wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.601
@AKARL Εάν προσανατολίζεσαι σε Xiaomi, θα πρότεινα να το πάρεις από το επίσημο κατάστημα στην Αθήνα. http://www.xiaomi-greece.gr
Από την ιστοσελίδα που αναφέρεις δεν είναι δυνατό να γίνει αγορά.@AKARL Εάν προσανατολίζεσαι σε Xiaomi, θα πρότεινα να το πάρεις από το επίσημο κατάστημα στην Αθήνα. http://www.xiaomi-greece.gr
Ρε αγόρι, δεν χρειάζεται να γίνει online αγορά. Θα σου στείλω pm αργότερα.Από την ιστοσελίδα που αναφέρεις δεν είναι δυνατό να γίνει αγορά.
Ως ηλεκτρονικό κατάστημα αναφέτουν το you.gr:
https://www.you.gr/telephony-networ...phone-xiaomi-redmi-note-4x-64gb-dual-sim-blac
Κόστος: 228,89 € έναντι 165,60 €.
Διαφορά: 63,29 € ή 38% (δεν τη λες και μικρή).
Εκτός αν εννοείς πράμα άλλο οπότε Πέψε Μαντάτο πληζ.
ΟΚ.Ρε αγόρι, δεν χρειάζεται να γίνει online αγορά. Θα σου στείλω pm αργότερα.
Συμφωνω με τον @wizzy αλλάΑπό την ιστοσελίδα που αναφέρεις δεν είναι δυνατό να γίνει αγορά.
Ως ηλεκτρονικό κατάστημα αναφέτουν το you.gr:
https://www.you.gr/telephony-networ...phone-xiaomi-redmi-note-4x-64gb-dual-sim-blac
Κόστος: 228,89 € έναντι 165,60 €.
Διαφορά: 63,29 € ή 38% (δεν τη λες και μικρή).
Εκτός αν εννοείς πράμα άλλο οπότε Πέψε Μαντάτο πληζ.
Είναι κάτι που τώρα το σταθμίζω... Οψόμεθα.Συμφωνω με τον @wizzy αλλά
Σε ενδιαφέρει να μην πληρώσεις αρκετα σε τιμή αλλά να χάσεις την εγγύηση αντιπροσωπείας ; Ή να δώσεις καποια χρηματα παραπανω και να έχεις το κεφάλι σου ησυχο για 2χρόνια;
Επίσης το redmi note 4 δν το έχει το official site οπότε πας στο redmi note 4x
Φιρί φιρί το πας εσύ .... Πρόσεχε γιατί έχω σπέσιαλ ρηλέϊσιο με την Τούρτα.Proigan Villager of Determination w/o Ypobathyfwno
Εγώ πάντως ζω για την στιγμή που ο Ακαρλος θα μοσχοπουλησει τα καλώδια του και θα βρεθεί ενας καλός μοντ για να αλλάξει τον τίτλο του @Zizik σε "Akarl's sex slave"...Φιρί φιρί το πας εσύ .... Πρόσεχε γιατί έχω σπέσιαλ ρηλέϊσιο με την Τούρτα.
Μπα όχι,εγώ λέω πότε θα ξαναμπούν τα πουτ@νιάρικα nick names ώστε να δούμε τον ΑΚΑRL= AKARLITSA.Εγώ πάντως ζω για την στιγμή που ο Ακαρλος θα μοσχοπουλησει τα καλώδια του και θα βρεθεί ενας καλός μοντ για να αλλάξει τον τίτλο του @Zizik σε "Akarl's sex slave"...
Ναι, ωσάν το Proigan Villager of Determination w/o Ypobathyfwno να μην ήταν αρκούντως πουτ@νιάρικο.Μπα όχι,εγώ λέω πότε θα ξαναμπούν τα πουτ@νιάρικα nick names ώστε να δούμε τον ΑΚΑRL= AKARLITSA.
Εγώ πάντως ζω για την στιγμή που ο Ακαρλος θα μοσχοπουλησει τα καλώδια του και θα βρεθεί ενας καλός μοντ για να αλλάξει τον τίτλο του @Zizik σε "Akarl's sex slave"...
