Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ότι θα έδινα προειδοποίηση στο "τι θα φάμε" με ξεπερνάει...
'Αντε βγάλε εσύ νόημα .
Αλλά τι νόημα θα περίμενε κανείς να βγάλει από τα λόγια ενός ο οποίος αποκαλεί τους συνομιλητές του με το 'ρε΄ και ειρήσθω εν παρόδω υιοθετεί -διαθέτει ναζιστικές συμπεριφορές .
Kαλά λες , ban με τη μία ήθελες .
Πάρτο να ηρεμήσεις.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.998
Νέα άφιξη στο κέντρο: Spit Jack
Περιγραφή από το FNL

Το επισκέφτηκα το μεσημέρι και έμεινα ικανοποιημένος. Είμαι διστακτικός με καθετί νέο στον χώρο του φαγητού, αφού 4 φορές στις 5 επικρατεί το promotion, το "διαφορετικό", τα γνωστά άτομα που αναμίχθηκαν, αφήνοντας το φαγητό σε δεύτερη μοίρα. Το Spit Jack είναι "δίκαιο". Έχει όλα τα φρου-φρου που ανέφερα αλλά έχει και καλό απλό φαγητό. Κοτόπουλο, πάπια και πανσέτα στη σούβλα, τρεις σαλάτες και 3-4 συνοδευτικά. Τα ψητά σερβίρονται σε μερίδα ή μέσα σε ψωμάκι. Αυτό είναι όλο το μενού.

Ο χώρος είναι μικρός και πολύ προσεγμένος, ενώ στο σέρβις οι ευγενέστατες κοπελίτσες σε προδιαθέτουν θετικά χωρίς να γίνονται φορτικές.

Κοτόπουλο μερίδα

IMG_1846.jpg

Πάπια σε ψωμάκι

IMG_1847.jpg

Reaction score
15.469
View attachment 92628 ματσάτα με κιμά & ζοχοί (ζόχια) απο το χωραφι μου.
Σουπερ φαγαρα , μπραβο !
Το κρασι ηντα νε ? αμα θωρω πλαστικο μπουκαλι αφιονιζομαι (θετικως) και ποτηρακι για χορταστικη μεριδα - να μη ξαργεις ... μπραβο - μπραβο ....δικος μας θα ν' εισαι ...:drinks:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Σουπερ φαγαρα , μπραβο !
Το κρασι ηντα νε ? αμα θωρω πλαστικο μπουκαλι αφιονιζομαι (θετικως) και ποτηρακι για χορταστικη μεριδα - να μη ξαργεις ... μπραβο - μπραβο ....δικος μας θα ν' εισαι ...:drinks:
Δικό μου και το κρασί, αν και εφέτος δεν έγινε καλό.
Καλή μας όρεξη!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.187
Κάτι ψήνεται, όποιος το βρει του κάνω το τραπέζι:drinks:
20180324_153625.jpg

Το ζητούσαμε σαν παιδάκια πολύ αυτό το φαΐ (βοήθεια)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm