Ηχεία μέχρι 15.000€

Reaction score
57
Γιααααααα .... παίξε μπάλα και εκσπλέϊν γιορσέλφ. :D
Είμαι ένας απόκληρος, ένας αποδιωγμένος...
Μαζεύονται και χ@ριεντίζονται από νωρίς το απόγευμα κι εμένα δε με παίζουν γιατί έχω άσχημα μηχανήματα :cry:
Οι κόρες των ματιών τους παίρνουν σχήμα καρδιάς που μοιάζει με δηνάριο κι ο μέσος του δεξιού χεριού χτυπάει με μανία το "ENTER" στη θωριά της άγρια βουρτσισμενης πρόσοψης του τοπ μοντελ προ-ενισχυτή!
Μάταια περιμένω να κοιτάξουν και το δικό μου προ-ενισχυτικό, δεν υπάρχει ελπίδα... το έχω χάσει το παιχνίδι αν δεν το πάω στο μάγο του τατού που με περίσσια μαεστρία το λέιζερ του θα αποτυπώσει πάνω στην γρατζουνισμενη μου πρόσοψη τη χρυσή λέξη!

Όταν η νύχτα προχωρά η κατάσταση γίνεται εκρηκτική!
Στην βίαια ανοδιωμένη γραμμή της ψήκτρας του πανέμορφου ενισχυτικού ο ένας μετά τον άλλον έρχονται σε πολλαπλούς ομαδικούς οργ@σμούς που κρατάνε τις περισσότερες φορές ολόκληρα μερόνυχτα... :party:

Reaction score
15.467
Μαζεύονται και χ@ριεντίζονται από νωρίς το απόγευμα κι εμένα δε με παίζουν γιατί έχω άσχημα μηχανήματα :cry:
Οι κόρες των ματιών τους παίρνουν σχήμα καρδιάς που μοιάζει με δηνάριο κι ο μέσος του δεξιού χεριού χτυπάει με μανία το "ENTER" στη θωριά της άγρια βουρτσισμενης πρόσοψης του τοπ μοντελ προ-ενισχυτή!
Μάταια περιμένω να κοιτάξουν και το δικό μου προ-ενισχυτικό, δεν υπάρχει ελπίδα... το έχω χάσει το παιχνίδι αν δεν το πάω στο μάγο του τατού που με περίσσια μαεστρία το λέιζερ του θα αποτυπώσει πάνω στην γρατζουνισμενη μου πρόσοψη τη χρυσή λέξη!

Στην βίαια ανοδιωμένη γραμμή της ψήκτρας του πανέμορφου ενισχυτικού ο ένας μετά τον άλλον έρχονται σε πολλαπλούς ομαδικούς οργ@σμούς που κρατάνε τις περισσότερες φορές ολόκληρα μερόνυχτα... :party:
:roflmao::roflmao::roflmao: βαστα ψηλα τη μαντουρα λεμεε !
αυτο ετυχε να το ακουω τωρα - αληθει α ! αφιερωμενο για μουσικη υποκρουσις αμα ξυνετε τας ψυχτρας σας ...
:drinks:

A

AKARL

Guest

Συντρόφισσες Μαντούρες σας χαιρετώ!

Με σιάξατε βραδιάτικο. Πείτε κι άλλα βρωμόλογα για καλώδια να σhύσουμε κάνα ..... δάκρυ συγκίνησης.

Από πού κρατά η σκούφια σας μρε κοπελιές; Από κάνα υψίπεδο τση Ασίας είστε, και σεις, μρε; Τα μιλάτε τα Ντζόνγκα; :gotcha:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.205

Δεδομένα της ζωής ...:lolsign:
(Ισχύουν έστω και αν η σύσταση είναι από μόρια...ντουραλουμινίου)

A

AKARL

Guest
Does anybody here remember Alex Zap?
Remember how he said
That we would meet again
Some sunny day
Alex!
Alex!
What has become of you?
Does anybody else in here feel the way I do?

Bring the Zap back home
Bring the Zap back home
Don't leave the clueless on their own, no, no

Bring the Zap back home
Bring the Zap back home
Don't leave the clueless on their own, no, no

Bring the Zap back home!

