- Reaction score
- 80.254
... test
Λες να μου έχει κρύψει εκεί μέσα κανένα ροζ χαρτάκι ο φαρμακοτρίφτης και να μην μου έχει πει τίποταΣτο ντουλαπάκι κοίταξες;
κρίμα τα μεταπτυχιακά του παιδιού.......η ζημιά που προφανώς έκανε το Velodyne ...
ΝΤΡΟΠΗ σουΣήμερα πήγαμε στον rose. Μελίνα, Μανώλης Καστρουνής και του λόγου μου.
Κάναμε συγκριτικές δοκιμές HDR σε HD προβόλι κι ακούσαμε πολύ ωραία πράγματα.
Αυτά, bye now.
και λίγα του λες..ΝΤΡΟΠΗ σου
Γιατί και το EGreat; Για να γλυτώσουμε την cinavia.Συνδέεις oppo-->linker-->jvc 55.
Φωνάζεις τον μάστορα. Του λες να καλιμπράρει ένα preset στον jvc σου στο wider χρωματικό τρίγωνο που έχει ο προβολέας σου σε gamma 2.4 και σε χρωματικό τρίγωνο 2020. Ότι πέφτει απο το dci στο χρωματικό σου τρίγωνο να είναι τουλάχιστον σωστό.
Λες στο oppo να αφαιρέσει τα metadata απ' τα uhd και μετά επιλέγεις ένα απ' τα 4 preset που σου δίνει. Έχει μια τιμή μέγιστης φωτεινότητας μόνο να πειράξεις. Ανάλογα με το αν την ανεβάζεις ή κατεβάζεις επηρεάζεις το τελικό αποτέλεσμα στα γούστα σου.
Το αποτέλεσμα λέγεται ότι είναι εξαιρετικό.
πιο πολυ σου λειπει το auroΤι λείπει; Προφανώς η εγγενής ανάλυση του 4Κ, αλλά και το φως που είναι απαραίτητο σε προβολή 4Κ, και στο οποίο υπολείπεται ο JVC μου..
Κι εσένα επίσης.πιο πολυ σου λειπει το auro