Εννέα και είκοσι είναι λίγο νωρίς για ρακές...δε νομίζεις?
Λοιπόν Χαρούλη άκου να δεις τι μπερδεγουέϊ παίζει αφτή τη στιγμή:
Από τη μια είναι ο Φαίδρος ο οποίος βασανίζει, με απερίγραπτους τρόπους και μέσα, τον ΑΚΑΡΛ προκειμένου ο τελευταίως να ξεπουλήσει τα γ@μωκαλώδια όσο-όσο, ώστε να κατέβει το Στρουμφάκι στο Κάστρο για να το προϋπαντήσει, να το φιλοξενήσει, να το ξεναγήσει, να το ταΐσει, να το ποτίσει και να το ......
Από την άλλη μεριά είναι ο ΑΚΑΡΛ που, παρά του μεσαιωνικού είδους βασανιστηρίων που υφίσταται, ανθίσταται γιατί είναι ... ερωτευμένος με τη Μελίνα. Η Μελίνα, όμως, ως σινεφίλ, τα έχει μ' εκείνον τον άξεστο σινεματζή τον πωςτονλέν ο οποίος, ΟΚ, μια Α μπρουτάλ γοητεία την έχει ρε παιδάκι μου, αλλά, είναι πολύ λίγος για τη Μελίνα.
Οπότε, για να εντυπωσιάσει τη Μελίνα και να την κάνει δική του, τρέχει ο κακόμοιρος ο ΑΚΑΡΛ και στήνει στο εξοχικό του σύστημα οικιακού κινηματογράφου με προδιαγραφές Άουρο 4Δ που βασίζεται σε έναν προενισχυτή τεχνολογίας χωροχρονικού συνεχούς της Ακούστικ Ρησέρτζ.
Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό, αλλά, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο,προσβλήθηκε και από το μικρόβιο Upgradentitis Audiophilia Nervosa και αποφάσισε, για χάρη της Μελίνας, να εγκαταστήσει το, μοναδικό στο σύμπαν, σύστημα σαράουντ κατά Άουρο 11Δ με προενισχυτή τεχνολογίας χωροχρονικού συνεχούς Ούλτρα Βόρτεξ 11D της Γκρύφον Αούντιο Ντηζάϊνς σε σχεδίαση του μυθικού Flemming E. Rasmussen ειδικά για τον ΑΚΑΡΛ.
Αφού το σύστημα στήθηκε μετρήθηκε και καλιμπραρίστηκε από τον, γκουρού του είδους, Νταχάρη666 αφέθηκε να παίζει στο ρηπήτ ώστε να στρώσει και ο ΑΚΑΡΛ επέστρεψε χαρούμενος στο σπίτι του.
Για άγνωστους, έως τώρα, λόγους κάτι πήγε στραβά και κάποια αστοχία του συστήματος ή του στησίματος δημιούργησε μια στιγμιαία μαύρη τρύπα ή μια σκουληκότρυπα (οι γνώμες των ειδικών διίστανται) με αποτέλεζμα να εξαφανιστεί το σύστημα και το εξοχικό του ΑΚΑΡΛ. Έκτοτε εμφανίζεται, στιγμιαία, σε ακατάλληλο τόπο και χρόνο, σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, προξενώντας παλιρροϊκά κύματα μαζικού πανικού και υστερίας ωσάν να ξεπρόβαλε ο ίδιος ο Κθούλου από την αβαθή άβυσσο.
Μην τσιμπάς με το αβαταρρρρ...είναι ... ερωτευμένος με τη Μελίνα.
Μην τσιμπάς με το αβαταρρρρ...
Στην πραγματικότητα είναι ενας ξινή νεοφιλελεύθερη μπαμπόγρια...
Και γ@μώ τα κινητά μα δεν ξέρω αν συμφέρει καημένε...Σύντεκνε αυτο να πάρεις, τα κάνει όλα!!!
View attachment 89557
Tί να συμφέρει βρε?Και γ@μώ τα κινητά μα δεν ξέρω αν συμφέρει καημένε...