- Reaction score
- 76.653
Σου έβαλε like ο βασιλιάς της καρτουνοεικόνας, εξφέιντερ.δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό...ήδη είσαι αρκετά περίεργος με αυτά που γράφεις
Σου έβαλε like ο βασιλιάς της καρτουνοεικόνας, εξφέιντερ.δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό...ήδη είσαι αρκετά περίεργος με αυτά που γράφεις
Σου έβαλε like ο βασιλιάς της καρτουνοεικόνας, εξφέιντερ.
Κατάλαβα, κίτρινα τα κάνει το LAV.τι θες να είναι..σαν μερκούς μερκούς που περιμένουν να νυχτώσει για να δουν σε πιουρ ιματζ λαχανί ταξιά
και τι πειράζει...βάζεις ένα στρώμα μπλουτακ και ισιώνειΚατάλαβα, κίτρινα τα κάνει το LAV.
Δεν έχουμε λόγο να τα συγκρίνουμε, γιατί δεν εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό.Και θα παίξει καλύτερα από mpc με madvr και lav codecs? Χλωμό. για ένα ''απλό'' pc χωρίς πολλά πολλά να μπορεί ο χρήστης να βλέπει σε τυπική ποιότητα καλό θα είναι.
Εγώ του λέω να το κάνει 0.Δηλαδή, λέω στον Καστρουνη, αν τυχόν το σάρπνες είναι by the book στο +1, βάλτο ένα κλικ πιο πάνω, στο +2, ή αν είναι μεταξύ +1 και +2, άστο στο +2.
Είναι και εντός της γραμμής του κόμματος!Εγώ του λέω να το κάνει 0.
Στο τέλος θα μας πεις να ακούμε χωρίς EQ.Εγώ του λέω να το κάνει 0.
Ful EQ είναι το calibration προβολέα που κάνω κάθε 600 ώρες απαράβατα.Στο τέλος θα μας πεις να ακούμε χωρίς EQ.
Εκτος απο την πολυ καλη εικονα που παράγεται λογω τον φιλτρων εχεις και επιπλεον με τα καταλληλα οργανα, προγραμματα και γνωση καλιμπραρισμα 3dlut σε 4913 σημειαΈχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω πισί στο κύριο σύστημα παρά μόνο περιστασιακά στην τιβί με σκέτο MPC (και βαριέμαι ν' ασχοληθώ), αλλά έχω μια ερώτηση.
Τι μπορούν να προσφέρουν τα MADVR και τα φίλτρα αν η απαίτηση είναι pure θέαση;
Καλο μου στρουμφακι δεν υπαρχει εικονα απο BD δισκακι στην φυσικη του μορφη χωρις καμμια μετατροπή ειτε το βλεπεις σε bd player ειτε σε htpc μην ξεχνας οτι αρχικα οι ταινιες ειναι γυρισμενες σε yCbCr 4:2:0 και το BD player το παιζει σε yCbCr 4:4:4 μιλαμε δηλαδη για μετατροπη καλη μεν μετατροπη δε. Στο htpc εξ ορισμου εχουμε πιο πολλες μετατροπες απο yCbCr 4:2:0 σε Full RGB 4:4:4 και επιπλεον μετατροπή στο dynamic range απο 16-235 σε 0-256 μετατροπες που προσθετουν bandingΔεν αναφέρομαι σε preference αλλά σε reference. Ζητώ ακριβώς το περιεχόμενο του BD, σε όποια, πλήρη φυσικά και μόνο, μορφή (BD-remux) και αν βρίσκεται. Όχι μόνο γιατί δεν μου αρέσει διόλου, αλλά γιατί κάθε είδους αλλαγή πριν τη θέαση με εκνευρίζει (μέχρι και το volume ).
Όταν το 2010-11 πήρα την απόφαση να δοκιμάσω ξανά desktop player, κάναμε δοκιμές με τον καλιμπράτορα σε ένα BD player, το PowerDVD χωρίς επεμβάσεις και ένα Dune. Διαφορές δεν υπήρχαν με BD, και κατ' επέκταση με rip.
Η ερώτησή μου λοιπόν δεν αφορά τι προτιμάτε αλλά αν το MPC ή το VideoLAN προσφέρουν pure remux ή ISO χωρίς να ασχοληθώ με addons.
απ οτι ειδα υποστηριζει κανονικα, σε mac, ολα μια χαραΕλληνικους υπότιτλους υποστηρίζει? Είχε κάποιο θεμα νομίζω.
κανει νεο αρχειο εγκαταστασης, δεν αναβαθμιζεται αλλα ειναι σαν ενα αλλο προγγραμα.Θα γίνει update κάποια στιγμή η τρέχουσα έκδοση 2.2.8 ή θα πρέπει να κατεβάσουμε την καινούργια και να το εγκαταστήσουμε ξανά μανά; (MacOS)