(repeating)
"Wrong, do it again!"
"(Knock, knock, knock) Time to go!"
"Are you felling Okay?"

Is there anybody out there?

D

deleted user 10898

Guest
Καλησπέρα .
Ποιο από τα δυο ?
Pmc mb2se
Jbl m2.
[DOUBLEPOST=1518635998][/DOUBLEPOST]http://www.jblpro.com/ProductAttachments/M2_OwnersManual_RevA.pdf

http://pmc-speakers.com/products/consumer/se-series/mb2-se
Jiovani καλησπέρα,
παρολη την πλάκα που γίνεται θα εχεις καταλάβει οπι εδώ υπάρχουν αρκετά ατομα με γνώση που προσπαθουν να την μοιραστούν.
Άλλωστε κατέληξες σε δύο ηχειάρες που δύσκολα θα προσέγγιζες σε τυπικα χαιενταδικα καφενεία.
Και οι δυο επιλογες είναι αριστες αν εχεις χώρο αρκετο, στα jbl ισως ακομα μεγαλύτερο.
Όταν καταλήγεις σε δυο τοσο άρτιες τεχνικα επιλογες, τοτε μπαινει το θεμα ΓΟΥΣΤΟΥ.
Τοτε μπορεις να πας και να τα ακουσεις, καθως πχ τα δυναμικα του jbl μπορει να σε συναρπασουν σε σχεση με την ισορροπία του pmc.
Οποτε περιμενουμε με αγωνια εντυπώσεις, όχι για να μαθουμε τι ηχειαρες είναι,άλλωστε το ξερουμε ΧΩΡΙΣ να τα ακούσουμε, αλλα για να χαρουμε που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που αγοραζουν σωστα και ακριβα ηχεια σε δυσκολους καιρους.

Last edited by a moderator:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.057

Reaction score
6.204
Jiovani καλησπέρα,
για να χαρουμε που υπαρχουν ακομα ανθρωποι που αγοραζουν σωστα και ακριβα ηχεια σε δυσκολους καιρους.
Φυσικα αν τα βαλουμε κατω σχεδον ολοι οι μ......ες εδω μεσα εχουμε δωσει τοσα λεφτα στο συνολο του ηχοσυστηματος μας. Αν δηλαδη τα ειχαμε δωσει μαζεμενα και ξεραμε τι να παρουμε σκεψου οτι θα ακουγαμε και εμεις απο τετοιου επιπεδου ηχεια με τα δεκαπενταρια woofer να πυροβολουν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
To Pmc mb2se μάλλον κάνει 26κ
Μπορεί τα JBL να κάνουν τα μισά λεφτά, αλλά ...
The System Requires: One Crown® iTech 5000HD power amp for each speaker,
or BSS® Soundweb London Processor with Crown Macro-Tech® MA-5000i
Recommended Amplifier Power: 1,200 Watts into 8 ohms.

P

PMC

Guest
Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για την ανταπόκριση .
Ας δούμε μερικά δεδομένα ...
Τα pmc είναι ηχεία που χρησιμοποιούνται από παρά πολλά και ισως τα ποιο γνωστά στούντιο παγκοσμίως .
Είναι ρυθμισμένα (κουρδισμένα) με bryston ενισχυτές και ειδικά το mb2 se με τον 14bsst2 θα παίζει άψογα (όπως μας διαβεβαίωσαν και από την pmc).
Το Κόστος είναι βέβαια ένα θέμα ....
Η εμφάνιση είναι ένα θέμα επισεις ...
Το ηχείο το άκουσα πολύ ώρα και με δικά μου δισκάκια σε σπίτι γνωστού μου όχι βέβαια με όσο γκάζι θα ήθελα αλλά τα συμπεράσματα μου τα έβγαλα .
.Δεν θα αναφέρω τίποτα για τον ήχο του ως ένδειξη σεβασμού.
Αυτό όμως που θέλω να πω και νομίζω πως παίζει ρόλο είναι ότι το άκουσα σε έναν χώρο που ήταν μικρός και προβληματικός ηχητικά και αυτό δεν το κατάλαβα από το πως παίζαν τα Ηχεια αλλά απλά χτυπώντας παλαμάκια η μιλώντας σε κάποια σημεία του μικρού αυτού χώρου. Τα Ηχεια δεν δείξανε ποτέ να υποφέρουν από τον χώρο που όμως εύκολα καταλάβαινες ότι σε πιο σωστό χώρο θα έπαιζαν πολύ καλύτερα.Μου έδωσαν την αίσθηση ότι μπορούν να παίξουν αξιοπρεπώς σε πολύ άσχημους ηχητικά χώρους.

