- Reaction score
- 79.749
τι κρυσταλλιέρα πάγκου βρε άσχιετη!Βρε καλώς τον Νταχάρη....
Πσήνεται το Γωγουλίνι για μια σούπερ ντούπερ κρυσταλλιέρα πάγκου;
μπουφέ τα λένε!
φυσικά και πσήνεται ..
τι κρυσταλλιέρα πάγκου βρε άσχιετη!Βρε καλώς τον Νταχάρη....
Πσήνεται το Γωγουλίνι για μια σούπερ ντούπερ κρυσταλλιέρα πάγκου;
Eξαρτάται από την κάρτα. Μια creative z pci-e που έχω μετέφερε "βρώμα" απ' το pc και όσο για τα προενισχυτικά της στάδια για τον σούτσο (0,8v). Μόνο για κανα παιχνίδι είναιΜια χαρά προενισχυτικά στάδια έχουν οι κάρτες ήχου, κι αν πάρεις και καμιά καλή κάρτα, δε θα βρεθει προενισχυτής/dac να την κοντράρει.
Οντως, παιχνιδόκαρτα.Eξαρτάται από την κάρτα. Μια creative z pci-e που έχω μετέφερε "βρώμα" απ' το pc και όσο για τα προενισχυτικά της στάδια για τον σούτσο (0,8v). Μόνο για κανα παιχνίδι είναι
Asus xonar stx essence.Eξαρτάται από την κάρτα. Μια creative z pci-e που έχω μετέφερε "βρώμα" απ' το pc και όσο για τα προενισχυτικά της στάδια για τον σούτσο (0,8v). Μόνο για κανα παιχνίδι είναι
με αλλαγή συμβατότητας δεν την έβλεπε?Ναι η asus είχε βγάλει κάτι καλές. Είχα μια πιο παλιά pci αλλά από υποστήριξη σε drivers πάπαλα. Στο αμέσως επόμενο λειτουργικό win 8-10 σου λεγε πάρε τα @ρχίδια μου ή πάρε άλλη
Ναι η asus είχε βγάλει κάτι καλές. Είχα μια πιο παλιά pci αλλά από υποστήριξη σε drivers πάπαλα. Στο αμέσως επόμενο λειτουργικό win 8-10 σου λεγε πάρε τα @ρχίδια μου ή πάρε άλλη
με αλλαγή συμβατότητας δεν την έβλεπε?
ή κατάργηση της ψηφιακής υπογραφής?
Δγυο Geeks τσακώνονταν σε κσένο αχυρώνα....Δοκίμασα τα πάντα σε λέω. Αλλά ακόμα και να κατάφερνες να την δειτο λειτουργικό, το software που είχε και το ζουμί δεν μπορούσες να το κάνεις install με τίποτα
μίλησε ο wannabe πορνερείτορΔγυο Geeks τσακώνονταν σε κσένο αχυρώνα....
Μου έλειψες βρε παλιόπαιδο ... άντε βρείτε τα και με την Τούρτα να χώσουμε και τον Πάτερ Ευγένιο στο κόλπο και να γίνουμε οι Τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης στο αβουσάϊτ.μίλησε ο wannabe πορνερείτορ
Έχω σκοπό να κάνω αναλυτικές μετρήσεις κάθε είδους γρεζίου στη δοκιμή που θα κάνω και θα ποστάρω στο σάϊτ.Ακαρδε μεγειές τον crown, θα γίνεται του γρεζιού φαντάζομαι στο τσαρδί σου.
Πες μας όμως τι γρέζι βγάζει ευτούνος?
όπως είπα και σε ένα φίλο..η τούρτα θέλει τον χρόνο της...είναι δύσκολο να κρατάς μια αντιπροσωπία με κλειστή την πατέρα εταιρία (ΕΣΣΔ)Μου έλειψες βρε παλιόπαιδο ... άντε βρείτε τα και με την Τούρτα να χώσουμε και τον Πάτερ Ευγένιο στο κόλπο και να γίνουμε οι Τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης στο αβουσάϊτ.
Οταν λεω απευθειας απο pc το εννοω.....(με την ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης)Έχεις, αλλά νομίζεις ότι δεν έχεις.
Μια χαρά προενισχυτικά στάδια έχουν οι κάρτες ήχου, κι αν πάρεις και καμιά καλή κάρτα, δε θα βρεθει προενισχυτής/dac να την κοντράρει.
Ευτυχως εμενα μου αρεσουν τα μπλε led οι ανεμιστηρες ειναι "must" ( δεν ακουσα κανεναν χθες παροτι επαιζε αρκετες ωρες περιπου 12) και ευτυχως η δυστυχως στο χαλι-εντ οπως μπηκα-βγηκαΑλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης του γκρουπ χαρμαν... Μαζευτείτε να κάνετε σύλλογο, ρίξτε υπογραφές να την κλείσετε την ρημαδοεταιρεία των άσχετων που βάζουν μπλέ λάμπες στα σασί κι ανεμιστήρες που τρομοκρατούν την χαϊενδοκοινωνία των ευγενών μουσικόφιλων της κραλ..
Τωρα για την krall καλη ειναι δεν μπορω να πω......
Άσε Γιώργη, με τα μουσικά γούστα που έχεις εσύ αν ακούσεις τη Λέιντι Ντι μπορεί να κάμεις καμιά ζημιά και να βρεις και το μπελά σου.Ποια είναι αυτή η Κραλ ρε αλάνια? [λαϊκός mode on] Που τραγουδάει να πάμε να ανοίξουμε καμιά φιάλη? [λαϊκός mode off] και να της πετάξουμε κανα δίσκο με λουλούδια (στο κεφάλι)
Με ενα καλωδιακι του κιλου mini jack με διακλαδωτη rca και μαλιστα βγαζει και λγακι "θορυβο"Άντε ένας ακόμα που είδε το φως..... Αν παίζεις από καμιά κάρτα ήχου με 3,5 καρφί σε rca δεν έχεις δει ακόμα τίποτα