- Reaction score
- 76.443
Τι να δούμε στο σινεμά τη Δευτέρα κορίτσα;
Black Panther (Atmos) ή The Shape of Water;
βλακ pantherΤι να δούμε στο σινεμά τη Δευτέρα κορίτσα;
The Shape of Water
Ελατε ρε παλληκαρια, θα με κανετε να το ξαναδω?
9,5 κι αυτό.Αληθεια στο fargo τι βαθμο βαζουμε?
Μην δινεις σημασια, προσπαθω να αποφυγω την επαναπροβολη. Αλλα... the bird...Είναι ιδιαίτερα καλογραμμένο και άριστα σκηνοθετημένο dramedy με εξαιρετικούς ηθοποιούς.
Πώς να μην ενθουσιαστούμε;
Εξαιρείται φυσικά ο resident ξινός.
9,5 κι αυτό.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Η ταινία θα μπορούσε να έχει τίτλο "Η τρελή στο χωριό των τελειωμένων" ή να είναι διαφημιστική καμπάνια εναντίον της τεκνοποίησης. Ολοφάνερο το γιατί άρεσε στους κριτικούς, όπως ολοφάνερο ήταν ότι θα σχολίαζα κωμικά κάθε σκηνή, όπως συνήθως κάνω για να γλιτώσω τον εκνευρισμό. Πρόκειται για ακόμα μία ταινία που περιγράφει τα προβλήματα της απομονωμένης επαρχίας των ΗΠΑ. Ρατσισμός, κατάχρηση εξουσίας, κουτσομπολιό, τοπικά συμφέροντα, ναρκωτικά, φτώχεια, ηλιθιότητα κλπ. Το μόνο που "έψαχνα", εγώ ο αναίσθητος, ήταν να έχω ένα κουμπί και να εξαφανίσω το χωριό. Τώρα, αν η ερμηνεία της ψυχοπαθούς πρωταγωνίστριας ή του πανίβλακα μπάτσου άξιζαν βράβευση το αφήνω στους λάτρεις του είδους. Το σενάριο, που τόσο άρεσε στους κριτικούς, επιβεβαιώνει ότι η μιζέρια και η μαυρίλα πουλάει σε αυτήν την κλίκα. Μαζί με τα απαραίτητα ακτιβιστικά μηνύματα.
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri απροσμενα καλο 8+ για να μην πω 9 και μου βγει το ονομα cinefil . Αν και δεν εχω δει το shape of water νομιζω οτι ξερω πια θα παρει τον Α γυναικειο ρολο .
8+/10
Το είδα χθες ... 6/10
Κάτι σε criminal minds, με τον Al pacino σκιά του εαυτού του.
http://www.imdb.com/title/tt3011960/?ref_=nm_flmg_act_3
View attachment 90514
Προσπεράστε ή δείτε την μόνο αν δεν έχετε άλλη!
5/10
Α σταδιάλα!...μόλις κατέβηκε και την περίμενα πως και πως να πάω σπίτι να την δω...ούτε τρέιλερ είδα...τόση σιγουριά για τον Αλ μετά από τόσο καιρόhttp://www.imdb.com/title/tt3011960/?ref_=nm_flmg_act_3
View attachment 90514
Προσπεράστε ή δείτε την μόνο αν δεν έχετε άλλη!
5/10