- Reaction score
- 11.475
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
γιατι ερωτωντας καποτεπανέμορφα και σίγουρα θα σου κάνουν και δουλειά
ο χαϊεντας ειναι ακομη ζωντανος μεσα σου ντοκ ...χάι εντ ρούμι
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Το χάι εντ ρούμι που μας έβγαλες ποιο ήταν;
Μιλάμε για κορυφή..
ΥΓ. 1. Παίδες, ο Αρτέμης έχει φοβερό σπίτι.
ΥΓ.2. Τα διαχυτικά πάνελ που έφτιαξε, μετά χαράς θα τα έβαζα σε όλη την έκταση του ταβανιού μου, σε όλο το σπίτι (όχι μόνο στο δωμάτιο ακρόασης)! Υπέροχης αισθητικής το αποτέλεσμα!
Ναι, απλά άπαιχτοΒεναζουελάνικο;
Θα παίξουν !!!!Κριμα αυτοι οι crown να μην δουλεύουν ....
Τρελάθηκα Και τι εννοώ ?
Με παίρνει τηλ ο Επιπλοποιος και με ρωτάει « η γυναίκα σου κάνει πλάκα και στους δυο ή σοβαρολογεί ?»
Απορημένος ρωτάω, - τι εννοεί - και μου λέει « η γυναίκα σου, μου παρήγγειλε έναν επιπλέον ξύλινο διαχύτη για λόγους συμμετρίας και ομοιομορφίας του χώρου. !!!!»
Να το δεχτώ .... αδιαμαρτύρητα ..... ή να πατήσω πόδι και να ...... σκίσω τη γάτα ??
Μα να μου κάνει πουτειν το χώρο, που φτάσαμε, που ζούμε, τι καιρούς διανύουμε ?
[DOUBLEPOST=1522221989][/DOUBLEPOST]Δεν είμεθα των σεμεδακίωνΠολύ υποπτη κινηση!
Μια από τις χαρες που μας δινει το χομπι μας, είναι το απορημενο και γεματο οικτο βλεμμα της συζυγου, που σκέφτεται από μεσα της: μα με τι καθεται και ασχολείται ο μ@λ@κ@ς!
Αυτό μας δινει την πεποιθηση ότι σιγουρα κανουμε κατι ανδροπρεπές, αφου δεν το καταλαβαινει το άλλο φυλλο.
Είναι κατι σαν το να πηγαίνουμε στο γηπεδο ή να βλέπουμε fast and furius ας πουμε.
Προτείνω να το αντιμετωπίσεις με την αναγνωρισμενη, αποτελεσματικη και πολύ δημοφιλή στο φορουμ μας μεθοδο της ομοιοπαθητικης.
Ξεκινα εντατικα μαθηματα βελονακι και αρχισε να σκεπαζεις με σεμεδακια καταρχήν τα ηχεια.
Συνεχισε με την τηλεοραση και κατοπιν το φακο του βιντεοπροβολεα.
Οριστε και λινκ.
Καλη τυχη!
Δεν είμεθα των σεμεδακίων
Ναι πολύ ύποπτο
Κάτι θέλει , αλλά τι ;
Ο Επιπλοποιος πλησιάζει τα 70 Χαχα
Άρα η τσέπη θα πονέσει !
Κάποιος moderator να κάνει τα σχετικά για το επόμενο, σε μορφή γκάλοπ. Ευχαριστώ.
Τρόποι αντιμετώπισης :
1) μου δείχνει το διαχύτη, τοποθετημένο, τον βλέπω και αδιαφορώ (του στυλ : «Αχ ένα ελάφι»
2) τον βλέπω και τρελαίνομαι, τα παίρνω στο κρανίο και ζήτω την άμεση καθαίρεση (sic)
3) εκπλήσσομαι ευχάριστα και ανταποδίδω εν ευθέτω χρόνο
4) της εξηγώ ότι αυτά μπαίνουν σε τετράδες και πρέπει να φτιάξω αλλά και για την οροφή, παρότι ..... δεν το θέλω !! Ας ρώταγε (το τερμάτισα ;
Το 4 εννοείται. Κι αν σου πει "δεν κόβεις τις μ@λακίες;" πες της "εσύ τις άρχισες".4) της εξηγώ ότι αυτά μπαίνουν σε τετράδες και πρέπει να φτιάξω άλλα και για την οροφή, παρότι ..... δεν το θέλω !! Ας ρώταγε (το τερμάτισα ;
Το 4
Και λες: να πηγαιναμε και τον καναπε ένα μετράκι μπροστά να τους βλέπαμε καλύτερα;
Bρε συ Artemios άλλοι τρώνε ξύλο εδώ μέσα...