- Reaction score
- 5.395
Διαφωνώ.Μην αρχίσεις πάλι ακτινολόγε για την "βάση" του, μιλάμε για το ηχείο μόνο του
Ενα ακόμα καλό που έχουν τα "ενεργά επαγγελματικού τύπου" ηχεία είναι ότι διαθέτουν στιβαρά σημεία σύνδεσης στην καμπίνα ώστε να μπορείς με μια ιδιοκατασκευή και 2 βίδες να τα πιάσεις με ασφάλεια και να τα στήσεις όπως θες, σε ταβάνια σε τοίχους. Πολύ σημαντικό για όποιον πάει σε home cinema καταστάσεις και θελήσει να κρατήσει ομοιογένεια (ίδια ηχεία παντού) και να βάλει ηχεία ψηλά.
Εγώ νομίζω πως θα παίζει, όσο σωστά θα παίζει και το sub που θα διαλέξειςμε άλλο sub δεν παίζει σωστά?
Ωραία διαφορά μεγέθους ο Γκοτζίλα πίσω το παιδί μπροστά!
οχι, εχει στομαχικα προβληματαμε άλλο sub δεν παίζει σωστά?
πάλι σε σκ@τοκουβέντα θα καταλήξουμε..οχι, εχει στομαχικα προβληματα
Όταν τα ανθρώπινα όργανα αρχίζουν να επέχουν θέση νομισματικής μονάδας τότε ξέρεις ότι τα πράγματα είναι σοβαράΔεν πιάνει 110db. Καλά θα ηταν να έπιανε.
Δες τα και εσυ (ξανά ):
View attachment 90630
With sub 107db.
Δες και εδώ:
View attachment 90628
Που είναι το Headroom οεο; άλλα λέμε στους crown και άλλα εδώ;
Απο τα 100-250db δεν πλησιάζει τα 110, θα τα φτάσει με το sub, αλλά μόνο με το μεγάλο που κοστίζει ένα νεφρό. Δεν φτάνει. Το 410 με το μεγάλο sub, μάλιστα, αυτό είναι ΟΚ, αλλά κοστίζουν δυο νεφρά:
View attachment 90629
[DOUBLEPOST=1519385847][/DOUBLEPOST]
Εγώ νομίζω πως θα παίζει, όσο σωστά θα παίζει και το sub που θα διαλέξεις
Προτιμάμε Μελίδη βέβαια παντού και πάντα, αλλά δεν χρειάζεται ιδιοκατασκευή για να τα στερεώσεις σε σαμπ, να τα στήσεις σε τρίποδο, να τα βιδώσεις στον τοίχο ή τα κρεμάσεις από το ταβάνι τα 310. Προσφέρει τα πάντα η Neumann έναντι (τσουχτερού) αντιτίμου:Ενα ακόμα καλό που έχουν τα "ενεργά επαγγελματικού τύπου" ηχεία είναι ότι διαθέτουν στιβαρά σημεία σύνδεσης στην καμπίνα ώστε να μπορείς με μια ιδιοκατασκευή και 2 βίδες να τα πιάσεις με ασφάλεια και να τα στήσεις όπως θες, σε ταβάνια σε τοίχους. Πολύ σημαντικό για όποιον πάει σε home cinema καταστάσεις και θελήσει να κρατήσει ομοιογένεια (ίδια ηχεία παντού) και να βάλει ηχεία ψηλά.
Στους 18 κύκλους είναι αυτή η στάθμη βρε αθεόφοβε, και μάλλον πρόκειται για μέτρηση φρι φιλντ, μέσα στο δωμάτιό σου, το τι στάθμη θα πιάσει δε το υποπτεύεται καν..With sub 107db.
Βρε κακούργε, οτιδήποτε πάνω από 110 ντεσιμπέλ στο φάσμα που το 310 το περνάει αυτό το όριο (400-4000 χζ), είναι εντελώς άχρηστο και αδύνατο να το υπομείνει άνθρωπος.Δες και εδώ:
Που είναι το Headroom οεο; άλλα λέμε στους crown και άλλα εδώ;
Και να είναι, χου κερς;Είναι τεχνικά δυνατόν ένα ηχείο καμπίνας να έχει καλύτερο waterfall από αυτό
Α, sorry, εγώ δεν κερς.Κερς
UpΑπο τα 100-250db δεν πλησιάζει τα 110, θα τα φτάσει με το sub, αλλά μόνο με το μεγάλο που κοστίζει ένα νεφρό
Έχει απαντηθεί.Το ερώτημα ειναι (και ηταν πάντα) για τα 100-250Hz. Εκεί που σου λεω πως θα μπλέξει το πράγμα με τα sub και τους processors, και όχι στα 400-4000Hz που εντέχνως επικαλείσαι. Και εκεί ειναι ακόμα ψηλά στην κατηφόρα, θα μείνεις απο headroom.
Ποια 120; Αφού δεν παίζει μεχρι τα 250 λέμε.Έχει απαντηθεί.
Ψηλά το κρος του σαμπ.
Εικάζω ότι σε ολους τους νορμάλ οικιακούς μεγαλους χώρους, τα 120 χζ αρκούν, αλλά θέλει δοκιμή, μετρήσεις.
Εξ'ου και η υψηλη αποκριση του σαμπ, που θαυμάζω.
Τον αριθμό των σαμπ τον ξέρεις, περιορισμός εκεί δεν υπάρχει.
Τι δε καταλαβαίνεις;
Αυτή είναι μονίμως η χαρά μας, δε το φαντάζεσαι!Δγυό ντόχτορες μαλώνανε σε κσένο αχυρώνα...