Σκέψη αλλαγής ATC 19

Reaction score
15.466
Το εμόνταρες το κομμωτήριο τσι μπάρμπις ή ακόμα?:p
οϊ , δυσκολευουμαι γιατι εχει πλακε πηνιοσυρματα (το χαβα μου εγω...) εκεινο το - πως τη λενε τη καουκα που βανουνε οι γυναικες τη κεφαλη τως μεσα στα κομμωτηρια και τηνε ξεροψηνουνε ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.656
Ρε σεις, να ρωτήσω κάτι για τα ενεργά.

Πρέπει να σκύβω και να χώνω το χέρι από πίσω και να πατάω το on/off τους, κάθε φορά που θέλω να ακούσω ή θα «ανάβουν» μόνα τους όταν θα «ανάβω» τον προενισχυτή, ή έχουν κανά remote control?

(Πανάσχετος - μη κράξετε!!)
Ρε συ, να σε ρωτήσω κάτι για τα παθητικά, πρέπει να σκύβω και να χώνω το χέρι στο ρακ και να πατάω το on/off των τελικών, κάθε φορά που θέλω να ακούσω ή θα «ανάβουν» μόνα τους;
Φιλαράκι, το πουλάς το βιgνύgλιο;
Μπα, είναι χρήσιμο εργαλείο για ισοσταθμιση του πικάπ σε ψηφιακό επίπεδο, ώστε να παιζει όντως φλατ, όπως προβλέπεται για κάθε πηγή, καθότι εμπεριέχει και ροζ θόρυβο.

Βέβαια, έτσι χάνεται η "προσωπικότητα" κάθε κεφαλής, αλλά τι να κάνουμε, ουδείς άσφαλτος.

Reaction score
30.452
Ρε συ, να σε ρωτήσω κάτι για τα παθητικά, πρέπει να σκύβω και να χώνω το χέρι στο ρακ και να πατάω το on/off των τελικών, κάθε φορά που θέλω να ακούσω ή θα «ανάβουν» μόνα τους;
Αυτά είναι!
Να μην έχεις πρόβλημα να σηκωθείς 8-10 φορές για να αλλάξεις πλευρά στο πικάπ ,αλλά να προβληματίζεσαι για το πως θα ανοίξουν μια φορά τα ηχεία!:p

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.656
Πάντα ανοιχτά, εκτός καλοκαιρινών διακοπών, που κατεβάζεις γενικό. Τα περισσότερα πέφτουν σε σλιπ μοουντ μόνα τους, σα την τηλεόραση όταν καταλάβει ότι κοιμάσαι στον καναπέ.

Reaction score
1.698
Πάντα ανοιχτά, εκτός καλοκαιρινών διακοπών, που κατεβάζεις γενικό. Τα περισσότερα πέφτουν σε σλιπ μοουντ μόνα τους, σα την τηλεόραση όταν καταλάβει ότι κοιμάσαι στον καναπέ.
Οκέικ, τώρα το κατάλαβα, θενκς!

Reaction score
1.698
Εμένα αυτό μου κανει κλικ αξίζει? View attachment 89130
Adam Α8Χ
Από εμφάνιση, χάλια μαύρα, σα φτηνιάρικη πλαστικούρα που πουλάνε με το κιλό οι Κινέζοι κάτω-κάτω στη Σοφοκλέους!

Είμαι φυσιογνωμιστής, τι να κάνουμε...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Από εμφάνιση, χάλια μαύρα, σα φτηνιάρικη πλαστικούρα που πουλάνε με το κιλό οι Κινέζοι κάτω-κάτω στη Σοφοκλέους!

Είμαι φυσιογνωμιστής, τι να κάνουμε...
Αποψη από ήχο και ένταση ξέρουμε?

Reaction score
111
Ρε παλικάρι, σε αυτά τα λεφτά συμπεριλαμβάνει και το κοστος των ενισχυτών.

Μη συγκρίνεις παθητικά ηχεία σε αυτό το κόστος.

Εκείνο που το'σβησα, καλά το'κανα, να ξερς

Βρε λολός παπάς σε βάφτισε σένα, δεν εξηγείται αλλιώς...
Καταλαβαίνω τι λες και έχεις δίκιο,αλλά δεν έχω τα χρήματα.Εγώ ήθελα να κάνω την δουλειά μου με 1,500ε.Έστω και τον ενισχυτή μου να έδινα δεν τα φτάνω τα 3,500ε.Καλά θα ήταν,αλλά δεν.Οπότε κάτι κρατάω από τα δικά μου και βρήσκω κάτι μεταχειρισμένο.
Ή τα δίνω όλα γιατί έρχεται δύσκολη περίοδος για ακροάσεις....γυναίκα ....παιδί...
[DOUBLEPOST=1517674644][/DOUBLEPOST]
Δεν ειναι πολλά: παίρνεις τα ηχεία και έξι (6) ενισχυτες και γλυτώνεις καλώδια και χώρο.

Τα παθητικα 40άρια σκέτα έχουν 4.4Κ και ενας ενισχυτής, πχ ο δικός τους ο ATC SIA2-150, στα 4.0Κ = 8.4Κ.

Φίλοι μου, έχουν ανέβει πολύ οι τιμές τελευταία, παντού.

