Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

A

AKARL

Guest
Καλούνται επειγόντως οι ιατροί, σαμάνοι και γκουρού του αβουσάϊτ να ρίξουν μια ματιά σε νέο εύρημα.

Προσιτό οικονομικά (περίπου 1 αβουγουδού το τεμάχιο) με ωραία κσύλινη πρόσοψη και χυπέξ εντόσθια.

Ιδού τι λένε κάπχοιοι κσένοι βλαμμένοι.

Γνώμες πλήζ....

Reaction score
30.453
Καλούνται επειγόντως οι ιατροί, σαμάνοι και γκουρού του αβουσάϊτ να ρίξουν μια ματιά σε νέο εύρημα.

Προσιτό οικονομικά (περίπου 1 αβουγουδού το τεμάχιο) με ωραία κσύλινη πρόσοψη και χυπέξ εντόσθια.

Ιδού τι λένε κάπχοιοι κσένοι βλαμμένοι.

Γνώμες πλήζ....
Το ζητούμενο είναι να βγάζει η προσοπση τις ζεστές χρρροιες του κσυλου!
Αν ναι, βουρ για τον πατσά!

Reaction score
15.467
το λαρύγγι και το στομάχι
παρολο που ο φιλοσοφος θα σου πει πως "ο προορισμος ειναι το ταξιδι" κτλ. εγω διεφκρινιζω πως ποτιζεις το κεφαλι σου - προσοχη η ρακη εχει εντονες ψυχοδηλωτικες ιδιοτητες - οφκορς δε κατεχω ηντα πινετε επαδα πανω ....

με ρακί
Η ΡΑΚΗ ειναι θυλην ....
:drinks:

A

AKARL

Guest
Δεν δείχνουν άσχημα μηχανήματα, μετά βέβαια τα παντρεύτηκες.
Από την άλλη μεριά , όμως, πσάχνω ταίρι μακράς διαρκείας και όχι εφήμερη σχέση οπότε η απόφαση ούτε έφκολη ούτε προφανής είναι.
Ούτε κάτης ούτε ζημιά.
[DOUBLEPOST=1516471805][/DOUBLEPOST]
Άμα είναι τόσο η τελική τιμή =491€ το κάθε ένα, πάρτα με την μία.
Λέω να αναμένω έως ότου τραγουδήσει η ευτραφής κυρία.

A

AKARL

Guest
Το ζητούμενο είναι να βγάζει η προσοπση τις ζεστές χρρροιες του κσυλου!
Αν ναι, βουρ για τον πατσά!
Τα μηχανάκια αφτά φαίνεται να έχουν τα πάντα όλα:

Είναι Οικονομικά άρα είναι, ipso facto, Αβουγουδού approved,
Έχουν Χυπέξ άρα είναι, ipso facto, ΕΑΡ και Ντιμιφούτ approved,
Έχουν Διπλό Διαφορικό άρα είναι, ipso facto, Μπουτιά approved,
Είναι Μονομπλόκοι, ήτοι χρειάζονται κοντά και χοντρά καβλώδια ηχείων άρα είναι, ipso facto, Κόγιας approved,
Έχουν ωραία Κσύλινη Πρόσοπση και χαριτωμένα γραμματάκια για πσύκτρες στο πλάϊ άρα είναι, ipso facto, Ζιζίκος approved.

Επιπλέον, η κσύλινη πρόσοπση, εκτός από τις ζεστές και αισθαντικές χροιές που αναδεικνύει μειώνει δραστικά και το γρέζι.

Δεν κσέρω αν το καταλαβαίνετε αλλά μιλάμε για παίγνιο θετικού αθροίσματος και μοναδική εφκαιρεία.

Δυστυχώς, όμως, όπως και όλα τα διαφορικά πσηφιακά, απαιτεί την ταρίφα των 2,35 Βόλτ για να συγ-κινηθεί στο έπακρο.

Αρχίζω να πσήνομαι σοβαρά να πάρω διαζύγιο από το ζεύγος προ-τελικού μου και να βρώ έναν καλό και οικονομικό διαφορικό προ μετά φόνου ώστε να τον παντρέπσω με τα χαττοράκια.

Ωιμέεεεεεεεεε....

