- Reaction score
- 15.467
Εγω τωρα τι φταιω ?
Καθομαι εδω ωραια και ομορφα, ψηνω το κοτοπουλο μου,βιδωνω το κουρτινοξυλο,ακουω την ιμελντα μου,πινω τη μπυριτσα μου.
Κυριος.
Εχει απωλεσθει η κανονικοτης ... τις πταιει ?
Εγω τωρα τι φταιω ?
Οϊ ... αυτην !Αυτην?
Οχι ε?
Δευτερη φορα που αναφερεται αυτο - μια ητανε για τα δικα μου - σνιφ...Εγώ θέλω να δω το 8ιντσο με το πηνίο 1,1/2 'ιντσας να τρώει 150 watts και να μην γίνει πύραυλος εδάφους αέρος.
Αν κρίνεις απο τα δικά μου 6,5' ενεργά, δεν νομίζω να είναι θέμα. https://www.focal.com/sites/www.foc...alog/document/Twin6-Be-Product-Sheet-1698.pdfτελικα ποσα watt μπορει να φαει το 8ιντσο χωρις να εχτοξεφτει ?
Όσο λέει στις προδιαγραφές.ελικα ποσα watt μπορει να φαει το 8ιντσο χωρις να εχτοξεφτει ?
εννοεις το μεγαφωνο ? 'η το ηχειο ?Αν γράφει
ποτε ! ... αλλα εχω και μικρη εμπειρια ...πόσες φορές έχεις ακούσει για σοβαρό μεγάφωνο που έχει καεί απο υπερβολική ισχύ
Από 8'' και πάνω δεν το συζητάμε.*δεν είναι πιά, αλλά το 8' Flax sub μεγάφωνο έχει 250W nominal και 500W max.
Έκανα διάφορα τεστς στα παλιά μου B&W Matrix (803S2, 805) με αρκετούς 250W+ τελικούς, και το κεντρικούλι HTM (οριζόντιο 805) δούλευε τα τελευταία χρόνια πριν πουληθούν με Adcom GFA-565 monoblock. Ποτέ δεν έδειξε κόπωση στις γνωστές υπερβολικές μου στάθμες.Maximal power handling with musical program: 250W
Recommended amplifier: 40-200W
πρεπει να φοραει αυταπρέπει να βρεις ποια μεγάφωνα φοράει
τελικα ποσα watt μπορει να φαει το 8ιντσο χωρις να εχτοξεφτει ?
Γράφονται διάφορα εντυπωσιακά και μεγαλειώδη, αλλά πόσες φορές έχεις ακούσει για σοβαρό μεγάφωνο που έχει καεί απο υπερβολική ισχύ (όχι παραμόρφωση); Εγώ ποτέ
Πήρες τις απαντήσεις σου.ΔΕΝ πρόκειται να κάψεις ηχείο από καθαρή ισχύ. Από παραμόρφωση σίγουρα.
Ανάλογα με το αν είναι ή δεν είναι Ψωράλ...Δευτερη φορα που αναφερεται αυτο - μια ητανε για τα δικα μου - σνιφ...
τελικα ποσα watt μπορει να φαει το 8ιντσο χωρις να εχτοξεφτει ?
Ολα χρειαζουνται !Πήρες τις απαντήσεις σου.
Νομίζω?
Ο Μάρκου λης σαχλαμαρίζει us usual.
Nαι μρε συ, μα αυτός τα πιστεύγει...Ολα χρειαζουνται !
πρεπει να φοραει αυτα
"Numéro de pièce fabricant: 8W5454
Puissance RMS: 125W"
οκ, κι εδω
"
Technical characteristics :
- Type: 8" Woofer
- VC Diameter : 120mm
- VC Height : 40mm
- Max. Power : 250 W
- Rated Power : 125 W
- Sensitivity (2,83V / 1m) : 92dB
- Minimum Frequency : 35 Hz
- Nominal Impedance : 8 ohm
- Weight : 2.5 Kg "
οργανωνω ομαδα για να τα περιστρεψω ...
τη προηγουμενη φορα που δοκιμασα ημουνα μονος κι ανχωμενος και -να πω την αληθεια- ουτε καν κοιταξα απο πισω μηπως εχουν κανα κωδικο ...
ΩΩΩπααα !!! εδα το 'δα ... 179 ευρα το κομματι ? παναγια μου ! ουτε που τα ξαναγγιζω ...