Ηχεία μέχρι 15.000€

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
H "σαλονατη" εκδοση του Μ2 ειναι το 4367 .(ιδια μεγαφωνα)
https://www.jblsynthesis.com/productdetail/id-4367.html
Ναι ίδια μεγάφωνα, αλλά άλλη καμπίνα, άλλη χοάνη στα high και άλλη τιμή(χωρίς passive crossover)
Εντάξει ,λέει πως θέλει 300w , αλλά η πείρα μας έχει δείξει πως θέλουν τουλάχιστον 3χ300w.
Νομίζω λένε τόσα για να μην τρομάζουν οι hiendάδες.
Στο PRO AUDIO δεν κολλάνε σε τέτοια και προτείνουν 1200w στο κανάλι.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.906
Είπα θα τα ήθελα. Δεν είπα θα τα ήθελα για το σαλόνι μου.
[DOUBLEPOST=1518704255][/DOUBLEPOST]
Δεν χωράνε ούτε εκεί

βρε μια χαρα χωρανε, αστα αυτα τωρα, φερτα εσυ και θα δεις, και να μη χωρανε παλι θα χωρεσουν.

Δωστα φερτα και δε με νοιαζει τιποτα. Κι ετσι οπως ειναι να μπουν , κι αφηστε τα κολπα και τις διορθωσεις και το χωρο και τα πρασινα αλογα...

Ας τα βλεπω εγω εκει μπροστα και ας παιζουν , υπεροχα θα ναι.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.430
Ναι ίδια μεγάφωνα, αλλά άλλη καμπίνα, άλλη χοάνη στα high και άλλη τιμή(χωρίς passive crossover)
Εντάξει ,λέει πως θέλει 300w , αλλά η πείρα μας έχει δείξει πως θέλουν τουλάχιστον 3χ300w.
Νομίζω λένε τόσα για να μην τρομάζουν οι hiendάδες.
Στο PRO AUDIO δεν κολλάνε σε τέτοια και προτείνουν 1200w στο κανάλι.
Προφανως........"διαφορετικα", αφου απευθυνονται σε αλλους χωρους. Το Μ2 στο στουντιο, θα μετραει καραφλατ και θα χτυπαει τρελες εντασεις.
Το 4367, το στρογγυλευουν σε αποκριση και σε ισχυ, γιατι σε σαλονι θα "αντιλαλει" σαν το Γκραν Κανυον.

gonis

Luger
Reaction score
12.133
Είναι καλά τα JBL;
Δεν τα έχω δει σε πολλά σπιτια:o
ημουν παρών όμως σε καρβουνιασμα μεγάλων mono Bryston από βατοφαγα μεγάλα JBL.Ακουγαμε στα 260 db και από το βραχυκύκλωμα έμειναν τα νότια προάστια χωρίς ρεύμα:gamer:
Κανένα πρόβλημα βέβαια γιατί ως γνωστόν οι bryston έχουν 400 χρονια εγγύηση

Last edited:

P

PMC

Guest
Δεν είμαι κλιψακιας αλλά με αυτό μου είχε πέσει το σαγόνι ..
http://www.klipsch.com/products/palladium-floorstanding-speakers
Αυτό είναι ένα ηχείο που ποτέ δεν μου άρεσε.
Είχανε κάνει και το λάθος να το βγάλουν ταυτόχρονα με το klipchorn το anniversary και όπου τα άκουγες δίπλα δίπλα η διαφορα ήταν τεράστια ...
[DOUBLEPOST=1518756929][/DOUBLEPOST]Μιλάμε .....τα σώματα του klipschornδεν τα έφτανε με τίποτα .

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.923
Πιστεύω ότι για την τεχνολογία του, ακριβό. Έτυχα κάποτε ακρόασης. Εντυπωσιακό αλλά νομίζω ότι αυτό το κάτι που έχουν άλλες προτάσεις της, δεν το έχει. Μπορώ να πω ότι σε ήχο είναι μία συνέχεια της rf ή της premiere και μέχρι εκεί. Πχ το forte III είναι πιο ολοκληρωμένο, εντυπωσιακό και καθαρά πρότυπο ήχου Κlipsch. Πόσο μάλλον οι παραπάνω σειρές που αναφέρετε!

Timaras

Reaction score
2.138
Εγώ θέλω να δω το 8ιντσο με το πηνίο 1,1/2 'ιντσας να τρώει 150 watts και να μην γίνει πύραυλος εδάφους αέρος.
Δεν έχει δείξει τέτοια δείγματα πάντως η Jbl. :errwhat:
Ειδικά σ'αυτήν την κατηγορία.

Reaction score
1.390
Αυτό είναι ένα ηχείο που ποτέ δεν μου άρεσε.
Είχανε κάνει και το λάθος να το βγάλουν ταυτόχρονα με το klipchorn το anniversary και όπου τα άκουγες δίπλα δίπλα η διαφορα ήταν τεράστια ...
[DOUBLEPOST=1518756929][/DOUBLEPOST]Μιλάμε .....τα σώματα του klipschornδεν τα έφτανε με τίποτα .
εμενα παλι το klipschorn ποτέ δε μου άρεσε.. ούτε σε οικιακό στήσιμο ούτε σε εκθεσιακό... πάντα με μεγάλες στάθμες μπας και μπερδευτεί κόσμος...
[DOUBLEPOST=1518789786][/DOUBLEPOST]ολα υποκειμενικα..
συνοδα....χώρος...ακούσματα..
[DOUBLEPOST=1518789883][/DOUBLEPOST]
εμενα παλι το klipschorn ποτέ δε μου άρεσε.. ούτε σε οικιακό στήσιμο ούτε σε εκθεσιακό... πάντα με μεγάλες στάθμες μπας και μπερδευτεί κόσμος...
[DOUBLEPOST=1518789786][/DOUBLEPOST]ολα υποκειμενικα..
συνοδα....χώρος...ακούσματα..
και τα δικα μου σαγονια δε πεφτουν ευκολα... ;)
ενα ακομη που μου άρεσε ηταν το revel salon 2 :)

I

iason

Guest
Εγώ πάλι να με συμπαθάται κιόλας διαβάζω ολα αυτά τα ηχεία που αναφέρονται παραπάνω και εχω μια απορία .Είναι ολα αυτά ηχεία για σπίτι η για επαγγελματικούς χωρους με τα JBL και τους τεραστιους σε ισχύ ενισχυτές .Παρτυ εχουν τα βατ !!!
Εάν οντως ολα αυτά τα 15 ιντσα και τα 1000 βατ και βάλε ειναι για σπίτι τοτε σε ηχο επαγγελματικό τι εχουν ???
Πιστεύω οτι κάπου εδω εχει χαθεί το νόημα ,δεν ξέρουμε πλέον γιατί μιλάμε. Φιλικά πάντα .:)

P

PMC

Guest
ενα ακομη που μου άρεσε ηταν το revel salon 2 :)
To revel salon 2 είχε βγει ταυτόχρονα με το Jbl ti10 που είχα μέχρι πρόσφατα και είναι ηχειαρα.
Τα είχα ακούσει και τα δυο και το Jbl με είχε κερδίσει εύκολα .
Προσωπική βέβαια η εκτίμηση ....
[DOUBLEPOST=1518794253][/DOUBLEPOST]
0717CD93-6241-441C-A643-981FB3052B6C.jpeg
Για αυτο το revel salon η απάντηση μου ....

Attachments

Reaction score
6.495
Τα μεγάλα ηχεία και τα κιλοβατ είναι απαραίτητα για να αποδοθούν σωστότερα τα δυναμικά και ποιο ολοκληρωμένο το συχνοτικο φασμα και όχι για να έχουμε κάλυψη μεγάλων χωρών σε συνεχείς υψηλές σταθμες... Βεβαια όταν και σταθμες ζητηθούν έστω και για λιγο, τα δυναμικά πρέπει αναλογικά να αποδοθουν....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29