Προτάγματα Ενισχυτικών Βαθμίδων για Jazzεμένους

Reaction score
782
Ναι η asus είχε βγάλει κάτι καλές. Είχα μια πιο παλιά pci αλλά από υποστήριξη σε drivers πάπαλα. Στο αμέσως επόμενο λειτουργικό win 8-10 σου λεγε πάρε τα @ρχίδια μου ή πάρε άλλη
Η essence συγκεκριμενα.
Μια χαρα drivers ειχε για win 10 64bitα
Ολα δουλευαν ρολοι και μεσο asio.
Γ@μαγε η καρτουλα γαμω το κεφαλι μου

A

AKARL

Guest
βαλε κι αλλες φωτο , πες με ηντα καλωδια τονε συνδεσες , με σιντι ακους ? ηντα 'χει στην απανω μπαντα το ρακ .... ΕΠΑΕ θα τα πεις ολααα ....
Μρε Όλντυ ετρόμαξα να σε γνωρίσω καημένε. Άντε να σου κάμω θέλει το χατίρι.

IMG_20180207_190732.jpg

IMG_20180207_190844.jpg

A

AKARL

Guest
Παίδες μια βοήθεια ξανά:

Αφτή τη στιγμή χρησιμοποιώ καλώδια ηχείων σούπρα πλάϊ 3.4ς διπλοκαλωδίωση.

Αξίζει να βάλω βύσμα σπήκον για να το συνδέσω με τον κράουν;

Αν ναι, κάτι τέτοιο είναι κατάλληλο;

Reaction score
782
Παίδες μια βοήθεια ξανά:

Δεν νομιζω να σου δωσει κάτι παραπάνω το σπηκον.
Μπορει να κανω και λαθος
Δες με τίποτα xlr εαν μπορεις να βρεις καμια φθηνη επαγγελματικη καρτα ηχου-προ.
Εκει πιστεύω οτι θα αξίζει

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.430
Oχι.............δεν εχει μπορνες ο κραουν?
Αυτο παιρνει 4 αγωγους στο καναλι.
Δεν το χρειαζεσαι.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.897
Παίδες μια βοήθεια ξανά:

Ναι. Άλλο πράγμα το speakon, κάνει ωραίο κλικ οταν κλειδώνει. Και πολύ βολικό. Πάρε.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.890
Εντάξει.
Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να τα διορθώσεις όλα με τη μία...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.890
Τες πα. Βάλε ένα χοντρούτσκο μπελντενάκι χωρίς διπλοκαβλωδίωση με την πρώτη ευκαιρία. Σε παρακαλώ δηλαδής.

Και χωρίς σχόλια, δεν έχουμε κάνα καημό να μάθουμε αν σ'άρεσαν τα μπελντενάκια, κάντο κρυφά, σα παπί βρεγμένο. :p:p:p

A

AKARL

Guest
Oχι.............δεν εχει μπορνες ο κραουν?
Αυτο παιρνει 4 αγωγους στο καναλι.
Δεν το χρειαζεσαι.
Ε, μπόρνες τώρα αφτές τις φτηνοπλαστικούρες δεν τις λες.... Δεν υποδέχονται αντρικά καβλώδια ούτε και δίχαλα. Μπανανίτσα και ψιλό καβλώδιο χύμα ... μόνο. :(

Για διπλωκαλωδίωση, δηλ. 4 αγωγοί στο κανάλι, δεν είναι κατάλληλο το συγκεκριμένο σπήκον; Δεν έχω ιδέα ηντάναι το σπήκον και τι είδους επαφή κάνει με το θηλυκό στον Κράουν. :help:

Ναι. Άλλο πράγμα το speakon, κάνει ωραίο κλικ οταν κλειδώνει. Και πολύ βολικό. Πάρε.
Καλημερίζω την εν Γρεζίω τε και Μπουχάρα, Υμετέραν Θειοτάτη Παναγιότητα.

Πρόθεσή μου δεν είναι να ακούω τον σαγηνευτικό ήχο του κλικ όταν το αρσενικό σπήκον διαπερνά και πακτώνεται στο θηλυκό ..... συχνά. :sneaky:

Ούτε και θεωρώ ότι η εν λόγω σύνδεση βελτιώνει τις χροιές, την ατάκα, τα μεταβατικά, τη σκηνή κ.ο.κ. .... αν και κάτι τέτχοιο έχει πάρει ο μάτης μου στο διαδίκτυο.

