- Reaction score
- 6.236
Ψαχνω για τελικο ενισχυτη για home cinema. Χρειαζομαι τουλαχιστον τρια καναλια και balanced εισοδους. Οσο φτηνοτερο γινεται 

εγω πηρα αυτο΄ https://www.nordacoustics.co.uk/product-page/nord-one-mp-nc250-2-5-channelsΨαχνω για τελικο ενισχυτη για home cinema. Χρειαζομαι τουλαχιστον τρια καναλια και balanced εισοδους. Οσο φτηνοτερο γινεται![]()
Για προτασεις σχετικα με τελικους ψαχνω.... οχι για αγορα...Να το μεταφέρω στις αγγελίες καλύτερα;
Πολυ καλη επιλογη αλλα δε το λες και φτηνο.
Πολυ σωστα. 100 watt στα 8 ωμ ειναι το ελαχιστο και γυρω στα 200 το τελειο. Εννοειται οτι μιας και γπαρχει θεμα οικονομικου περιορισμου οι ελαγγελματικοι ενισχυτες θα ηταν μια καλη λυση. Δεν ξερω ομως μην κανουν σαν αεροπλανο που θελει να απογειωθει...To φθηνότερο είναι σχετικό πάντα με το πόσα watt θες;
Σούπερ, 4κάναλος ιδανικός και για atmos!
Εχω εγω 5 καναλο AdcomΠεντακάναλο Rotel ψάχνεις.Ίσως και Adcom, αν και είναι δύσκολο σ' αυτή την τιμή.
zizik μιας και εχεις το επομενο μοντελο της Yamaha απο εμενα μηπως ξερεις αν θα υπαρχει προβλημα επειδη οι δυο τελικοι LR ειναι συνδεδεμενοι με XLR και αποδιδουν 200 watt στα 8 ωμ αν προσθεσω εναν πολυκαναλο με εισοδους rca και λιγοτερα watt?Πεντακάναλο Rotel ψάχνεις.Ίσως και Adcom, αν και είναι δύσκολο σ' αυτή την τιμή.
Βασικα αυτο που μου ειπε το παιδι που αγορασα τον προενισχυτη ειναι οτι αν στο τεστ το YPAO εντοπισει οτι για να οδηγει τα δυο μπροστινα στην ιδια ενταση με τα αλλα εχει τεραστια διαφορα στα voltage σου βγαζει error.Όχι βέβαια, έχω 7 με XLR και 4 με RCA.
αυτον εχω ζαχαρωσει και εγω απλα εχω δυο αποριες. Πρωτον πως να κανω την μετατροπη απο speakon σε bare wire (φανταζομαι ειναι κατι εντελως απλο) και δευτερον μηπως χρειαστει να το μαστορεψω για να αλλαξω ανεμιστηρακια λογω θορυβου.
Ευκολάκια και τα δύο φαντάζομαι!!αυτον εχω ζαχαρωσει και εγω απλα εχω δυο αποριες. Πρωτον πως να κανω την μετατροπη απο speakon σε bare wire (φανταζομαι ειναι κατι εντελως απλο) και δευτερον μηπως χρειαστει να το μαστορεψω για να αλλαξω ανεμιστηρακια λογω θορυβου.
Damping factor, Signal-to-noise ratio ,watt είναι αρκετά κάτω απ'αυτό που έβαλε ο Τίμος.Βασικά έχει καλύτερα Specs και απο XLS-XTI.Επισης στα ιδια λεφτα μπορω να παρω και δυο behringer inuke 1000 απο Ελλαδα.
ναι αλλα απο οτι λενε βγαζει πολλα προβληματα το συγκεκριμενο μοντελο. Απο specs ειναι τρομερο.....Damping factor, Signal-to-noise ratio ,watt είναι αρκετά κάτω απ'αυτό που έβαλε ο Τίμος.Βασικά έχει καλύτερα Specs και απο XLS-XTI.
Kαι απο άλλες μάρκες επαγγελματικών έχω ακούσει απο πρώτο χέρι διάφορα ,αλλά ας μήν ανάβουμε φωτιές τώρα.ναι αλλα απο οτι λενε βγαζει πολλα προβληματα το συγκεκριμενο μοντελο. Απο specs ειναι τρομερο.....
Δε πιστευω να εννοεις τους crown? Μη μας κανεις καμια τετοια ζημια τωραKαι απο άλλες μάρκες επαγγελματικών έχω ακούσει απο πρώτο χέρι διάφορα ,αλλά ας μήν ανάβουμε φωτιές τώρα.![]()