- Reaction score
- 85.968
Στο δεξί οι διαφορές είναι μικρότερες
Δεν σε πιάνωΌπερ, αγαπούλα πούλα
Διαχύτες τους έχω διαβάσει. Διαχυτές επίσης. Διάχυτες πάλι...Πόσα διαφορετικά ύψη έχουν τα καδρονάκια στους διάχυτες;
Χαχα μετά θα μπλεχτούν γυναίκες και παιδιά (όλοι θα έχουν άποψη) μέχρι και γκλίτερ θα του βάλουν και μετά θα έχει άλλο πρόβλημα με το προβόλι, ........... χρωματικό ..... θα θέλει high end Καλιμπραρισμα εικόνας γιατί θα έχει άλλες αντανακλάσεις και διαχύσεις φωτόςΩραία! Λοιπόν παίρνεις 5 διαφορετικά Χρωματα και 5 πινέλα. Βάφεις την πρόσοψη για καθε ομαδα βάθους με ίδιο χρωμα.
Μετά παίζεις darts. Φτιάχνεις σύστημα βαθμολογίας για κάθε χρωμα ανάλογα με τη δυσκολία να το πετύχεις σταθμισμένο και με το πλήθος για κάθε χρωμα.
Το κάνεις trend γίνεται viral και κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον ένα πάνελ για να παίζει η οικογένεια darts.
Μέχρι και η αγάπη θα βάλει
Θα έχουμε πολλά...waterfalls σ'ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Μεγαλες διαφορες εχεις γιατρε μου στα L-R
...αν δεν γινουν ιδγια δεν ακους οσο και dirac να βαλεις ....
ας σε δουν και με τα σωβρακα καημενε ....που ξερεις μπορει και να αλλαξεις επαγγελμα
Αναμεταξύ μας,ο ΜακΝταφούτ είναι εκείνος που όσο και να παιδεύεται αυτό δεν του αποβαίνει στο τζάμπα.Όλο και κάποιο αντισταθμιστικό όφελος θα του προκύπτει.ρε συ Chuck πες του τιποτα και παιδευεται τσαμπα ο ανθρωπος.
Στα 2.85mΜεγαλες διαφορες εχεις γιατρε μου στα L-R
...αν δεν γινουν ιδγια δεν ακους οσο και dirac να βαλεις ....
και εισαι στα 2.5μ ετσι δεν ειναι ;
ας σε δουν και με τα σωβρακα καημενε ....που ξερεις μπορει και να αλλαξεις επαγγελμα
Οίκτο, θα πεθάνω απο τα γέλια.το +10db μαρεσε γιατρε μου.....
εχουμε και διαφορα και 1μ αποσταση
αν μετρησω στα ιδια θα νομιζεις οτι ειναι ενα ηχειο
.... και χωρις τα οποια προβληματα....
και δεν ειμαι Chef
ο Chuck παλι εχει τα ψυχολογικα του ....απανταει σε καποιον και βαζει την απαντηση σε post προηγουμενο ...!!!!
εισαι μοναδικος dimiΜε μουσική, υποκειμενική εντύπωση:
Παίζει ακόμα καλύτερα απο πριν
[DOUBLEPOST=1521887835][/DOUBLEPOST]Αναμένονται και προσθήκες χαμηλών
Data bass μέτρηση εχει;View attachment 93200
Δημητρη επιτελους ηρθε...