- Reaction score
- 15.543
οποτε θες...μιλα με την π@υτ@να ΔΥ αβγδΜωρο μου εσυ μουσκεψα..........
Πες μου ποτε να στειλω τα δικα μου!!!!!!!!!
θα γινει χαμος στο "παμε για τσιπουρακι"
οποτε θες...μιλα με την π@υτ@να ΔΥ αβγδΜωρο μου εσυ μουσκεψα..........
Πες μου ποτε να στειλω τα δικα μου!!!!!!!!!
Τις 4k ταινίες, μελλοντικά που θα τις παίζουμε σε UHD Players, θα μπορούμε να τις προβάλουμε στους προβολείς μας που ειναι σε 1080p κάνοντας downscale μέσω του player ή μέσω του AV;Να δούμε κάτι αποψε αφού δεν το εχει το video club το αγόρασα
Το πήρα και 4Κ για μελλοντικά View attachment 90686
[DOUBLEPOST=1519488919][/DOUBLEPOST]Και μια δευτερη atmos για αυριο View attachment 90687
Μακάρι να γίνεται και δεν με πειράζει στο άμεσο μέλλον (αρκεί να μην έχουμε πολεμική εμπλοκή με τον σαλεμένο γείτονα), και τα δούμε όλα με γυμνό μάτι.ναι και θα βλεπεις εικονα σαν να ειναι hd
Έχει μία μικρή διαφορά είναι πιο συμπαγή απ'οτι με το 2k player μέχρι εκεί.ναι και θα βλεπεις εικονα σαν να ειναι hd
Δεν με πειράζει, γιατί θα πρέπει σε άλλη περίπτωση να πετάξω τα λεφτά που έδωσα στον Panasonic pt-at 6000E και είναι κρίμα κι άδικο.Έχει μία μικρή διαφορά είναι πιο συμπαγή απ'οτι με το 2k player μέχρι εκεί.
μηπως ειναι η ιδεα σου ;Έχει μία μικρή διαφορά είναι πιο συμπαγή απ'οτι με το 2k player μέχρι εκεί.
Είναι διασταυρωμένο και με άλλους αυτό.μηπως ειναι η ιδεα σου ;
...η χρησιμοποιεις κατι απο το μενου του προβολεα που παιρνεις αυτη την αισθηση ;
χωρις καποια ενισχυση απο τον προβολεα-player ;Είναι διασταυρωμένο και με άλλους αυτό.
Πάρε ενα 203 και πήγαινε στον αβγδ.χωρις καποια ενισχυση απο τον προβολεα-player ;
Πως θ'αντέξεις χωρίς auro?και γιατι να μην ερθω σε σενα να δω μπαμ-μπαμ ;
Γιατί έχω άλλο pj τώρα .και γιατι να μην ερθω σε σενα να δω μπαμ-μπαμ ;
ακομα καλυτερα .....Γιατί έχω άλλο pj τώρα .
Ο επόμενος θα ειναι native 4k.ακομα καλυτερα .....
εχεις σκεφτει να τον κανεις τραμπα με τον 5900 που εχει και δυναμικη ιριδα για καλυτερο HDR ;