- Reaction score
- 76.294
Το έκανα quote for posterity.
Υπάρχουν και τα 120.Μην τους ακούς...σούπερ επιλογή ειναι.... πέντε ομως, τι τρία λες; surrounds δεν θα πάρεις;
Εσύ, κολλημένο το χέρι στο βυζί. Βρε άντε χάσου!Αρκεί να μην έχεις αποστάσεις πάνω απο τρία μέτρα.
Ιδεατό για 25 τετραγωνικά μέτρα; Παιδάκι μου λολός παπάς σε βάφτισε, δεν εξηγείται αλλιώς..Τωρα αυτό που λένε πως θα πάρεις και τρία sub, ενα για καθε ηχείο μπροστα, μην πω και ένα για καθε surround μπορει να ειναι ιδεατό αλλα ανεβάζει το κόστος τρεις φορές πάνω.
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;Το αλλο που λένε, πως μιας που θα πάρεις sub που να παίζει σωστα και ψηλότερα, θα τα κροσαρεις ψηλά για να παίξουν σε μεγαλύτερες αποστάσεις ειναι παντελώς ουτοπικό.
Καλαααα, το βράδυ μη κλαίς που θα σε βαράω με τα μπουκάλια όμως, νταξ;Του τα εχω πει του ακτινολόγου αλλα ειναι αναιδής και άσχετος, και μόνο μπύρες πίνει.
Για πες, με ποιον processor θα το κανεις αυτό;Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις
Ούτε εσύ προμηθεύτηκες surround εφάμιλλα των μπροστινών...Μην τους ακούς...σούπερ επιλογή ειναι.... πέντε ομως, τι τρία λες; surrounds δεν θα πάρεις;
Αρκεί να μην έχεις αποστάσεις πάνω απο τρία μέτρα...
Σαφώς μπορεί να πάρει και τα 120 για surrounds αν τα έχει κοντά, καμία αντίρρηση στην οικονομία. Αλλά κάτι πρέπει να πάρει, τρία δεν φτάνουν.Ούτε εσύ προμηθεύτηκες surround εφάμιλλα των μπροστινών...
Κατανοείται εμμέσως για ποιο λόγο ταλαιπωρούνται τα...πληκτρολόγια με διαρκείς συστάσεις περί συμμετρίας στη χωροταξία των επιμέρους καναλιών ως προς τη θέση ακρόασης και την εξίσωση των αντίστοιχων αποστάσεων σε τιμές μικρότερες από εκείνες που υπολογίζει ο χρήστης.
Ειναι το phantom που θα βγαινει τα βραδια και θα ευνουχιζει τα μεγαλα σου ηχεια με τα 15 γουφερ!phantom?
Με τέτοια μεγαλεία ξεκίνησα παλιά, LCR στα 3,50 μέτρα... Τώρα είναι στα 2,50 και θέλω να τα βάλω στα 2, την απόσταση περίπου των S & SB.Εμπεδώνεται εμμέσως για ποιον λόγο ταλαιπωρούνται τα...πληκτρολόγια με διαρκείς συστάσεις περί συμμετρίας στη χωροταξία των επιμέρους καναλιών ως προς τη θέση ακρόασης και την εξίσωση των αντίστοιχων αποστάσεων σε τιμές μικρότερες από εκείνες που υπολογίζει συνήθως ο χρήστης.
Τα Η λέμεεεεεΟ υποφαινόμενος πάντως,σκέφτεται άμα το επιθυμήσει,να φτιάξει πολυκάναλο με ADAM S3V - S3H.
Less....is more.5*120 λενε για μεγιστη αποσταση 2,5 μετρα ?
Πού ξέρεις,μπορεί τα V να τα έχω ήδη,οπότε θα συνεχίσω υποχρεωτικώς με ζεύγος Η.Τα Η λέμεεεεε
(Άμα το κάνεις πριν από μένα, θα την πληρώσει ο ποδίατρος)
Αφού δεν έχεις σύστημα.Πού ξέρεις,μπορεί τα V να τα έχω ήδη,οπότε θα συνεχίσω υποχρεωτικώς με ζεύγος Η.
Βρε τη μουλωχτή την παλιόγριααααα...Πού ξέρεις,μπορεί τα V να τα έχω ήδη,
με άλλο sub δεν παίζει σωστά?Αν έχετε μικρομεσαίο χώρο ή/και αν δεν είστε βάνδαλοι, το ηχείο είναι ΑΡΙΣΤΟ.
Αλλιώς πάρτε και sub...αλλά είναι αλμυρά τα Neumann