Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μαλλον δεν διαβάζεις πολυ η προσεκτικά κωσταυτια...Και ενα νήμα που δεν θα προταθούν "ενεργά" και RT60.
![]()
Μόνο με το τελωνείο τι γινεται.AKG K7XX Απο massdrop στα 225 ευρω με μεταφορικα αν θυμαμαι καλα.
εγω δε πληρωσα τπτ αλλα και να πληρωσεις κανα 50αρικο ειναιΜόνο με το τελωνείο τι γινεται.
Κάτσε να σε φτιάξω:Και ενα νήμα που δεν θα προταθούν "ενεργά" και RT60.
![]()
Αυτό είναι πραγματικό; υπάρχει κάπου οντως;Κάτσε να σε φτιάξω:
Με τέτοιο RT60 που εχει ο καρολοστ
View attachment 91496
, ούτε τα ενεργά δεν τον σώνουν, ούτε τίποτα. Καλά κάνει και παίρνει ακουστικά.
Εντάξει Στάθη;
![]()
Ήταν δίκαιο , έγινε πράξη.Κάτσε να σε φτιάξω:
Με τέτοιο RT60 που εχει ο καρολοστ
View attachment 91496
, ούτε τα ενεργά δεν τον σώνουν, ούτε τίποτα. Καλά κάνει και παίρνει ακουστικά.
Εντάξει Στάθη;
![]()
Εννοείται. Δεν γράφω ποτέ μπούρδεςΑυτό είναι πραγματικό; υπάρχει κάπου οντως;
Τα 712 μοιαζουν πολυ με τα 7χχ και ειναι πολυ καλη επιλογηhttps://www.thomann.de/gb/akg_k702.htm 129€
https://www.thomann.de/gb/akg_k_712_pro.htm?ref=prod_rel_217575_1 211€
Τα πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω.
Είπα να τα βάλω μαζί.
Δυστυχώς από Ελλάδα δεν τα βρίσκεις σε κανονική τιμή....
"Μουσικά" μόνιτορ, χωρίς τεχνητές κλωτσιές στα βαθιά χαμηλά,
που βρωμίζουν τα μεσοχαμηλά.
Όταν όμως ο δίσκος "έχει" βαθύ χαμηλό, τότε το ακούς και με το παραπάνω...![]()
...για αναβάθμιση μόνοΔεν ξερω αν ειναι το καταλληλο νημα.
Εχω τα Grado SR60 και σκεφτομαι για αναβαθμιση. Τι ακουστικα θα προτεινατε μέχρι 300€ που να ειναι "μουσικα" και ταυτοχρονα ουδετερα;
Περισσοτερη λεπτομερια αλλα δεν εχουν μπασο τα semmheiser. Ειχα τα hd 800 και τα πουλησα για αυτο το λογο. Τα καλυτερα που εχω ακουσει ειναι audeze lcd 2 και hifiman he 500 αλλα ξεφευγουν κατα πολυ απο το budget του φιλου.. τα hd 650 ειναι τιμια επιλογη αλλα τα akg ειναι καλυτερα κατα τη γνωμη μου..Πιο φυσικός ο ήχος των AKG, αλλά των Sennheiser πιο ευχάριστος. Αυτή την στιγμή πουλάνε τα HD-650 λίγο κάτω από 300€. Είχα παλαιότερα τα HD-600 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Πάντως ότι και να αγοράσεις, άκουσε το πρώτα.
εγω έχω τα sennheiser momentum και είμαι πολυ ικανοποιημένος με τον ήχο τους.Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο νημα.
Εχω τα Grado SR60 και σκεφτομαι για αναβαθμιση. Τι ακουστικα θα προτεινατε μέχρι 300€ που να ειναι "μουσικα" και ταυτοχρονα ουδετερα;
την over ear εκδοσηεγω έχω τα sennheiser momentum και είμαι πολυ ικανοποιημένος με τον ήχο τους.