Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ο Μαριος ειναι Αθηνα; στο προφιλ του λεει Θεσσαλονικη.Ο @marios φτιάχνει τα σαμπγούφερ του τερματογκαζι
Θεσσαλονίκη είναι Αλέξανδρε...Ο Μαριος ειναι Αθηνα; στο προφιλ του λεει Θεσσαλονικη.
Τα παιδιά που μου φτιάχνουν τις δικές μου καμπίνες.Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Γνωριζεις εσυ καποιον με σχετικη εμπειρια να μου προτεινεις;
Η απάντηση μου έχει να κάνει με το πως θα γίνει σωστή δουλειά και όχι εύκολη.ωραία όλα αυτά και έχουν βάση..ειδικά εκεί που αναφέρεις για την επιφάνεια συγκόλλησης (αν και είναι δύσκολη αυτού του είδους η συγκόλληση)
αλλά δεν το έχω δει να εφαρμόζεται σε κιτ-καμπίνες για sub...
ίσως γιατί από ένα πάχος ξύλου και μετά...ενδέχεται να μην παίζει και πολύ ρόλο?
εκεί που είδα να δίνεται βάση...είναι η χρήση ''μπισκότων''
για σένα ειδικά που είσαι μπρατσερόςΠέτρο για το υλικό πιστεύεις πως το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι καλύτερο από το mdf? Για κατασκευή sub πάντα
Σαφέστατα είναι καλύτερο το κόντρα πλακέ θαλάσσης, αρκεί να είναι ποιοτικό και όχι το Κινέζικο, που μετά από λίγους μήνες παραμορφώνεται.Πέτρο για το υλικό πιστεύεις πως το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι καλύτερο από το mdf? Για κατασκευή sub πάντα
Μου φαίνεται ότι το κόντρα πλακέ θαλάσσης είναι καλύτεροΡε δεν είναι το βάρος το θέμα αλλά η ποιότητα. Το κόντρα πλακέ θαλάσσης πρέπει να βγαίνει μέχρι 2 εκατοστά πάχος μάλλον
Θεσσαλονίκη είναι Αλέξανδρε...
αλλά πιστεύω θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει
μίλα του λιτά και κοφτά...
γιατί αν πιάσεις κουβέντα μαζί του..περνά το 3ωρο για πλάκα
Α να χαθείς βρε.
Εγώ φταίω που σου ανοίγω τα μάτια!
Εσυ δεν παιρνεις τηλεφωνο εξαιτιας του dahari;Mάριε για ρίξε και συ καμιά άποψη για τα υλικά. Άντε μπας και έρθω από βδομάδα να το φτιάξουμε το ρημάδι
Τίποτα βρε, αστειεύομαι.τι έκανα;