Home cinema η εξέλιξη

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.033
Τα φόρουμ που εχουν αντικείμενο την επίλυση οικογενειακών συγκρούσεων ειναι άλλα, και μπαίνει η καθε πικραμένη και γράφει τον πόνο της.
Επίσης υπάρχουν και ειδικοί οικογενειακής συμβουλευτικής.
Και η Αννίτα Πάνια.
Αυτό ειναι φόρουμ τεχνολογίας ήχου και εικόνας.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
μαλλον δεν συμμεριζεσαι τον πονο καποιων εδω μεσα
http://www.sport-fm.gr/article/trei...-apo-ti-gunaika-tous-ti-leei-ereuna/3151718#/
εκτος και αν κανεις χρυσες δουλειες πουλωντας προιοντα πρωτης βοηθειας.....
οποτε μαζι σου κινεις ,,,,,,,,,,,,,,και εσυ την δικη σου αγορα...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.033
εκτος και αν κανεις χρυσες δουλειες πουλωντας προιοντα πρωτης βοηθειας.....
οποτε μαζι σου κινεις ,,,,,,,,,,,,,,και εσυ την δικη σου αγορα...
Μπα, εγω πόδια φτιάχνω. Συνήθως τους κοπανάνε στο κεφάλι, οπότε πηγαίνουν σε Νευροχειρουργούς μετά :roflmao:

Reaction score
15.543
Τα φόρουμ που εχουν αντικείμενο την επίλυση οικογενειακών συγκρούσεων ειναι άλλα, και μπαίνει η καθε πικραμένη και γράφει τον πόνο της.
Επίσης υπάρχουν και ειδικοί οικογενειακής συμβουλευτικής.
Και η Αννίτα Πάνια.
Αυτό ειναι φόρουμ τεχνολογίας ήχου και εικόνας.
μαλλον εχεις μπερδευτει γιατρε μου :roflmao:

https://www.avsite.gr/forum/threads/Καλημέρα-καλησπέρα-και-καληνύχτα.133441/page-347#post-2279083

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Μπα, εγω πόδια φτιάχνω. Συνήθως τους κοπανάνε στο κεφάλι, οπότε πηγαίνουν σε Νευροχειρουργούς μετά :roflmao:

μπορει να κρυφοπουλας και παντοφλες τσοκαρα....τηγανια...καπακια κατσαρολας τασακια..φωτιστικα..γενικα οτι πετιεται,,,
δεν λεω βοηθας να γυριζει το μαυρο χρημα.....καλο ειναι και αυτο..........

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
avsite.....ερχεσαι καλα....γινεσαι ιδιος χωρις να το καταλαβεις......
που εμπλεξες αγορι μου............

Reaction score
6.191
Παντως απο οτι ειδα το ηχειο ειναι κατω απο το υψος του καθρεφτη αρα δε νομιζω να δημιουργει ιδιαιτερο προβλημα ο κεθρεφτης στο να βαλεις απο κατω ενα ωραιο διαχυτη.... Εχω μαλιστα την εντυπωση οτι και να μεινει ο καθρεφτης στο συγκεκριμενο σημειο (ειδικα αν σε περνει να βαλεις στην πισω επιφανεια του καποιο αποροφητικο υλικο αναμεσα στον τοιχο και τον καθρεφτη) δε θα δημιουγει καποιο ουσιαστικο προβλημα.

Reaction score
4.764
Εάν αποφασίσει να βελτιώσει το δωμάτιο ηχητικά έχει πολλά σημαντικότερα σημεία να ασχοληθεί το παιδί
Χαλαρώστε λίγο γιατί δεν βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες νέοι στο φορούμ
Βελτιώστε τους χώρους σας κ αφήστε των άλλων να κάνουν ότι νομίζουν
Φιλικά πάντα έτσι ;
Έχουμε ξεφυγει πολύ κ δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω ...

Reaction score
7.845
Εάν αποφασίσει να βελτιώσει το δωμάτιο ηχητικά έχει πολλά σημαντικότερα σημεία να ασχοληθεί το παιδί
Χαλαρώστε λίγο γιατί δεν βλέπω να ανεβάζουν φωτογραφίες νέοι στο φορούμ
Βελτιώστε τους χώρους σας κ αφήστε των άλλων να κάνουν ότι νομίζουν
Φιλικά πάντα έτσι ;
Έχουμε ξεφυγει πολύ κ δεν βγάζω τον εαυτό μου έξω ...
Δε ψάχνω πολλά πράγματα σε θέμα ακουστικής βελτίωσης μιας και δεν είναι ''δικός μου'' αποκλειστικά χώρος. Να κάνω ένα δύο πραγματάκια τα οποία είναι και ωραία αισθητικά, μέχρι εκεί. όσο αφορά αυτό για τους νέους πες το ψέματα. Στην Ελλάδα του 2018 είναι δύσκολο έως αδύνατο ένας με βασικό μισθό να ασχοληθεί με αυτό. Ένα Logitech z906 των 350€ να πάρουν και θεωρούν ότι πήραν κάτι ονειρικό. Προχθές έρχεται ένας κύριος και μου λέει θέλω να βάλω αυτές της ηχόμπαρες να ακούω πιο δυνατά από την τηλεόραση (LG). είναι ακριβές παιδί μου? Του λέω για ένα μοντέλο lg των 150€ και του φάνηκε αδιανόητο. Είναι ακριβό χόμπι και εγώ έχω αφήσει όλες τις άλλες ασχολίες για να αντεπεξέλθω μέχρι αυτό το επίπεδο. Δε συζητάω για hi end. Είναι για άλλες τσέπες.

A

AKARL

Guest

Αυτό ειναι φόρουμ τεχνολογίας ήχου και εικόνας όπου μπαίνει ο καθε πικραμένος και γράφει τον πόνο του.
Έτσι ακριβώς αγαπητέ ...

Πολύ καλό το θρεντ.
Καμία συνταγή για μελομακάρονα παίζει;
Όχι αλλά υπάρχει μια καλή για μακαρόνια με μαρμελάδα:

Παίρνουμε τα βρασμένα μακαρόνια και τα βάζουμε μέσα σε ένα πιάτο (Ρε άμυαλε μην μας πεις ότι δεν ξέρεις ούτε μακαρόνια να βράζεις!).

Στην συνέχεια παίρνουμε την μαρμελάδα (όποια γεύση μας αρέσει όπως Φράουλα, Μπανάνα, Κότα, Κοκκινιστή, Ροδάκινο, Πιπεριά, Αγριοβατόμουρο, Πριονίδι, Απορρυπαντικό κ.α) και την ρίχνουμε απαλά απαλά πάνω στα μακαρόνια και έπειτα τα δοκιμάζουμε στο αλάτι αν δεν έχει πολύ βάζουμε κι άλλο, αν δεν έχουμε αλάτι βάζουμε αντ' αυτού ζάχαρη.

Για έξτρα σπέσιαλ γεύση μπορούμε να προσθέσουμε μερέντα, καραμέλες, σορόπια, παγωτό (σας προτείνουμε παγωτό με γεύση σκόρδο) ντολμαδάκια, τούρτα σοκολάτας και ότι άλλο μας αρέσει.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.557
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM