7.6.4 Artemios

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
139.363
Το χάι εντ ρούμι που μας έβγαλες ποιο ήταν;

Μιλάμε για κορυφή..:drinks:

ΥΓ. 1. Παίδες, ο Αρτέμης έχει φοβερό σπίτι. 8-)

ΥΓ.2. Τα διαχυτικά πάνελ που έφτιαξε, μετά χαράς θα τα έβαζα σε όλη την έκταση του ταβανιού μου, σε όλο το σπίτι (όχι μόνο στο δωμάτιο ακρόασης)! Υπέροχης αισθητικής το αποτέλεσμα! 8-)

Last edited:

Reaction score
15.469
Εχω πατησει και τα σχετικα λαϊκ - η δουλεια του Αρτεμιου ειναι εξαιρετικη.
Το θεμα ειναι προσφερουν κατι ? Υπαρχουν μετρησεις μετα ?
πανέμορφα και σίγουρα θα σου κάνουν και δουλειά
γιατι ερωτωντας καποτε
"Αν ναι, οτιδηποτε αφαιρει ενεργεια (απορροφα η' διαχεει) εχει θετικη επιδραση ,ναι ?"
η απαντηση ητο
"Όχι,διότι αντικειμενικός στόχος μιας ισοστάθμισης θα είναι η αφαίρεση και η ανακατανομή ηχητικής ενέργειας από το χώρο σε συγκεκριμένα και προεπιλεχθέντα τονικά ύψη."
Η ιερα εξετασις τι απεφανθει ?
ή τζαμπα ηπιατε το ρουμι του αθρωπου ?
χάι εντ ρούμι
ο χαϊεντας ειναι ακομη ζωντανος μεσα σου ντοκ ... :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
86.159
Δεν γίνανε μετρήσεις. Καμία σχέση.
Χαβαλε κάναμε, φάγαμε νόστιμη χειροποίητη πίτσα και ήπιαμε αρκετά.

Ο Αρτέμης έτσι κι αλλιώς εχει πολλά που πρέπει να αντιμετωπίσει στον χώρο του. Εκανε όμως καλή αρχή, και με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Reaction score
11.475
Το χάι εντ ρούμι που μας έβγαλες ποιο ήταν;

Μιλάμε για κορυφή..:drinks:

ΥΓ. 1. Παίδες, ο Αρτέμης έχει φοβερό σπίτι. 8-)

ΥΓ.2. Τα διαχυτικά πάνελ που έφτιαξε, μετά χαράς θα τα έβαζα σε όλη την έκταση του ταβανιού μου, σε όλο το σπίτι (όχι μόνο στο δωμάτιο ακρόασης)! Υπέροχης αισθητικής το αποτέλεσμα! 8-)
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Παιδιά ευχαριστως να το ξανακάνουμε και να διευρύνουμε την παρέα, περάσαμε τέλεια !:dance2:

Το ρούμι είναι αυτό

FEC7E427-006D-4D7E-91AD-8CFAC45E087C.jpeg

Reaction score
11.475
Τρελάθηκα :idk::idk::idk: Και τι εννοώ ?

Με παίρνει τηλ ο Επιπλοποιος και με ρωτάει « η γυναίκα σου κάνει πλάκα και στους δυο ή σοβαρολογεί ?»
Απορημένος ρωτάω, - τι εννοεί - και μου λέει « η γυναίκα σου, μου παρήγγειλε έναν επιπλέον ξύλινο διαχύτη για λόγους συμμετρίας και ομοιομορφίας του χώρου. !!!!» :lolsign::lolsign:

Να το δεχτώ .... αδιαμαρτύρητα ..... ή να πατήσω πόδι και να ...... σκίσω τη γάτα ??

Μα να μου κάνει πουτειν το χώρο, που φτάσαμε, που ζούμε, τι καιρούς διανύουμε ? :idk: :thumbsdown:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Τρελάθηκα :idk::idk::idk: Και τι εννοώ ?

Με παίρνει τηλ ο Επιπλοποιος και με ρωτάει « η γυναίκα σου κάνει πλάκα και στους δυο ή σοβαρολογεί ?»
Απορημένος ρωτάω, - τι εννοεί - και μου λέει « η γυναίκα σου, μου παρήγγειλε έναν επιπλέον ξύλινο διαχύτη για λόγους συμμετρίας και ομοιομορφίας του χώρου. !!!!» :lolsign::lolsign:

Να το δεχτώ .... αδιαμαρτύρητα ..... ή να πατήσω πόδι και να ...... σκίσω τη γάτα ??

Μα να μου κάνει πουτειν το χώρο, που φτάσαμε, που ζούμε, τι καιρούς διανύουμε ? :idk: :thumbsdown:
:lol::lol::lolsign:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.058
Πολύ υποπτη κινηση!
Μια από τις χαρες που μας δινει το χομπι μας, είναι το απορημενο και γεματο οικτο βλεμμα της συζυγου, που σκέφτεται από μεσα της: μα με τι καθεται και ασχολείται ο μ@λ@κ@ς!
Αυτό μας δινει την πεποιθηση ότι σιγουρα κανουμε κατι ανδροπρεπές, αφου δεν το καταλαβαινει το άλλο φυλλο.;)
Είναι κατι σαν το να πηγαίνουμε στο γηπεδο ή να βλέπουμε fast and furius ας πουμε.
Προτείνω να το αντιμετωπίσεις με την αναγνωρισμενη, αποτελεσματικη και πολύ δημοφιλή στο φορουμ μας μεθοδο της ομοιοπαθητικης.:whistling:
Ξεκινα εντατικα μαθηματα βελονακι και αρχισε να σκεπαζεις με σεμεδακια καταρχήν τα ηχεια.
Συνεχισε με την τηλεοραση και κατοπιν το φακο του βιντεοπροβολεα.
Οριστε και λινκ.
Καλη τυχη!