Απλά μου αρέσουν οι παστρικές και σφιχτές συνδέσεις. Τώρα για να καταλάβεις οι δυο αγωγοί κάθε καλωδίου είναι εντός μπανάνας όελμπαχ, η οποία μπαίνει στην Ο-Θεός-να-την-κάνει μπόρνα του Κράουν.

Εντάξει.
Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να τα διορθώσεις όλα με τη μία...
:help: Θα κάνω δουλειά με το τετραπολικό σπήκον ή όχι;

Σπήκον ροδίου παίζουν στην πιάτσα;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.890
Αν ναι, κάτι τέτοιο είναι κατάλληλο
Ναι, είναι κατάλληλο για να καταλάβεις πόσο λάθος βύσματα είναι οι μπανάνες, σε βαθμό που θα γελάς μόνος σου. Πάρε, προσφέρει διασκέδαση.

Χωρίς τετρακαβλωδίωση.

Μη δώσεις πάνω από 7,5 κιλοβάτ με αυτό το σπικον, δεν προδιαγράφεται για περισσότερα, ασχέτως αν αντέχει...:roflmao:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Σπήκον ροδίου παίζουν στην πιάτσα;
Τη μερα που θα κυκλοφορησουν speakon ροδιου, ο Εαρ, ο Κογιας και ο Ζαπ, θα εγκαταλειψουν τα εγκοσμια και θα αποσυρθουν ησυχα σε καποια μονη του αγιου ορους. :)

Θα κάνω δουλειά με το τετραπολικό σπήκον ή όχι;
Μπορεις να παρεις και διπολικα για να εισαι σιγουρος ότι δε θα γινει κανενα μπερδεμα στη συνδεση, γιατι ξερεις τα σημαδακια 1+, 1- κλπ, πανω τους είναι για νεα παιδια - εγω χρησιμοποιώ μεγεθυντικο φακο και φακο και το σχεδιάγραμμα και παλι λαθος τα βαζω:hunter: (βεβαια εγω εχω μπλεξει με οχταπολικα).
Απ'την άλλη, τα τετραπολικα είναι λιγο καλυτερα σε εμφανιση και προδιαγραφες και επισης μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μελλοντικα όταν θα γεφυρώσεις τον ενισχυτή, διοτι θα σου φαινεται μικρη η ισχυς του:idk:

Το να βαλεις τη διπλοκαλωδιωση μεσα στο speakon δε θα είναι και τοσο ευκολο. Βασικα θα φας τα δαχτυλα σου και θα κατεβασεις καμποσα καντηλια μεχρι να το καταφερεις. Επισης θα στη λεει ο Εαρ εις το διηνεκες. Οποτε αστο καλυτερα.

Reaction score
1.219
Παίδες μια βοήθεια ξανά:

Το speakon είναι το πιο ασφαλές βύσμα που υπάρχει, βγαίνει μόνο αν θες να το βγάλεις. Αν επιτρέπει διπλοκαλωδίωση εγώ θα το έβαζα, έστω μόνο από τη πλευρά του ενισχυτή.
Το γυμνό καλώδιο παρότι γλυτώνεις τη κόλληση και το βύσμα δε μου αρέσει. Έχω ένα ζευγάρι καλώδια που είναι ατερμάτιστα και κάθε χρόνο τα μικραίνω γιατί οξειδώνεται ο χαλκός.
Διπλοκαλωδίωση έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, σε κάποια ηχεία ακούω διαφορές και σε άλλα όχι.

A

AKARL

Guest
Το speakon είναι το πιο ασφαλές βύσμα που υπάρχει, βγαίνει μόνο αν θες να το βγάλεις. Αν επιτρέπει διπλοκαλωδίωση εγώ θα το έβαζα, έστω μόνο από τη πλευρά του ενισχυτή.
Το γυμνό καλώδιο παρότι γλυτώνεις τη κόλληση και το βύσμα δε μου αρέσει. Έχω ένα ζευγάρι καλώδια που είναι ατερμάτιστα και κάθε χρόνο τα μικραίνω γιατί οξειδώνεται ο χαλκός.
Διπλοκαλωδίωση έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ, σε κάποια ηχεία ακούω διαφορές και σε άλλα όχι.
Έχω στα χέρια μου, αφτή τη στιγμή, δυο EAR-approved, Neutrik NL4FC. :party:

Reaction score
30.453
Αυτά παθαίνει όπχοιος αγοράζει επαΓΚελματικούς ενισχυτάς...!:p

Πάρε ρε ένα θεριό ανήμερο με 30 ΚΑΛΑ βατ ,να φχαριστηθείς μπόρνες!!!

Τσιφούτη..εεε τσιφούτη!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.835
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon