- Reaction score
- 58.205
Είναι αναλόγως ΄΄ρυθμισμένα΄΄,όπως και τα γνωστά ... B&W με τα πάλαι ποτέ ενισχυτικά Classe.Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για την ανταπόκριση .
Ας δούμε μερικά δεδομένα ...
Τα pmc είναι ηχεία που χρησιμοποιούνται από παρά πολλά και ισως τα ποιο γνωστά στούντιο παγκοσμίως .
Είναι ρυθμισμένα (κουρδισμένα) με bryston ενισχυτές και ειδικά το mb2 se με τον 14bsst2 θα παίζει άψογα (όπως μας διαβεβαίωσαν και από την pmc).
Το Κόστος είναι βέβαια ένα θέμα ....Η εμφάνιση είναι ένα θέμα επισεις ...
Το ηχείο το άκουσα πολύ ώρα και με δικά μου δισκάκια σε σπίτι γνωστού μου όχι βέβαια με όσο γκάζι θα ήθελα αλλά τα συμπεράσματα μου τα έβγαλα .
.Δεν θα αναφέρω τίποτα για τον ήχο του ως ένδειξη σεβασμού.
Αυτό όμως που θέλω να πω και νομίζω πως παίζει ρόλο είναι ότι το άκουσα σε έναν χώρο που ήταν μικρός και προβληματικός ηχητικά και αυτό δεν το κατάλαβα από το πως παίζαν τα Ηχεια αλλά απλά χτυπώντας παλαμάκια η μιλώντας σε κάποια σημεία του μικρού αυτού χώρου. Τα Ηχεια δεν δείξανε ποτέ να υποφέρουν από τον χώρο που όμως εύκολα καταλάβαινες ότι σε πιο σωστό χώρο θα έπαιζαν πολύ καλύτερα.Μου έδωσαν την αίσθηση ότι μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς σε πολύ άσχημους ηχητικά χώρους.
Επανέρχομαι για τα Jbl.........
Η επίκληση του σεβασμού ισοδυναμεί με...έμμηνες ρύσεις μιας πολιτιστικής εξέλιξης.
Δια ταύτα : Το γεγονός ότι η αλληλεπίδραση του προαναφερθέντος μοντέλου με την - ομολογούμενη - ακουστική ατέλεια του χώρου όπου πραγματοποιήθηκε η ακρόαση έτυχε να μην προσβάλλει τα γούστα των παρόντων - ιδίως σε χαμηλές σχετικά στάθμες - δεν συνεπάγεται ότι θα συνέβαινε το ίδιο υπό τις δικές σου ιδιαίτερες συνθήκες άνευ λοιπών επεμβάσεων.
Οποιαδήποτε συνεπαγωγή από ανάλογα δεδομένα είναι επομένως άτοπη.
Το αυτό θα ίσχυε και για οποιαδήποτε ακρόαση των JBL M2 υπό ανάλογες συνθήκες...
Η συγκεκριμένη αναφορά κρίνεται σκόπιμη για να μην καλλιεργούνται εσφαλμένες γνωστικές διεργασίες και όχι από κάποια ιδιαίτερη συμπόνια για τη σωτηρία συγκεκριμένων χρηστών - η οποία άλλωστε δεν υφίσταται...
Αν κάτι έχει σίγουρα εμπεδώσει ο υποφαινόμενος από όλες τις ανάλογες διαδρομές,είναι πως η εκταμίευση τέτοιων κεφαλαίων για αγορά αγαθών που δεν αναμένεται ν'αξιοποιηθούν όπως τους αρμόζει,συνιστά σε κάθε περίπτωση...κακό kharma.Φυσικα αν τα βαλουμε κατω σχεδον ολοι οι μ......ες εδω μεσα εχουμε δωσει τοσα λεφτα στο συνολο του ηχοσυστηματος μας. Αν δηλαδη τα ειχαμε δωσει μαζεμενα και ξεραμε τι να παρουμε σκεψου οτι θα ακουγαμε και εμεις απο τετοιου επιπεδου ηχεια με τα δεκαπενταρια woofer να πυροβολουν.