Ηχεία μέχρι 15.000€

A

AKARL

Guest
Καλησπερα κριμα να χαλανε τέτοια ωραία νήματα !
Μετα την 7 σελίδα το κανατε βικλαμπ :oops: το νημα
Καλημέρα! :welcome:

Έχω μια άγνωστη λέξη: ηντάναι αφτό το "βικλαμπ";

Η μόνη σημαντική δγιαφορά που εντοπίζω μετά την 7 σελίδα είναι ότι ο EAR δεν αναφέρεται πλέον σε ψατλές πολύ. Αφτό σε χάλασε και σένα; :rolleyes:

A

AKARL

Guest
Μα αφού διαμαρτύρεται!
Ναι, αφτό το κατάλαβα.

Από τη σελίδα 7, λέει, το νήμα χάλασε ... έγινε βικλαμπ (ηντάναι κειονάς ο δγιάολος?).

Εγώ συμφωνώ ότι το νήμα χάλασε και έδωσα και ερμηνεία. Αναρωτιέμαι αν και οι Ψηλές Μαντούρες - άλλο και τούτο πάλι, πράμα σαν τσι Ρουβίτσες του Κομαντάντε Μαντούρο είναι αφτές; - χαλάστηκαν για τον ίδγιο λόγο.

Α, μπάϊ δι γουέϊ ο Κράουν έχει μια ψ@λάρα ΝΑΑΑΑΑ ... με το συμπάθειο. :redface:

Reaction score
1.145
Που το είδες αυτό βρε κακε μου λύκε;
Είπε κανείς στο παλληκάρι που ξεκίνησε το θρεντ, πως θα κάνει άσχημα που θα διαθέσει 15 χιλιάρικα για ηχεία;
Αν ναι, μπορείς να μας υποδείξεις πού;
Έχεις δίκιο, αλλά έπρεπε πρώτα να περάσει 3 σελίδες τσουτσουνοθεραπείας ο ανθρωπος για να αρχίσουν οι αληθινές προτάσεις.

Προσπάθησε να ξεχάσεις όσα ξέρεις για τα ενεργά-παθητικά και άρχισε να διαβάζεις το thread από την αρχή.
Φαινόμαστε στην καλύτερη τρελοί.
Δεν λέω με το που γράφει ο Dimifoot το "εδώ είμαστε" μου βγήκε ο καφές από τη μύτη αλλά κάναμε πολύ ώρα να το ξεπεράσουμε

A

AKARL

Guest
Έχεις δίκιο, αλλά έπρεπε πρώτα να περάσει 3 σελίδες τσουτσουνοθεραπείας ο ανθρωπος για να αρχίσουν οι αληθινές προτάσεις.

Προσπάθησε να ξεχάσεις όσα ξέρεις για τα ενεργά-παθητικά και άρχισε να διαβάζεις το thread από την αρχή.
Δεν λέω με το που γράφει ο Dimifoot το "εδώ είμαστε" μου βγήκε ο καφές από τη μύτη αλλά κάναμε πολύ ώρα να το ξεπεράσουμε
Αφτό έπαθα κι εγώ. :roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
30.453

Ναι ,αλλά ξέρεις τί γίνεται?
Όταν κάποιος σε ένα φόρουμ ζητάει απαντήσεις ,δεν μπορεί να έχει την απαίτηση να πάρει μόνο τις απαντήσεις που θέλει να ακούσει.

Και αν ξαναδείς και εσύ το νήμα από την αρχή ,θα δεις πως προτάσεις υπήρξαν από την πρώτη σελίδα ,από το ποστ Νο 4 και μετά.
Οι οποίες προτάσεις ,αξιολογήθηκαν από τον ενδιαφερόμενο με την παρακάτω κορυφαία δήλωση..

Ποσό Audiophile είναι αυτά τα Ηχεια ? Γιατί δεν υπάρχουν hi end σπίτια με ADAM Ηχεια και τα προτιμούν κυρίως για studio? Μπορούν να μεταδώσουν την μαγεία της μουσικής η είναι πολύ καλά όργανα Ελέγχου?
Οπότε ,είναι λογικό να αρχίσει το πανηγύρι ,τη στιγμή μάλιστα που κάποιοι σιγοντάρουν με υπονοούμενα πως όποιος προτείνει κάτι τέτοιο φθονεί και ζηλεύει τον υποψήφιο αγοραστή και τα 15 χιλιάρικα που θέλει να δώσει ,λες και οι λύσεις που προτάθηκαν ,της φροντίδας του χώρου συμπεριλαμβανομένης ,θα κοστίσουν λιγότερο..;)

Reaction score
57
Καλημέρα! :welcome:

Έχω μια άγνωστη λέξη: ηντάναι αφτό το "βικλαμπ";

Η μόνη σημαντική δγιαφορά που εντοπίζω μετά την 7 σελίδα είναι ότι ο EAR δεν αναφέρεται πλέον σε ψατλές πολύ. Αφτό σε χάλασε και σένα; :rolleyes:
.. μα που ζεις :p

Ε, θα την έχει μεγάλη..
Τεράστιααα την υπομονή...:imtheking: και σε πη-δι-εφ φορμά :smoke:

Last edited by a moderator:

A

AKARL

Guest
Έλα φτάνει,μη λυσσάς.:p

Δεν είναι όλοι από πάνω να περιμένουν.

Εκτός κι αν είσαι post hunter...:idk:
Έχω παίξει ένα στοιχηματάκι με τον Φαίδρο και αδημονούμε να μάθουμε ποιός κέρδισε, καθώς επίσης αν είχες δίκιο εσύ ή ο Κόγιας. :D

Ηντάναι μρε ο ποστ χάντερ;

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Έχω παίξει ένα στοιχηματάκι με τον Φαίδρο και αδημονούμε να μάθουμε ποιός κέρδισε, καθώς επίσης αν είχες δίκιο εσύ ή ο Κόγιας. :D

Ηντάναι μρε ο ποστ χάντερ;
Είναι να προσπαθείς να πιάσεις τα μνμ του αβγδ απεγνωσμένα και χωρίς επιτυχία φυσικά.:lolsign::lolsign:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.873
Members
38.253
Νεότερο μέλος