stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Γενικα κλιση καθετα των κατω ηχειων ειναι λαθος....δεν ειναι σαν τον κινηματογραφο
Γενικα κλιση καθετα των κατω ηχειων ειναι λαθος....δεν ειναι σαν τον κινηματογραφο
με τόση κλίση?με την λογικη αυτη μπορεις να κανεις τα atmos για sur
Είναι καλό για το στούντιο, όχι για το σπίτι.
δηλαδή μου λέτε ότι τέτοια τοποθέτηση κάνει για ηχοληψία αλλά όχι για αναπαραγωγή?ειναι στουντιο για σινεμα
ποιοι εμείς? και εσύ εκεί τα χεις?Και μείς αυτό θέλουμε τον κινηματογραφικό ήχο σπίτι μας όπως φτιάχτηκε στα στούντιο.
Περί κλίσης surround που λέει ο άλλοςποιοι εμείς? και εσύ εκεί τα χεις?
Δεν σου έγραψα και στο θέμα σου το ίδιο; ΔΕΝ πρέπει να είναι τόσο ψηλά γιατί καταλαβαίνεις την προέλευση του ήχου.δηλαδή μου λέτε ότι τέτοια τοποθέτηση κάνει για ηχοληψία αλλά όχι για αναπαραγωγή?
Ανέβασε τα surround σου πιό ψηλά τότε.Και μείς αυτό θέλουμε τον κινηματογραφικό ήχο σπίτι μας όπως φτιάχτηκε στα στούντιο.
Δεν χρειάζεται αφού έχουν την κλίση τους.η μέτρηση της τοποθέτησης κατά ύψος μπήκε για να μπούν και atmos.Δεν σου έγραψα και στο θέμα σου το ίδιο; ΔΕΝ πρέπει να είναι τόσο ψηλά γιατί καταλαβαίνεις την προέλευση του ήχου.
Ανέβασε τα surround σου πιό ψηλά τότε.
Κότα.
ναι αλλα εχει αλλες προδιαγραφες για το σπιτι το στησιμο.....και ειδικα η dolby τα γραφει απο την αρχη για το σπιτι.....Και μείς αυτό θέλουμε τον κινηματογραφικό ήχο σπίτι μας όπως φτιάχτηκε στα στούντιο.
κανει για ενα μερος ηχοληψιαςδηλαδή μου λέτε ότι τέτοια τοποθέτηση κάνει για ηχοληψία αλλά όχι για αναπαραγωγή?
δηλαδή τι ορίζει την τοποθέτηση σε ύψος ενός surround?
[DOUBLEPOST=1519751318][/DOUBLEPOST]
ποιοι εμείς? και εσύ εκεί τα χεις?
εσύ αν δεν τρυπήσω δεν θα χαρείς...βρήκα άλλη πατέντα για να κάνω δοκιμήΠρέπει να πάνε στο νήμα του Χάρη όλα. @abcd!
Ο ευκολότερος τρόπος είναι βάση στον πίσω τοίχο που θα εκτείνεται 30 εκατοστά μπροστά απ' τη γ@μωκρυσταλλιέρα. Σαν αυτές που είχα στα presence.
θα κάνω δοκιμή...αν μου φτάσουν τα καλώδια...γιατί τα χρειάστηκα για να τα περάσω από τον τοίχο
Όχι!Πρέπει να πάνε στο νήμα του Χάρη όλα. @abcd!
Δοκίμασε εγγυημένα τα snowboardsεσύ αν δεν τρυπήσω δεν θα χαρείς...βρήκα άλλη πατέντα για να κάνω δοκιμή
30 εκατοστά είπαμε...παγοπεδιλάκια θέλειΔοκίμασε εγγυημένα τα snowboards
στραβέ άνθρωπε!Όχι!
Σαν μωρά, πρέπει να σας τα λέω 500 φορές. Δεν χρειάζεται να τρυπήσεις.εσύ αν δεν τρυπήσω δεν θα χαρείς...
και τι θα κάνω...?Σαν μωρά, πρέπει να σας τα λέω 500 φορές. Δεν χρειάζεται να τρυπήσεις.
Πιο πίσω και λίγο πιο έξω. Γιατί η πολυκάναλη ζωή είναι γεμάτη συμβιβασμούς, αλλά ηχείο με το πλαϊνό κολλητά στο ντουβάρι είναι ο χειρότερος.ή θέλει πιο πίσω?