Επανέρχομαι για τα Jbl.........

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.006
Το πιεμσι είναι σα το κομοδίνο της γιαγιάς μου, αισχρό.
Ουουουουουου!!
:thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown::thumbsdown:
:smg:
Μηπως το καινουργιο μοντελο σε στουντιακο μαυρακι και >3000 βατακια σου φαινεται "ομορφοτερο"?
13866_full.jpg

(Το se σε ex-demo)

Last edited:

Reaction score
6.495
Το pmc εχει λαθη στη σχεδιαση της μπαφλας του... 8-) ενταξυ εχουν τα βατ και τα dsp αλλα ...

P

PMC

Guest
Τα Jbl m2 από την άλλη είναι ένα ηχείο που θεωρείται το κορυφαίο μόνιτορ της εταιρίας μέχρι σήμερα.
Αυτό από μόνο του λέει πολλά .
Την Jbl την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια .Χρονια είχα την ηρεμία μου ακούγοντας μουσική από τα ti10k. Ένα ηχείο που κάθε φορά που γυρνούσα από εκθέσεις ήχου Έλεγα στον εαυτό μου αυτό το ηχείο μην το αλλάξεις ποτέ.
Βέβαια μιλάμε για ανώτερο ηχείο που όπως πολύ καλά σημείωσε και ο γνωστης της εταιρίας κύριος Αρβανιτακης έχει κάποιες απαιτήσεις ...
Οι απαιτήσεις δεν περιορίζονται μόνο στους ενισχυτές όπου χρειάζεται δυο! τέτοιους ...
https://www.crownaudio.com/en/products/i-tech-5000hd
Αλλά και στην απαραίτητη προσθήκη ενός προσεσορα για ισοσταθμηση του χώρου.
https://eshop.bonstudio.gr/el/jbl-studio-speaker-managment-40146

Το κόστος είναι κάπου στα 20Κ αλλά μπορείς να κερδίσεις κάποια χρήματα πίσω από την πώληση του bryston 14bsst2......

Ένα θέμα είναι τα ανεμιστηράκια που έχουν οι crown για να δροσίζονται .Αυτο είναι κάτι που δεν ξέρω ποσό σοβαρό είναι σε χαμηλές στάθμες ....ποσό ενοχλητικό είναι πραγματικά σε σημεία όπου η μουσική σταματάει ?

Ένα άλλο θέμα των m2 είναι ο live χαρακτήρας τους . Έχω την εντύπωση πως το συγκεκριμένο ηχείο θα έχει τα πολύ καλά του (συναυλίες , μεγάλα live εξωτερικών χωρων, rock μουσική ...) και τα λιγότερο καλά του όπως (κλασική σε μεγάλα η μικρά σύνολα ,Jazz ) και γενικά μουσική που δεν έχει την live αίσθηση.
Νομίζω πως μοιάζει πιο πολύ με Ηχείο συναυλίας ανοιχτού χώρου παρά ακρόασης σε σπίτι .( μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια )
Όπως είπε και ο vet πιο πάνω ισως θέλει μεγαλύτερο χώρο.

Πάντως και τα δυο είναι Ηχεια παίζουν πολύ δυνατά .( το pmc στην ενεργή του μορφή με τρεις bryston 600 ,300 και 300watt για μπάσα μεσαία και πρίμα ....παίζει πάνω από 129db.

Η κόρνα έχει και καλά και κακά....το μεγάφωνο μεσαίων του pmc είναι κορυφαίο αλλά δεν εχει τα καλά της κόρνας....(το «κόρνά» μπορεί να είναι και αδόκιμο )....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος
Socky