Reaction score
15.467
Δυστυχώς, όμως, όπως και όλα τα διαφορικά πσηφιακά, απαιτεί την ταρίφα των 2,35 Βόλτ για να συγ-κινηθεί στο έπακρο.
Καλημερα ολουθε, μπορεις να μας δωσεις μια (απλουστευμενη) εξηγηση του γεγονος 'η κανα λινκ να το δουμε λιγο - δεν διαφωνω- εχει περασει καιρος που το ξανατρακαρα και δε θυμουμαι καλα ... επισης μπορει κανεις καλος αθρωπος να μας 'πει αν το B1 buffer-preamp του νελσωνος ικανοποιει αυτη τη συνθηκη ?

Αρχίζω να πσήνομαι σοβαρά να πάρω διαζύγιο από το ζεύγος προ-τελικού μου και να βρώ έναν καλό και οικονομικό διαφορικό προ μετά φόνου ώστε να τον παντρέπσω με τα χαττοράκια.
χωρισε χωρισε, ετσα 'ναι η ζωη - τελειωνεις το δημοτικο-πας γυμνασιο , τελειωνεις το δημοτικο-πας λυκειο κτλ. κτλ. κτλ.

Reaction score
30.453
Χαρίζεται προενισχυτης λόγω αλλαγής πλεύσης. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλα τα μέλη, με την προϋπόθεση να έχουν μια τούρτα στο άβαταρ και να έχουν διατελέσει επαΐοντες επίκουροι του μεγάλου συντονιστού των αγγελιών.

Μετά τιμής
Akarl.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.972
:party:

A

AKARL

Guest
Καλημερα ολουθε, μπορεις να μας δωσεις μια (απλουστευμενη) εξηγηση του γεγονος 'η κανα λινκ να το δουμε λιγο - δεν διαφωνω- εχει περασει καιρος που το ξανατρακαρα και δε θυμουμαι καλα ... επισης μπορει κανεις καλος αθρωπος να μας 'πει αν το B1 buffer-preamp του νελσωνος ικανοποιει αυτη τη συνθηκη ?

χωρισε χωρισε, ετσα 'ναι η ζωη - τελειωνεις το δημοτικο-πας γυμνασιο , τελειωνεις το δημοτικο-πας λυκειο κτλ. κτλ. κτλ.
Τα 2,35 βολτ για φουλ του πάουερ είναι λίρα εκατό, κουμπάρε, από τον στόμα του αλόγου. Το άλλο που λες δεν το κατέω.

Για το άλλο θέμα, τώρα, αφού ξετέλεψα το δημοτικό εντάκαρα το πανεπιστήμιο!
[DOUBLEPOST=1516534858][/DOUBLEPOST]
Χαρίζεται προενισχυτης λόγω αλλαγής πλεύσης. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλα τα μέλη, με την προϋπόθεση να έχουν μια τούρτα στο άβαταρ και να έχουν διατελέσει επαΐοντες επίκουροι του μεγάλου συντονιστού των αγγελιών.

Μετά τιμής
Akarl.
Χαχαχαχαχα

Πολύ καλό!

Ρε Χαρούλη, μια και δεν βλέπω τον αγγελιοκράτορα-Ζ τριγύρω, μπορείς να μου πεις ήντα ζόρε τραβά με τσι πολλές φατσούλες;

Καταπιέζω την έκφρασή μου από χτες.

Reaction score
30.453
Χαχαχαχαχα

Πολύ καλό!

Ρε Χαρούλη, μια και δεν βλέπω τον αγγελιοκράτορα-Ζ τριγύρω, μπορείς να μου πεις ήντα ζόρε τραβά με τσι πολλές φατσούλες;

Καταπιέζω την έκφρασή μου από χτες.
Πεψε του Μαντάτο να σου πει...
Εγώ με το στρουμφακι, μιλάω μόνο μέσω γουορνινγκζ...:p

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.489
Πρέπει να εξηγηθεί; Το thread γίνεται χριστουγεννιάτικο δέντρο, και όχι μόνο αισθητικά. ;)
5-6, άντε μια στις τόσες και παραπάνω δεν είναι αρκετά για την έκφραση των συναισθημάτων σου; :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29