συντονιστού των αγγελιών.
Μετά τιμής
Akarl.
Πεψε του Μαντάτο να σου πει...Χαχαχαχαχα
Πολύ καλό!
Ρε Χαρούλη, μια και δεν βλέπω τον αγγελιοκράτορα-Ζ τριγύρω, μπορείς να μου πεις ήντα ζόρε τραβά με τσι πολλές φατσούλες;
Καταπιέζω την έκφρασή μου από χτες.
Πρέπει να εξηγηθεί; Το thread γίνεται χριστουγεννιάτικο δέντρο, και όχι μόνο αισθητικά.Ρε Χαρούλη, μια και δεν βλέπω τον αγγελιοκράτορα-Ζ τριγύρω, μπορείς να μου πεις ήντα ζόρε τραβά με τσι πολλές φατσούλες;