Αγορά τελικού ενισχυτή για home cinema

Reaction score
6.236
Ψαχνω για τελικο ενισχυτη για home cinema. Χρειαζομαι τουλαχιστον τρια καναλια και balanced εισοδους. Οσο φτηνοτερο γινεται ;););)

• Like
Reactions: PPG

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Να το μεταφέρω στις αγγελίες καλύτερα;

• Like

Reaction score
6.236

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
To φθηνότερο είναι σχετικό πάντα με το πόσα watt θες;

• Like

Reaction score
6.236
To φθηνότερο είναι σχετικό πάντα με το πόσα watt θες;
Πολυ σωστα. 100 watt στα 8 ωμ ειναι το ελαχιστο και γυρω στα 200 το τελειο. Εννοειται οτι μιας και γπαρχει θεμα οικονομικου περιορισμου οι ελαγγελματικοι ενισχυτες θα ηταν μια καλη λυση. Δεν ξερω ομως μην κανουν σαν αεροπλανο που θελει να απογειωθει...

• Like

Reaction score
6.236
Πεντακάναλο Rotel ψάχνεις. ;) Ίσως και Adcom, αν και είναι δύσκολο σ' αυτή την τιμή.
zizik μιας και εχεις το επομενο μοντελο της Yamaha απο εμενα μηπως ξερεις αν θα υπαρχει προβλημα επειδη οι δυο τελικοι LR ειναι συνδεδεμενοι με XLR και αποδιδουν 200 watt στα 8 ωμ αν προσθεσω εναν πολυκαναλο με εισοδους rca και λιγοτερα watt?

• Like

Reaction score
6.236
Όχι βέβαια, έχω 7 με XLR και 4 με RCA.
Βασικα αυτο που μου ειπε το παιδι που αγορασα τον προενισχυτη ειναι οτι αν στο τεστ το YPAO εντοπισει οτι για να οδηγει τα δυο μπροστινα στην ιδια ενταση με τα αλλα εχει τεραστια διαφορα στα voltage σου βγαζει error.
[DOUBLEPOST=1520085450][/DOUBLEPOST]
Kαι ένας επαγγελματικός 4κάναλος
D4-500
Manual
αυτον εχω ζαχαρωσει και εγω απλα εχω δυο αποριες. Πρωτον πως να κανω την μετατροπη απο speakon σε bare wire (φανταζομαι ειναι κατι εντελως απλο) και δευτερον μηπως χρειαστει να το μαστορεψω για να αλλαξω ανεμιστηρακια λογω θορυβου.
Επισης στα ιδια λεφτα μπορω να παρω και δυο behringer inuke 1000 απο Ελλαδα.

Last edited:
  • Like

Timaras

Reaction score
2.153
αυτον εχω ζαχαρωσει και εγω απλα εχω δυο αποριες. Πρωτον πως να κανω την μετατροπη απο speakon σε bare wire (φανταζομαι ειναι κατι εντελως απλο) και δευτερον μηπως χρειαστει να το μαστορεψω για να αλλαξω ανεμιστηρακια λογω θορυβου.
Ευκολάκια και τα δύο φαντάζομαι!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Επισης στα ιδια λεφτα μπορω να παρω και δυο behringer inuke 1000 απο Ελλαδα.
Damping factor, Signal-to-noise ratio ,watt είναι αρκετά κάτω απ'αυτό που έβαλε ο Τίμος.Βασικά έχει καλύτερα Specs και απο XLS-XTI.

Reaction score
6.236
Damping factor, Signal-to-noise ratio ,watt είναι αρκετά κάτω απ'αυτό που έβαλε ο Τίμος.Βασικά έχει καλύτερα Specs και απο XLS-XTI.
ναι αλλα απο οτι λενε βγαζει πολλα προβληματα το συγκεκριμενο μοντελο. Απο specs ειναι τρομερο.....

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
ναι αλλα απο οτι λενε βγαζει πολλα προβληματα το συγκεκριμενο μοντελο. Απο specs ειναι τρομερο.....
Kαι απο άλλες μάρκες επαγγελματικών έχω ακούσει απο πρώτο χέρι διάφορα ,αλλά ας μήν ανάβουμε φωτιές τώρα.;)

Reaction score
6.236
Kαι απο άλλες μάρκες επαγγελματικών έχω ακούσει απο πρώτο χέρι διάφορα ,αλλά ας μήν ανάβουμε φωτιές τώρα.;)
Δε πιστευω να εννοεις τους crown? Μη μας κανεις καμια τετοια ζημια τωρα

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Δεν εννοεί όλους τους Κράουν, συγκεκριμένους μόνο ;)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Δεν έχει σημασία , πάντως αν έστηνα πολυκάναλο απ'την αρχή με τελικούς θα ήταν μόνο επαγγελματικοί.
3χ 4κανάλια και τέλος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik