- Reaction score
- 9.139
Νομίζω το παρακάτω είναι must για όποιον θέλει να αξιοποιήσει το player στις android εφαρμογές του:
Αναβαθμιση android, πχ 7.1, δεν παιρνει;Σαν android player το Egreat χρειάζεται lifting και γρήγορα. Πατάει στο παλιό 5.1.1 Loliipop λογισμικό, ενώ και το vidon ήταν σκέτη απογοήτευση. Ευτυχώς υπάρχουν επιλογές για εγκατάσταση kodi και των κλασικών πλέον add ons.
Το netflix φυσικά εδώ δεν υποστηρίζει hdr, όπως στο shield.
Έχουν υποσχεθεί στην Egreat ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει.Αναβαθμιση android, πχ 7.1, δεν παιρνει;
Netflix σε 1080p ομως παιζει καλα;
Καλο αυτο!Ναι!
Ναι σε όλα.καλησπερα. ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο zidoo X9S ,
παιζει κανονικα bluray menu ? επισης υποστηριζει εξωτερικούς υποτίτλους σε bluray ISO και σε 4k HDR HEVC (H265) αρχεια?
Το παρατησαν κιολας;Το έχει το bestprice.gr κατόπιν παραγγελίας και 240€
https://www.bestprice.gr/item/2155042065/egreat-a5.html
Κοιτάζω για το Α8, από ότι κατάλαβα είναι το καλύτερο και το ποιο νέο?? , αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι, τελικά τρέχει Android η όχι, και βλεπω ότι σε κάποια σαΐτ, που το πουλάνε γράφει Android 5.1....? Γιατί τόση παλιά έκδοση?Το παρατησαν κιολας;
Από μνήμης εντυπώσεις μόνο, γιατί η oled θα πάρει τη θέση της plasma.
Ο Zizik μου ζήτησε αναλυτική παρουσίαση, αλλά τι αναλυτική παρουσίαση να γίνει χωρίς 4Κ player;
Παρήγγειλα το Egreat A5, και το περιμένω 16 με 18 Ιανουαρίου.Να αγοράσεις.
Θέλεις άλλο Mode στο προβολικό σου για hd κι άλλο για uhd. Ναι αν κρατήσεις μόνο ένα mode στο προβολικό σου, ένα απ' τα δύο θα παίζει χάλια. Γι' αυτό θα προσέξεις ότι μόλις δώσεις uhd/hdr σήμα στην oled σου μπαίνει σε άλλο Mode.Να ρωτήσω: αν βάλεις τις ρυθμίσεις για αναπαραγωγή 4Κ, ενώ τα 4Κ παίζουν άριστα, στα αρχεία 1080 η αναπαραγωγή είναι για γέλια.
Είναι όντως έτσι; Θέλει άλλες ρυθμίσεις όταν παίζεις 1080;