- Reaction score
- 86.203
Καθόλου άσχημα πριν την διόρθωση
μεχρι τα 5khz κανει ισοσταθμιση η το εχεις βαλει εσυ μεχρι εκει ;[DOUBLEPOST=1522956259][/DOUBLEPOST]
View attachment 93831 View attachment 93831 View attachment 93832
δεν εχω ρυθμιση τιποτα απο μονος μου, εσεις τι λετε ειναι οκ ?μεχρι τα 5khz κανει ισοσταθμιση η το εχεις βαλει εσυ μεχρι εκει ;
ωραιο εργαλειο το arc
δεν εχω αποφασιση ακομα, ἔχετε καμια καλη προταση που να ταιριαζει με τα ηχεια μου?sub δεν θα εχεις ;
Να πάρεις οπωσδήποτεδεν εχω αποφασιση ακομα, ἔχετε καμια καλη προταση που να ταιριαζει με τα ηχεια μου?
ε ναι ρε συ να παρεις....αλλιως χανεις την πληροφορια του .1 που πρεπει να ακους και τα μικρα ηχεια δεν θα μπορουν να ακολουθησουν μιας και πρεπει να δηλωθουν small για να αποδωσουν καλα.δεν εχω αποφασιση ακομα, ἔχετε καμια καλη προταση που να ταιριαζει με τα ηχεια μου?
ΔύοΝα πάρεις οπωσδήποτε
Eυτυχώς που δεν είπες τρία!
Έρχεται και το δεύτερο. Είπαμε.Γιατρέ εσύ βλέπω να έχεις ένα όμως. Ένα ίσον κανένα!
Αν πας για svs προβλέπω το epik να καθαιρείται.Έρχεται και το δεύτερο. Είπαμε.
τελικα αποφασισα να παρω το SVS SB-4000 . Τορα εχω μια απορια σε οτι αφορα την τοποθετηση του, δηλαδη δεν εχω χωρο μπροστα διπλα στα FL FR ηχεία. Νομιζετε οτι δεν θα εχω καλο αποτελεσμα για αυτο το λογο?Αν πας για svs προβλέπω το epik να καθαιρείται.
εγω παλι νομιζω οτι το epik δε το "πιανει" κανενα svsΑν πας για svs προβλέπω το epik να καθαιρείται.
πρεπει να μπει μπροστα για το καλυτερο αποτελεσματελικα αποφασισα να παρω το SVS SB-4000 . Τορα εχω μια απορια σε οτι αφορα την τοποθετηση του, δηλαδη δεν εχω χωρο μπροστα διπλα στα FL FR ηχεία. Νομιζετε οτι δεν θα εχω καλο αποτελεσμα για αυτο το λογο?