Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Βρε καλώς τον Νταχάρη.... :)

Πσήνεται το Γωγουλίνι για μια σούπερ ντούπερ κρυσταλλιέρα πάγκου; :whistling: :D
τι κρυσταλλιέρα πάγκου βρε άσχιετη!>:(
μπουφέ τα λένε!:roflmao::roflmao:
φυσικά και πσήνεται ..:p:roflmao:

Reaction score
4.327
Μια χαρά προενισχυτικά στάδια έχουν οι κάρτες ήχου, κι αν πάρεις και καμιά καλή κάρτα, δε θα βρεθει προενισχυτής/dac να την κοντράρει.
Eξαρτάται από την κάρτα. Μια creative z pci-e που έχω μετέφερε "βρώμα" απ' το pc και όσο για τα προενισχυτικά της στάδια για τον σούτσο (0,8v). Μόνο για κανα παιχνίδι είναι

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Eξαρτάται από την κάρτα. Μια creative z pci-e που έχω μετέφερε "βρώμα" απ' το pc και όσο για τα προενισχυτικά της στάδια για τον σούτσο (0,8v). Μόνο για κανα παιχνίδι είναι
Οντως, παιχνιδόκαρτα.
Έχει όμως πολλές οικονομικές κάρτες, από άσους μέχρι μετρικ, που έχουν δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο θεμα.

Reaction score
782
Asus xonar stx essence.
Την ειχα και οδηγησα balance μονομπλοκ τελικους και τους έσκισε στην οδηγηση.
Ακομα κλαιω που την εδωσα αλλα την ειχα βαλει για πουλημα και ειχε ζητηση πριν την δοκιμασω.
Οταν την δοκιμασα πριν την δωσω ηταν αργα,ερχόταν ο αγοραστης.

Μια τετοια λοιπον με εναν 2002 και παπαλα

Reaction score
4.327
Ναι η asus είχε βγάλει κάτι καλές. Είχα μια πιο παλιά pci αλλά από υποστήριξη σε drivers πάπαλα. Στο αμέσως επόμενο λειτουργικό win 8-10 σου λεγε πάρε τα @ρχίδια μου ή πάρε άλλη

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Ναι η asus είχε βγάλει κάτι καλές. Είχα μια πιο παλιά pci αλλά από υποστήριξη σε drivers πάπαλα. Στο αμέσως επόμενο λειτουργικό win 8-10 σου λεγε πάρε τα @ρχίδια μου ή πάρε άλλη
με αλλαγή συμβατότητας δεν την έβλεπε?
ή κατάργηση της ψηφιακής υπογραφής?

Reaction score
4.327
Δοκίμασα τα πάντα σε λέω. Αλλά ακόμα και να κατάφερνες να την δειτο λειτουργικό, το software που είχε και το ζουμί δεν μπορούσες να το κάνεις install με τίποτα

A

AKARL

Guest
με αλλαγή συμβατότητας δεν την έβλεπε?
ή κατάργηση της ψηφιακής υπογραφής?
Δοκίμασα τα πάντα σε λέω. Αλλά ακόμα και να κατάφερνες να την δειτο λειτουργικό, το software που είχε και το ζουμί δεν μπορούσες να το κάνεις install με τίποτα
Δγυο Geeks :geek: :geek: τσακώνονταν σε κσένο αχυρώνα....:roflmao::roflmao::roflmao:

A

AKARL

Guest
Last edited by a moderator:

A

AKARL

Guest
Ακαρδε μεγειές τον crown, θα γίνεται του γρεζιού φαντάζομαι στο τσαρδί σου.
Πες μας όμως τι γρέζι βγάζει ευτούνος?
Έχω σκοπό να κάνω αναλυτικές μετρήσεις κάθε είδους γρεζίου στη δοκιμή που θα κάνω και θα ποστάρω στο σάϊτ. ;)

daharis666

Moderator
Reaction score
79.749
Μου έλειψες βρε παλιόπαιδο ... άντε βρείτε τα και με την Τούρτα να χώσουμε και τον Πάτερ Ευγένιο στο κόλπο και να γίνουμε οι Τέσσερεις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης στο αβουσάϊτ. :rofl::rofl::rofl:
όπως είπα και σε ένα φίλο..η τούρτα θέλει τον χρόνο της...είναι δύσκολο να κρατάς μια αντιπροσωπία με κλειστή την πατέρα εταιρία (ΕΣΣΔ):roflmao::roflmao:

Μην ελπίζεις...ο παπακάιντνες είναι μια κατηγορία μόνος του...
εμβόλιμος λοουν ρέιντζερ :roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
2.428
Έχεις, αλλά νομίζεις ότι δεν έχεις.

Μια χαρά προενισχυτικά στάδια έχουν οι κάρτες ήχου, κι αν πάρεις και καμιά καλή κάρτα, δε θα βρεθει προενισχυτής/dac να την κοντράρει.
Οταν λεω απευθειας απο pc το εννοω.....(με την ενσωματωμενη καρτα ηχου της μητρικης)
Καποτε ειχα 5-6 καρτες ηχου να υπαρχουν.........αλλα απο τοτε που εκανα κακες παρεες και χαλι-εντ της πεταξα,αγοραζουμε μονο ντακ ντακ πλεον....:D
Ετσι λοιπον οτι και να βαλω επανω θα επηρεασει το αποτελεσμα σιγουρα.
Τωρα πως και τι θα βγει θα δειξει.........:idk:
[DOUBLEPOST=1517996037][/DOUBLEPOST]
Αλλος ένας δυσαρεστημένος πελάτης του γκρουπ χαρμαν... Μαζευτείτε να κάνετε σύλλογο, ρίξτε υπογραφές να την κλείσετε την ρημαδοεταιρεία των άσχετων που βάζουν μπλέ λάμπες στα σασί κι ανεμιστήρες που τρομοκρατούν την χαϊενδοκοινωνία των ευγενών μουσικόφιλων της κραλ..
Ευτυχως εμενα μου αρεσουν :p τα μπλε led οι ανεμιστηρες ειναι "must" ( δεν ακουσα κανεναν χθες παροτι επαιζε αρκετες ωρες περιπου 12) και ευτυχως η δυστυχως στο χαλι-εντ οπως μπηκα-βγηκα :o:o
Τωρα για την krall καλη ειναι δεν μπορω να πω......:geek:

Last edited:

A

AKARL

Guest
Ποια είναι αυτή η Κραλ ρε αλάνια? [λαϊκός mode on] Που τραγουδάει να πάμε να ανοίξουμε καμιά φιάλη? [λαϊκός mode off] και να της πετάξουμε κανα δίσκο με λουλούδια (στο κεφάλι) :roflmao:
Άσε Γιώργη, με τα μουσικά γούστα που έχεις εσύ αν ακούσεις τη Λέιντι Ντι μπορεί να κάμεις καμιά ζημιά και να βρεις και το μπελά σου.

Είπαμε, τα "έργα" της πωλούνται αποκλειστικά σε χαϊεντομάγαζα ως αξεσουάρ συγκριτικής αξιολόγησης καβλωδίων, πολύμπριζων και βυζμάτων ροδίου.

Reaction score
2.428
Άντε ένας ακόμα που είδε το φως..... Αν παίζεις από καμιά κάρτα ήχου με 3,5 καρφί σε rca δεν έχεις δει ακόμα τίποτα :drinks:
Με ενα καλωδιακι του κιλου mini jack με διακλαδωτη rca και μαλιστα βγαζει και λγακι "θορυβο"
Βεβαια δοκιμασα χωρις πηγη και ο crown ειναι ταφος οποτε και μου εφυγε η ανησυχια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon