- Reaction score
- 99.350
Πες μου ότι το έχεις και αυτό...Apple tv 4k. Γ@μει και δέρνει.
Πες μου ότι το έχεις και αυτό...Apple tv 4k. Γ@μει και δέρνει.
Με συνδρομή σε netflix, nba και nfl gamepass, δε γινόταν να μην το έχω.Πες μου ότι το έχεις και αυτό...
Σιγά μην τους μετονομάσω για την μλκία...Rename public to public a-g
Τα κατάφερα από τον φάκελο "Video" τελικά.Δεν έχει επιλογή να σκανάρει τους φακέλους να φτιάξει βίντεο γουολ και τα σχετικά;
Αν προσθέσουν support για Atmos και Youtube 4K, θα είναι απλά άψογο. Σκέφτομαι να το αγοράσω για τα δωρεάν 4Κ upgrade που δίνει σε τίτλους που έχεις ήδη! Θα περιμένω και reviews για το Dune, αλλά αν δε με καλύπτει πλήρως το Apple TV 4K θα πάρω και ένα φτηνό LibreELEC και τέλος!Πες μου ότι το έχεις και αυτό...
Μια χαρά παίζουν. Αν έχεις πρόβλημα, άνοιξέ τους με το Σημειωματάριο των Windows, και πάτα "save as" ANSI αντί για UTF-8.η εξωτερικοι υποτιτλοι πως παιζουν - διοτι το δοκιμασα και μου βγαζει μονο συμβολα!
Σε ευχαριστω Γιαννη, επεξε οπως ειπες αλλα δοκιμασα και με την αλλαγη στις ρυθμισεις των subtitles και ορισα Greek ISO και επεξε και με αυτο τον τροπο (με το αρχικο srt)!Μια χαρά παίζουν. Αν έχεις πρόβλημα, άνοιξέτους με το Σημειωματάριο των Windows, και πάτα "save as" ANSI αντί για UTF-8.