:lolsign:

Reaction score
11.475
Πολύ υποπτη κινηση!
Μια από τις χαρες που μας δινει το χομπι μας, είναι το απορημενο και γεματο οικτο βλεμμα της συζυγου, που σκέφτεται από μεσα της: μα με τι καθεται και ασχολείται ο μ@λ@κ@ς!
Αυτό μας δινει την πεποιθηση ότι σιγουρα κανουμε κατι ανδροπρεπές, αφου δεν το καταλαβαινει το άλλο φυλλο.;)
Είναι κατι σαν το να πηγαίνουμε στο γηπεδο ή να βλέπουμε fast and furius ας πουμε.
Προτείνω να το αντιμετωπίσεις με την αναγνωρισμενη, αποτελεσματικη και πολύ δημοφιλή στο φορουμ μας μεθοδο της ομοιοπαθητικης.:whistling:
Ξεκινα εντατικα μαθηματα βελονακι και αρχισε να σκεπαζεις με σεμεδακια καταρχήν τα ηχεια.
Συνεχισε με την τηλεοραση και κατοπιν το φακο του βιντεοπροβολεα.
Οριστε και λινκ.
Καλη τυχη!

Δεν είμεθα των σεμεδακίων:dance2:

Ναι πολύ ύποπτο o_O
Κάτι θέλει , αλλά τι ;
Ο Επιπλοποιος πλησιάζει τα 70:gotcha: :fuckyou: Χαχα
Άρα η τσέπη θα πονέσει !:eek:

Κάποιος moderator να κάνει τα σχετικά για το επόμενο, σε μορφή γκάλοπ. Ευχαριστώ.

Τρόποι αντιμετώπισης :
1) μου δείχνει το διαχύτη, τοποθετημένο, τον βλέπω και αδιαφορώ (του στυλ : «Αχ ένα ελάφι»:idk:

2) τον βλέπω και τρελαίνομαι, τα παίρνω στο κρανίο και ζήτω την άμεση καθαίρεση (sic) >:(

3) εκπλήσσομαι ευχάριστα και ανταποδίδω εν ευθέτω χρόνο 8-):whistling:

4) της εξηγώ ότι αυτά μπαίνουν σε τετράδες και πρέπει να φτιάξω αλλά και για την οροφή, παρότι ..... δεν το θέλω !!:D Ας ρώταγε :gotcha: (το τερμάτισα ;;)
[DOUBLEPOST=1522221989][/DOUBLEPOST]Δεν είμεθα των σεμεδακίων:dance2:

Ναι πολύ ύποπτο o_O
Κάτι θέλει , αλλά τι ;
Ο Επιπλοποιος πλησιάζει τα 70:gotcha: :fuckyou: Χαχα
Άρα η τσέπη θα πονέσει !:eek:

Κάποιος moderator να κάνει τα σχετικά για το επόμενο, σε μορφή γκάλοπ. Ευχαριστώ.

Τρόποι αντιμετώπισης :
1) μου δείχνει το διαχύτη, τοποθετημένο, τον βλέπω και αδιαφορώ (του στυλ : «Αχ ένα ελάφι»:idk:

2) τον βλέπω και τρελαίνομαι, τα παίρνω στο κρανίο και ζήτω την άμεση καθαίρεση (sic) >:(

3) εκπλήσσομαι ευχάριστα και ανταποδίδω εν ευθέτω χρόνο 8-):whistling:

4) της εξηγώ ότι αυτά μπαίνουν σε τετράδες και πρέπει να φτιάξω άλλα και για την οροφή, παρότι ..... δεν το θέλω !!:D Ας ρώταγε :gotcha: (το τερμάτισα ;;)

Reaction score
1.469
Συγχαρητήρια μπράβο πολυ ωραίο αισθητικά αποτέλεσμα και μαλλον ταιριαστό σε αρκετα σαλονια...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.578
4) της εξηγώ ότι αυτά μπαίνουν σε τετράδες και πρέπει να φτιάξω άλλα και για την οροφή, παρότι ..... δεν το θέλω !!:D Ας ρώταγε :gotcha: (το τερμάτισα ;;)
Το 4 εννοείται. Κι αν σου πει "δεν κόβεις τις μ@λακίες;" πες της "εσύ τις άρχισες". :roflmao:

Reaction score
11.475
Το 4
Και λες: να πηγαιναμε και τον καναπε ένα μετράκι μπροστά να τους βλέπαμε καλύτερα;

Είσαι εσύ ένας αααχχ!! :laugh::laugh::roflmao:
[DOUBLEPOST=1522227035][/DOUBLEPOST]
Bρε συ Artemios άλλοι τρώνε ξύλο εδώ μέσα...:laugh::laugh::laugh:

:king: Ο παλιός είναι αλλιώς :cry::cry::cry:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