argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.878
avsite......εγγυηση αν θες να χωρισεις......
Μπα, εγω πόδια φτιάχνω. Συνήθως τους κοπανάνε στο κεφάλι, οπότε πηγαίνουν σε Νευροχειρουργούς μετάεκτος και αν κανεις χρυσες δουλειες πουλωντας προιοντα πρωτης βοηθειας.....
οποτε μαζι σου κινεις ,,,,,,,,,,,,,,και εσυ την δικη σου αγορα...
μαλλον εχεις μπερδευτει γιατρε μουΤα φόρουμ που εχουν αντικείμενο την επίλυση οικογενειακών συγκρούσεων ειναι άλλα, και μπαίνει η καθε πικραμένη και γράφει τον πόνο της.
Επίσης υπάρχουν και ειδικοί οικογενειακής συμβουλευτικής.
Και η Αννίτα Πάνια.
Αυτό ειναι φόρουμ τεχνολογίας ήχου και εικόνας.
Μπα, εγω πόδια φτιάχνω. Συνήθως τους κοπανάνε στο κεφάλι, οπότε πηγαίνουν σε Νευροχειρουργούς μετά
Karl valentin...Αν βάλει ένα διαχύτη απέναντι από τον καθρέπτη να καθρεφτίζεται θα είναι σαν να έχει δυο;
Η γυναίκα μου. Πάλι στη μαύρη σελίδα με τα ηχεία είσαι?...!!!avsite.....ερχεσαι καλα....γινεσαι ιδιος χωρις να το καταλαβεις......
που εμπλεξες αγορι μου............
χωρίς όμως να έχουν ξουρισει το δικό τους!!!
Δε ψάχνω πολλά πράγματα σε θέμα ακουστικής βελτίωσης μιας και δεν είναι ''δικός μου'' αποκλειστικά χώρος. Να κάνω ένα δύο πραγματάκια τα οποία είναι και ωραία αισθητικά, μέχρι εκεί. όσο αφορά αυτό για τους νέους πες το ψέματα. Στην Ελλάδα του 2018 είναι δύσκολο έως αδύνατο ένας με βασικό μισθό να ασχοληθεί με αυτό. Ένα Logitech z906 των 350€ να πάρουν και θεωρούν ότι πήραν κάτι ονειρικό. Προχθές έρχεται ένας κύριος και μου λέει θέλω να βάλω αυτές της ηχόμπαρες να ακούω πιο δυνατά από την τηλεόραση (LG). είναι ακριβές παιδί μου? Του λέω για ένα μοντέλο lg των 150€ και του φάνηκε αδιανόητο. Είναι ακριβό χόμπι και εγώ έχω αφήσει όλες τις άλλες ασχολίες για να αντεπεξέλθω μέχρι αυτό το επίπεδο. Δε συζητάω για hi end. Είναι για άλλες τσέπες.Εάν αποφασίσει να βελτιώσει το δωμάτιο ηχητικά έχει πολλά σημαντικότερα σημεία να ασχοληθεί το παιδί
Χαλαρώστε λίγο γιατί δεν βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες νέοι στο φορούμ
Βελτιώστε τους χώρους σας κ αφήστε των άλλων να κάνουν ότι νομίζουν
Φιλικά πάντα έτσι ;
Έχουμε ξεφυγει πολύ κ δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω ...
Σάμπως ανεβάζουν οι παλιοί;!Χαλαρώστε λίγο γιατί δεν βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες νέοι στο φορούμ
Έτσι ακριβώς αγαπητέ ...Τα φόρουμ που εχουν αντικείμενο την επίλυση οικογενειακών συγκρούσεων ειναι άλλα, και μπαίνει η καθε πικραμένη και γράφει τον πόνο της.
Αυτό ειναι φόρουμ τεχνολογίας ήχου και εικόνας όπου μπαίνει ο καθε πικραμένος και γράφει τον πόνο του.
Όχι αλλά υπάρχει μια καλή για μακαρόνια με μαρμελάδα:Πολύ καλό το θρεντ.
Καμία συνταγή για μελομακάρονα παίζει;