Μια ηλεκτρονική παπαρίτσα βγάζει ο άλλος και σου λέει «έχει πολύ R&D από πίσω, γι’αυτό έχει 2.5Κ», ή παράγει ο τάδε έναν ενισχυτή ή ένα πικάπ για 20-30 χρόνια το ίδιο ακριβώς (έχει κάνει απόσβεση μέχρι και τα κωλόχαρτα της οικογένειας του για τριάντα γενιές) και σου λέει: «Είναι leader, κάνει μόνο 5Κ»!!

Το ίδιο και με τα entry level, βγάζει μια τεράστια μπράντα, μια «κινεζιά» σ’εκατομμύρια κομμάτια, με κόστος 5, 10, 20 δολλάρια και στο βγάζει «σούπερ τιμή» 100, 200, 500 δολλάρια και εμείς τρέχουμε να προλάβουμε το «κελεπούρι».

Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει παντού σήμερα, αυτοκίνητα, μοτό, πληροφορική, smartphones, λευκές και μαύρες συσκευές, κλπ.

Α! Καλημέρα και καλό ΣΚ!
Γιαυτό υπάρχουν και οι εγχώριες τιμιότατες υλοποιήσεις!Αλλά εμείς που...

Η πλάκα είναι όλη αυτήν την ώρα λέμε για αρκετά λεφτά και στο γραφείο που γράφω,ψάχνω ακούω από τα ηχεία της οθόνης του υπολ....

Last edited:

Reaction score
5.395
Ή τα δίνω όλα γιατί έρχεται δύσκολη περίοδος για ακροάσεις....γυναίκα ....παιδί......
...
Η πλάκα είναι όλη αυτήν την ώρα λέμε για αρκετά λεφτά και στο γραφείο που γράφω,ψάχνω ακούω από τα ηχεία της οθόνης του υπολ....
Καλή σκέψη να τα δώσεις όλα.

Στη φάση που είσαι, καλύτερα να εξετάσεις την αγορά όσο πιο ποιοτικών ακουστικών και pre-dac/headphone amp αντέχεις οικονομικά χωρίς να ματώσεις. Λογικά μαζί με το 1,5Κ που έχεις ήδη και δίνοντας τα πάντα θα συγκεντρώσεις 2,5Κ.

Σε ορίζοντα πενταετίας αναλόγως όρεξης και οικονομικών προχωράς σε αγορά καλών ενεργών μόνιτορ και τέλος.
Πιο ποιοτικά και πιο συχνά θα χαίρεσαι τη μουσική σου τα αμέσως επόμενα χρόνια και με πιο καλά ηχεία θα βρεθείς αργότερα, χωρίς να μεσολαβήσουν τράμπες και αμφιβόλου αποτελέσματος απόπειρες αναβάθμισης.

Αν πάλι δεν αντέχεις χωρίς ηχεία, κάτσε όπως είσαι, μην κάνεις τίποτα απολύτως. Μια χαρά είσαι.
Βάλε στην άκρη το 1,5Κ.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.865
Ένταση σηκωνει πολύ ψηλα, δε θα έχεις θέμα με αυτό το ηχείο.
Αποψη για ήχο, μη ψάχνεις..
Γιατι?
[DOUBLEPOST=1517695416][/DOUBLEPOST]
Για τι χρήση το θέλεις;
Home cinema και δικαναλο
[DOUBLEPOST=1517695481][/DOUBLEPOST]
Η εμφάνιση όλων αυτών των ενεργών, κάτι τέτοιο μου θυμίζουν: (με το συμπάθειο κιόλας!)

Είμαι σίγουρος ότι θα πέσετε να με "φάτε"!

View attachment 89142
Εισαι κακουλης ειναι πιο όμορφα απο κοντα :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.020
Home cinema και δικαναλο
Έζησα με τα Α7Χ για κάνα δυο μήνες+Sub.

Αξιοπρεπέστατα για τα χρήματα τους, αλλά αυστηρά nearfield. Ακόμα και με sub δεν φτουράνε στα 2.80 μέτρα. Το Α8X θα παίζει λίγο δυνατότερα φαντάζομαι, αλλά πάλι θα θελει sub.

Επίσης να σου επισημάνω πως ειναι λίγο αισιόδοξοι στον καθορισμό του μεγέθους τους...σε καμία περίπτωση δεν ηταν 7αρι το Α7Χ. Αλλά ξαναλέω, πολυ καλή απόδοση/ευρώ.

• Like
Reactions: PPG

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.656
Το Α8X θα παίζει λίγο δυνατότερα φαντάζομαι,
MAX SPL: 114 A7X, 120 A8X
Έχουν σημαντική διαφορά στάθμης, 6 ντιμπι..
[DOUBLEPOST=1517700039][/DOUBLEPOST]
Γιατι?
Γιατί ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του.

• Like

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.020
MAX SPL: 114 A7X, 120 A8X
Στα 105db στην θέση ακρόασης με το sub (κάπου μεταξύ 60-80db, δεν θυμάμαι) πήγαιναν πάσο...έμπαινε η προστασία.

Ισως ειναι αισιόδοξες και οι εκτιμήσεις μέγιστου spl, ή αναφέρονται σε πολύ περιορισμένο μέρος του φάσματος.

Όσο για το tweeter που πολλοι το βλέπουν και τρομάζουν, να πω πως ειναι πολυ ευχάριστο.

• Like

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.534
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106